Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 9 10
Μασατζίδικα 19085
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Καλημέρα σε όλους σας.
Χθες το μεσημέρι επισκέφθηκα το εν λόγω ίδρυμα, μετά από τις τόσες κριτικές που είχα διαβάσει, με σκοπό να συνευρεθώ με τη Βίκυ. Χτύπησα το κουδούνι, χωρίς να έχω τηλεφωνήσει και μου άνοιξαν! Ανέβηκα στον 3ο και σχεδόν με το που άνοιξα την πόρτα, άνοιξε και η πόρτα του ιδρύματος.
Με υποδέχτηκε η Χριστίνα. Η Χριστίνα είναι μια σιτεμένη γυναίκα εκ Ρωσίας, με όλα τα χαρακτηριστικά της φυλής της. Ψηλή, ξανθιά, μακριά πόδια, μικρό στήθος, χαρακτηρίζεται καλή. Ηλικία 45+, με πολλές αγγελίες σε ιστοσελίδες του χώρου.
Μου παρουσίασε τις δυο κοπέλες που ήταν εκεί. Βίκυ πρώτη! Με τζιν παντελόνι..... Ακολουθησε η Στεφανία.
Επιλέγω Βίκυ και περνάω στο δωμάτιο, για πρόγραμμα 50€. Πριν προλάβω να αφήσω την τσάντα μου μπαίνει η εκτελούσα χρέη σερίφη Χριστίνα και μου ανακοινώνει πως πλήρες πρόγραμμα η Βίκυ αδυνατούσε να προσφέρει λόγω περιόδου. Δε με είχε βάλει σε υποψία το τζιν.... Σκέφτηκα και ζήτησα Στεφανία. Φεύγει η Χριστίνα κι εγω αρχίζω να προετοιμάζομαι για τον αγώνα. Πριν προλάβω να βγάλω εσώρουχα, εφορμά εκ νέου η Χριστίνα για να μου ανακοινώσει ότι ΚΑΙ η Στεφανία είχε περίοδο!!! Το ΑΠΟΛΥΤΟ ροκ! Δεν είχα άλλη επιλογή! Ειδικά όταν είσαι με το εσώρουχο, πράγματι επιλέγεις Χριστίνα!!!
Μπαίνω για μπάνιο με σκέψεις για τη μακακία που πήγαινα να κάνω... Σημειώστε πως είχα ήδη καταβάλλει το παράβολο!
Μετά από λίγο εμφανίζεται στο δωμάτιο η Χριστίνα. Ομολογώ πως οι υπηρεσίες της ξεκίνησαν δυναμικά, παρά το γεγονός πως άριχσε να μιλάει πολύ! Φιλούσε κανονικά, χωρίς να κλέβει! Και με γλώσσα! Αφαίρεσε τα ρούχα και το κορμί ταλαιπωρημένο από δυο γέννες.... Αλλά, σε εκείνη τη φάση, προχωράς! Μου πρόσφερε ακαποτο στοματικό με πραγματικά απίστευτο βάθος! Α΄δελφια, το έπαιρνε ΟΛΟ! Χωρίς σκέψη! Και πάντα με το μότο "αυτά δεν τα κάνω σε όλους"!
Στη συνέχεια πέρασμα ασφάλειας και ήρθε και κάθισε πάνω μου! Πολύ δοτική και με αληθοφανείς έως αληθινές κινήσεις και κραυγούλες. Μου δήλωσε μάλιστα, με ύφος δασκάλας, πως έχυσε και δυο φορές! Κι εγώ το πίστεψα ΑΜΕΣΩΣ!!!! Τέλος πάντων, ολοκλήρωσα κι εγώ και έψαχνα την πόρτα να φύγω! Πήγα για μπάνιο, τακτοποιήθηκα και αυτή δίπλα μου να μιλάει ασταμάτητα! Να μου λέει για τις εμπειρίες της, για το ότι έχει πέσει πολύ η δουλειά και το σημαντικότερο, πως από την άλλη εβδομάδα εγκαταλείπουν αυτό το χώρο και θα μεταφερθούν κάπου στη Βασιλίσσης Σοφίας! Μου έδωσε το τηλέφωνό της και είπα πως θα επισκεφθώ και τον καινούργιο χώρο.
Συμπερασματικά, με την Χριστίνα δε θα πήγαινα δεύτερη φορά. Μια και αρκεί. Αλλά μου εμειναν απωθημένα! Πιστεύω να τα καλύψω την επόμενη φορά, στο νέο χώρο!
Πιστεύω πάντως πως η τιμή για τις προσφερόμενες υπηρεσίες με τη συγκλεκριμένη κυρία, είναι εξαιρετικά ακριβή. Μέχρι 20 ευρώ το όλο πακέτο και παλι πολύ είναι.
Καλή συνέχεια σε όλους
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
HONDACRV
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Αυγ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
137
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Μάκης Τσατσαρίδης

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού