Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 167 10
Μασατζίδικα 215707
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Επίσκεψη Σαββάτο μεσημέρι. Έχοντας δοκιμάσει την Λίκα (πολύ δυνατή εμπειρία) πηγαίνω πάλι πιο πολύ γιατί η κυρία στην υποδοχή μου είχε υποσχεθεί ότι θα φέρει δυνατές κοπέλες! (είχα όμως για backup τη ΛίκαΜατάκι)

Μπαίνοντας μέσα με καλωσορίζει η ευγενικότατη κυρία στην υποδοχή και περνώντας στο βάθος έρχονται η Αναστασία και η Βερόνικα! (απουσίαζε η Λίκα) Και εκεί που νομίζεις ότι όλα τα έχεις υπό έλεγχο πιάνεσαι αδιάβαστος…..Χμμμ; και οι δυο ήταν γυναικάρες με εξίσου ερωτική αύρα…..με λίγα λόγια τις ήθελα και τις δύο.

Επιλέγω την Βερόνικα χωρίς να μπορώ να πω ότι ήταν καλύτερη από την Αναστασία αλλά μου έβγαλε κάτι εκείνη τη στιγμή.

Το δωμάτιο που μπήκα ήταν διαφορετικό από το προηγούμενο αλλά εξίσου καθαρό και περιποιημένο. Έρχεται η Βερόνικα και μετά τα κλασικά ξεκινάει το μασάζ. Ωραίο και ξεκάθαρο μασάζ που σε προετοίμαζε σιγά σιγά για τη συνέχεια….την σταμάτησα όμως γρήγορα γιατί ήθελα να απολαύσω το επόμενο μέρος….μου ρίχνει ένα τρελό χαμόγελο και η ανταπόκριση ήταν άμεση. Το στήθος της ωραίο (ούτε τεράστιο αλλά ούτε μικρό) και το τσιμπούκι της ξεκίνησε αργό και βαθύ αλλά εκεί που έπρεπε έδωσε τον κατάλληλο ρυθμό! Και παιδιά το τρομερό ήταν ότι με τσιμπούκωνε και με κοίταζε μέσα στα μάτια με το διαβολεμένο της χαμόγελο!!! Όπως καταλαβαίνετε πάλι γρήγορα την σταματάω για να περάσω στο κυρίως (έτσι όπως το έκανε θα έχυνα στο 5λεπτο). Σηκώνεται και στήνεται με το ένα πόδι στο έδαφος και το άλλο στο μασαζοκρέβατο, σκύβει μπροστά γυρνάει το κεφάλι της και με το χαμόγελο της μου κάνει νόημα……ξεκινάω αργά αλλά ήταν ήδη αρκετά υγρή με αποτέλεσμα να ξεκινήσω το σφυροκόπημα σαν να μην υπάρχει αύριοΝαι!, η κοπέλα το γλεντάει και το δείχνει με κάθε τρόπο.....με το που ψελλίζω ότι θα χύσω γονατίζει και άδειασα ότι είχα και δεν είχα πάνω στο στήθος της!!! Μόλις τελείωσα το άδειασμα μου δίνει ένα πεταχτό φιλάκι στο πούτσο μουΠροσκύνημα και αρχίζει να μαζεύεται και να συγυρίζει το δωμάτιο. Μιλήσαμε λίγο και φαίνονταν αρκετά κοινωνική.

Ανακεφαλαίωση
Ωραία και προσεγμένη γυναίκα (έχει τρελή αύρα)
Στοματικό φοβερό και γεμάτο (προσοχή παίζει εύκολα να σε τελειώσει…)
Σεξ εξίσου φοβερό (το γλεντάει κανονικά)
Μασάζ….θα σας πω την επόμενη φορά.
Χώρος πεντακάθαρος και περιποιημένος.

Εγώ την συστήνω κανονικότατα…..περιμένω να δω και εσείς τι θα πείτε!
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 19, 2016
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
N
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Beirut

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Νοεμβρίου, 2016
Η κοπελα ειναι καταπληκτικη . Συμφωνω και επαυξανω
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1