Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 784512
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Την Αντριάννα την γνωρίζω καιρό αφού την είχα τιμήσει παλιότερα όταν είχε πρωτοέρθει στην Ζάνα αλλά σε μικρό πρόγραμμα μισής ώρας. Τελευταία μου δόθηκε η ευκαιρία και την έχω τιμήσει δύο φορές που έχω περάσει και ομολογώ ότι έχω εντυπωσιαστεί από την απόδοση της τόσο στο μασάζ όσο και στο πρόγραμμα. Η Αντριάννα αν και 25 ετών με ότι αυτό συνεπάγεται για την σφριγηλοτητα του νεανικού σώματος της αποδείχτηκε και πολύ ώριμη σε σχέση με άλλες της ηλικίας της και σωστή επαγγελματίας.
Εμφανησιακά είναι μια πετίτ ξανθιά κοπέλα με μαλλί αφάνα, ωραία μάτια, μωρουδίστικο πρόσωπο, ωραίο 2αρι φυσικό στητό στήθος, κωλαράκι μούρλια ολοστρόγγυλο και σφριγηλό ΓλώσσαΓλώσσα Η συνεδρία με την βοήθεια της Ζάνας έγινε σε μεγάλο "προεδρικό" δωμάτιο με όλα τα απαραίτητα κομφόρ (ποτάκι, χαλαρή μουσική, τσιγαράκι κλπ). Αφού ήπιαμε το ποτάκι μας και τα είπαμε λίγο ξεκινήσαμε με μασάζ. Πολύ καλό, σε όλο το σώμα, χαλαρωτικό ενώ λόγο του μικρού σωματότυπου της μπορεί να ασκεί την απαραίτητη δύναμη αφού σκαρφαλώνει άνετα πάνω στο μασαζοκρέβατο χωρίς να το καταλαβαίνεις. Το μασάζ της κλείνει μαεστρικά με Β2Β γίνοντας φουλ αισθησιακό που είναι και το σύνθημα για το 2ο μέρος της συνεδρίας.
Στον αγώνα είναι πολύ παθιάρα και στο δείχνει. Γλωσσό με πάθος (φουλ GFE), και αληθοφανής στεναγμούς. Πίπα ακάπελα βαθιά υγρή με αρκετά deep ενώ όλα τα λεφτά είναι το λάγνο βλέμμα της που σε κοιτάζει στα μάτια ένω σου εξαφανίζει το όργανο στο στόμα τηςΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα. Έχοντας περάσει πλέον στον άνετο καναπέ συνεχίζει αδιαμαρτύρητα το στοματικό για όσο θέλεις. Για την συνέχεια πέρασμα ελαστικού και 1η στάση cow με την Αντριάννα να ανεβάζει ρυθμούς δείχνοντας ότι γουστάρει πιο έντονα. Κρατάει καλά τον ρυθμό με εναλλαγές ενώ φαίνεται να το ευχαριστιέται και η ίδια (οι ρώγες στην τσίτα!!) Αλλαγή σε πισωκολητό με το υπέροχο κωλαράκι για θέα και τις κόκκινες πορνογόβες να δένουν στο σκηνικό. Τελευταία στάση ιεραποστολικά όπου με συνεχή γλωσό μας βρήκε το τέλος.

Μπανάκι, χαλάρωση, refeel το ποτάκι τσιγαράκι και τελικά αποχώρηση. Στο δωμάτιο μείναμε πάνω από ώρα χωρίς καμία βιασύνη.
Συμπερασματικά πρόκειται για μια πολύ καλή περίπτωση που συνδιάζει πολύ καλό μασάζ με εξαιρετικό 2ο μέρος. Αν και "μικρή" τόσο στο μάτι όσο και στην ηλικία αποδείχτηκε "μεγάλη" και έμπειρη σε όλα!!!Ναι!Ναι!

Συστήνεται ανεπυφύλακτα.
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Butts
Σπουδαίος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
1.684
Πόντοι:
3.137
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 anestis_38, Gingos

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Οκτωβρίου, 2016
Μπραβο εξελιξη το μικρο ...
E
Excalibur
06 Νοεμβρίου, 2017
Βασικα ειναι η εγγυηση του χωρου ;)Κουλ
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2