Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785640
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πέρασα από το γνωστό ίδρυμα για πολλοστή φορά μεσημεράκι Πέμπτης με στόχο την Μελίνα, για την οποία έχουν γραφτεί πολλά θετικά και δν είχα να προσθέσω κάτι Προσκύνημα. Μου άνοιξε η Ράνια και αφού δεν είδα την Μελίνα κατα το "σαλονάρισμα" είπα να την δοκιμάσω. Πολύ καλή εμφάνιση, νόστιμο προσωπάκι και φυσικό στήθος. Στην αρχή βέβαια πήγα να ξενερώσω γιατί επέμενε για duo Θυμός αλλά έωσα τόπο. Η συνέχεια πάντως ήταν πολύ καλή. Μασάζ αρκετά δυνατό και με έμφαση στα σημεία που ήμουν πιασμένος και καβλωτικό με χάδια. Στην συνέχεια γύρισμα με ισπανική και πίπα ακα κομπλέ από μπαλάκια μέχρι πάνω. Κόντεψα να τελειώσω οπότε σκούφάκι και καβάλησε το εργαλείο! Πολύ καλή συμμετοχή χωρίς υπερβολές και βιασύνες. Διαβάζοντας και τους προηγούμενους συαγωνιστές πιστεύω ή ότι τν βρήκα σε καλή ώρα ή ότι έχει βελτιωθεί στην συμπεριφορά κατά πολύ και αξίζει να την τιμήσουμε δεόντος! Καπέλο
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Ράνια
Μέλος
Εγγραφή:
5 Απρ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
9
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 petraki, amjik

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιουλίου, 2016
Απορώ διοτι η συγκεκριμενη κορασις είναι ισως απο τις μεγαλυτερες ξεπετες κατα τη γνωμη μου αλλά και άλλης κοπέλλας που δουλεύει εκει.
25 Ιουλίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Kαι εμένα στην αρχή , όταν άρχισε τις παπαριές για διπλό, μου φάνηκε ότι για ξεπέτα το πήγαινε, γιαυτό και ο τίτλος. Εγώ συνήθως εκεί προτιμώ την Μελίνα ή την Αντριάννα.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2