Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 784497
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ημερονμηνία ενδεικτική αλλά η συνέρευση έγινε κάπου τότε.
Πέρασμα από το φρούριο της καύλας πρωί προς μεσημέρι. Πασαρέλα 4 κοπέλες μόνο, η Άννα, η ψυχρή Νικόλ (κρίμα γιατί έχει βυζάρες), μια άλλη που δε θυμάμαι και η Λίζα. Επέλεξα τη Λίζα μιας που μου έκανε περισσότερο κλικ.
Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο λεπτό ξανθό κορίτσι κάτω των 25 από Αλβανία, με μικρό βυζί αλλά μεγάλη ρώγα και σπουδαγμένο στην τέχνη του μασάζ.
Με οδηγεί στο δωμάτιο το οποίο για κάποιο λόγο μύριζε έντονη κλεισούρα Money Mouth μάλλον από το aircondition θα χε χαλάσει κάτι.
Το παρέβλεψα και επέλεξα το πρόγραμμα της μίας ώρας με 2 εκτονώσεις μιας που οι καύλες ήταν αμέτρητες από πολυήμερη αποχή.
Ντουζάκι και εισέρχεται το μωρό στο δωμάτιο. Αρχίζουμε χαδάκια (γλωσσόφιλα και ακα δεν κάνει) και μόλις μου χε γίνει πέτρα, μου περνάει με το στόμα της το προφυλακτικό. Το στοματικό της βαθύ και υγρό, ωραία αίσθηση. Αυτό που κάπως με χάλασε είναι ότι σταματάει μετά απότομα και ξαπλώνει στο μασαζοκρέβατο προτρέποντάς με να διεισδύσω. Αλλά ο τρόπος που το έκανε μου έδωσε την αίσθηση ότι το έκανε τελείως διαδικαστικά, αγγαρεία κοινώς. Τέλος πάντων, το μουνάκι της είχε ωστόσο ωραία αίσθηση καθώς το ένιωθα κάπως στενό έχοντας καταπιεί τον μητσάρα με αποτέλεσμα να τελειώσω σχετικά γρήγορα.
Μου δίνει μετά χαρτί να σκουπιστώ και με ξαπλώνει στο μασαζοκρέβατο. Αρχίζει ένα ωραίο μασάζ και χαλαρωτικό με μέτρια δύναμη και πιάσαμε κουβεντούλα, για διάφορα για να μην περνάει η ώρα στη μούγκα.
Μετά με προστάζει να γυρίσω ανάσκελα και μου φοράει πάλι την καπότα με το στόμα. Πάλι φαινόταν αυτή η ουδέτερη/ηχανική να το πω μια τέτοια διάθεση (τωρα ξάπλωσε, τώρα γάμα με, κλπ), διακόπτοντας
ξανά την πίπα απότομα και στήθηκε στα 4. Λίγο σφυροκόπημα από πίσω και στη συνέχεια αυτή από πάνω όπου και μας βρήκε το τέλος.
Τη ρώτησα αν ήθελε να κάνουμε μπάνιο μαζί αλλά αρνήθηκε λέγοντας ότι θα πάει στων κοριτσιών.
Γενικά θα την αξιολογούσα θετικά παρά το γεγονός ότι λειτουργούσε κάπως μηχανικά. Φαινόταν και συνεσταλμένη από πριν, μάλλον λόγω του ότι δεν είχε πολύ καιρό στο χώρο. Μερικά γλυκόλογα πάντως κατά τη διάρκεια της συνεδρίας δεν τα απέφευγε να τα πει.
Αν θα ξαναπήγαινα μαζί της; Και ναι και όχι. Θα περίμενα μάλλον ένα διάστημα μέχρι να ξεψαρώσει. Εδώ φάνηκε πως μου έλειψε η "επιθετικότητα" - με την καλή έννοια - της Λίας και της Μελίνας Έρωτας

Αυτά σε γενικές γραμμές για τη Λίζα. Ίσως να έχετε καλύτερη ή χειρότερη τύχη από μένα. Γλώσσα Να περνάτε καλά!
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 01, 2016
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Λίζα
Μέλος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
252
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, tallman, Gingos

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού