Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 444 10
Μασατζίδικα 655234
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Τετάρτη απόγευμα . Τους τελευταίους μήνες έχω επιχειρήσει πολλές φορές να περάσω μετά από πολύ καιρό με την Αλίσια ,όμως όσες φορές έχω πάει πάντα είναι στο δωμάτιο με πρόγραμμα ώρας ενώ και ραντεβού δεν δέχονται... Μιας και βρισκόμουν έτσι κι αλλιώς στην περιοχή λόγω επίσκεψης σε άλλο ελαιοτριβείο ήρθα πάλι.
Ανέβηκα στον 6ο (έχω ξεχάσει να αναφέρω από άλλες ενημερώσεις μου ότι πια και οι δυο ανελκυστήρες φτάνουν μέχρι τον 6ο )με υποδέχτηκε η ξανθιά σερίφησσα και με πέρασε στο “ταμείο” δηλαδή στο γραφείο/σαλονάκι υποδοχής , μου είπε ότι σήμερα έχει 3 κοπέλες αλλά οι δύο είναι “πιασμένες” , της είπα ότι έχω έρθει πάλι για την Αλίσια , απάντησε ότι θα βγει σε 35 λεπτά περίπου , ρώτησα ποιες άλλες κοπέλες είναι μου απάντησε ότι ήταν ακόμα η Τζέσικα όπου θα έμπαινε σε δωμάτιο με πρόγραμμα ώρας(ευτυχώς ήρθε να βάλει νερό στο μηχάνημα πριν πάει δωμάτιο και πρόλαβα να την δω μετά από μήνες , τι κώλος είναι αυτός καύλωσα με το που την είδα)και ότι μόνη διαθέσιμη είναι η Λεϊλα ... Να την δω είπα , έσκασε στο σαλόνι μια ξανθιά κοπέλα με λίγα πιασιματάκια και βυζάρες , τατού στο αριστερό μπούτι και τατού στον δεξί αστράγαλο , φυσικά ήταν η Νικόλ από Συγγρού 29,45 και Στουρνάρη 29 αλλά λόγω του ότι πρώτη ήρθε με μεταγραφή εδώ και πολύ καιρό η άλλη η Νικόλ η λεπτούλα της άλλαξαν όνομα , πάντως έχει χάσει λίγα κιλάκια από την τελευταία φορά που την είχα πετύχει...βέβαια το θέμα είναι αν έχει αποφασίσει να δουλέψει ή είναι ακόμα φόλα...
Είπα στην σερίφησσα ότι θα περιμένω να τελειώσει η Αλίσια , βέβαια προσπάθησε δύο φορές επιμένοντας να περάσω με την Λεϊλα λέγοντας μου ότι είναι πολύ καλή μέσα αλλά έχοντας ιδία άποψη απλά της απάντησα ότι δεν θέλω να δοκιμάσω κάτι καινούργιο... σήμερα και θα περιμένω .
Μετά από κάνα 20 λέπτο που περίμενα μου είπε αν θέλω να την πληρώσω και να περάσω στο δωμάτιο να κάνω το μπανάκι μου και να περιμένω εκεί την Αλίσια , κάτι που έκανα. Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , μου έφερε πετσέτες και παντόφλες μίας χρήσεως ενώ αργότερα ήρθε πάλι στο δωμάτιο για να ανοίξει τι αιρ κοντίσιον, μετά ήρθε πάλι στο δωμάτιο και επέμενε να με κεράσει κάτι , ένα νερό , ένα χυμό ένα αναψυκτικό , δεν θέλω κάτι της είπα και με τα χίλια ζόρια έφυγε λέγοντας μου εγώ αν ήμουν στην θέση σου και περίμενα τόση ώρα θα είχα πάρει σίγουρα κάτι... Έκανα το μπανάκι μου με την ησυχία μου και περίμενα .
Μετά από κάποια ώρα ήρθε η Αλίσια στο δωμάτιο τυλιγμένη σε πετσέτα , με πλησίασε μου έσκασε ένα γλωσσόφιλο μου είπε καιρό έχω να σε δω , περίμενε πάω να κάνω ένα μπάνιο και έρχομαι. Μετά από κάνα πεντάλεπτο επέστρεψε στο δωμάτιο , άνοιξε την ρόμπα που φορούσε τώρα και από μέσα αποκαλύφτηκαν τα σέξι εσώρουχα που συνήθως φοράει , την πλησίασα και αρχίσαμε να φιλιόμαστε ενώ χούφτωνα την κωλάρα της και τα βυζάκια της , ενώ συνεχίζαμε να φιλιόμαστε της έβγαλα την ρόμπα και τα εσώρουχα και πήγα και άραξα στον καναπέ, γονάτισε μπροστά μου και άρχισε να γλύφει για πάρα πολύ ώρα τα αρχίδια μου τα οποία στην κυριολεξία τα μούλιασε....στην συνέχεια πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της όπου ως γνωστών σε όσους την έχουν τιμήσει μου τον εξαφάνισε , συνεχόμενα deep throats αλλά και mouth fucking είχαν σαν αποτέλεσμα να χύσω στο στόμα της μέχρι που με στράγγιξε. Μπήκα για μπανάκι , αυτή τα έφτυσε σε χαρτί γρήγορο πλύσιμο του στόματος με στοματικό διάλειμμα και έτοιμη πια για μασάζ.
Μασάζ πάρα πολύ καλό ξεκινώντας από πόδια και πατούσε ς, στην συνέχεια μέση κα πλάτη (όπου χρησιμοποιεί πολύ καλά και τους αγκώνες της), συνέχεια αυχένα ώμους και ύστερα χέρια. Στην συνέχεια ανέβηκε από πάνω μου και για αρκετή ώρα έκανε μασάζ σε μέση πάλι αλλά και κωλομέρια...Το μασάζ ήταν τουλάχιστον 35 λεπτά όπως πρόλαβα να δω από το ρολόι στον τοίχο και ήμουν έτοιμος να με πάρει ο ύπνος... από την χαλάρωση . Ήρθε μου έγλειψε το αυτί και μου ψιθύρισε να γυρίσω να μου κάνει και από μπροστά. Γύρισα ανάσκελα μασάζ αρχικά στα πόδια και στα μπούτια και στην συνέχεια στο στήθος. Έχοντας τελειώσει ήδη μια φορά με την Γιόκο στο Φρατζή και εδώ με την πίπα αρχικά είχα αμφιβολίες αν θα μπορέσω να ανταπεξέλθω στο 3ο μέρος... Οι όποιες αμφιβολίες μου φυσικά διαλύθηκαν όταν άρχισε το μασάζ στα αρχίδια και στον πούτσο , χρησιμοποιούσε τόσο τις παλάμες όσο και τα δάχτυλα της , σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω σε όσους πάνε και δεν θέλουν ούτε να γαμίσουν ούτε πίπα αλλά θέλουν να χύσουν να της το ζητήσουν , είναι μαστόρισσα στο να σου τραβάει μαλακιά.... Μετά το μασάζ μου σηκώθηκε και τον πήρε στο στόμα της , η πίπα της όπως και στην αρχή , εγώ έπαιζα με το μουνί της και της έβαζα δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα της....
Την σταμάτησα για να μην χύσω και την ξάπλωσα στο κρεβάτι μπρούμητα όπου άρχισα να γλύφω τόσο το μουνί της όσο και την κωλοτρυπίδα της σε συνδυασμό με το να της βάζω αδιαμαρτύρητα δάχτυλα.....Την σήκωσα και την πήγα στον καναπέ , αφού την έγλυψα λίγο ακόμα της έδωσα τον πουτσό μου στο στόμα λίγο πίπα και γρήγορα πέρασμα προφυλακτικού.
Την έστησα στα τέσσερα στην άκρη του καναπέ όπου άρχισα ένα δυνατό σφυροκόπημα πισωκολλητά στο μουνί , μετά από λίγο επιχείρησα να μπω στο κώλο της , έπιασε με τα χέρια της τα κωλομάγουλα της τα άνοιξε και μπήκα στην κωλοτρυπιδα της...την έσκισα στην κυριολεξία μίας και δεν μασάει μία. Την γύρισα ανάσκελα της σήκωσα τα πόδια ψηλά και τώρα άρχισα να την γαμάω μία κώλο μία μουνί ενώ φιλιόμασταν παθιασμένα , μετά από λίγο σταμάτησα έβγαλα το προφυλακτικό πλησίασα τον πούτσο μου στο στόμα της όπου αφού με έγλυψε λίγο από μια μικρή απόσταση άρχισα να χύνω στην μάπα της(ευτυχώς για αυτήν λόγω του ότι είχα τελειώσει άλλες δυο φορές δεν ήταν πολλά...)και στην συνέχεια τον άρπαξε στο στόμα της να μου στραγγίσει ότι είχε μείνει.... Της έκανα λίγο πλάκα έτσι όπως την έβλεπα χυμένη στην μάπα λέγοντας της ότι έπρεπε να έχει φέρει και τα γυαλιά μαζί της , γέλασε και είπε ότι ξεχάστηκε....
Σηκώθηκε σκουπίστηκε καλά και έφυγε για μπάνιο , έκανα το μπανάκι μου , γύρισε στο δωμάτιο την έστειλα να μου φέρει ένα χυμό τα είπαμε λίγο και με συνόδεψε στην πόρτα όπου με αποχαιρέτησε με γλωσσόφιλο. Στο δωμάτιο έκατσα τελικά μία ώρα και 20 λεπτα απο την ώρα που ήρθε σε αυτό. Για μένα πάρα πολύ καλή επιλογή γιατί αν και εμφανισιακά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο κάνει πάρα πολύ καλό μασάζ και στο γαμίσι είναι σκυλί του πολέμου , τα τιμάει τα λεφτά της όσο δεν παίρνει. Αν σας φαίνονται υπερβολικά αυτά που γράφω απλά δοκιμάστε την.
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 21, 2016
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
  • Πρωκτικό σεξ
Όνομα κοπέλας
Αλίσια
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.820
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού