Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 444 10
Μασατζίδικα 655287
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Επίσκεψη προ ημερών στο σχετικό ίδρυμα.
Εύκολο ή καλύτερα κολόφαρδο πάρκινκγ.
Παρούσες οι Ελένη γνωστή σε πολλούς για το δυνατό μασάζ της και πάντα ευδιάθετη. Τζέσσικα που έμπαινε σε δωμάτιο, και στην σειρά της παρουσίασης εμφανίζεται η Μόνικα. Αγκαλιές φιλιά μια και γνωριζόμασταν από τη Ζάνας. Εδώ να σημειώσω ότι εντύπωση μου έκανε η αποχώρηση των δύο σημαντικών , για να μη πώ ιδρυτικών, στελεχών από το Σ29 στο Σ42.
Πέρασμα με Μόνικα, ντουσάκι και αναμονή με πετσέτα. Ερχεται ευδιάθετη, χαρούμενη και παρατηρώ μία γενικότερη ανανέωση στην εμφάνιση. Αρχίζουμε τα φιλιά στο στόμα και το πάντα ευαίσθητο στήθος της που την ερεθίζει πολύ. Αν και δεν συγκρίνεται με τα τις τορπίλες άλλων παραμένει φυσικό , τρυφερό και με τέλειες σκληρές ρώγες που με φτιάχνουν.
Μου λέει ξάπλωσε και θα δείς. Τράβηγμα πετσέτας, μπρούμητα και αρχίζει μία περιποίηση στο σώμα με μασάζ στην αρχή δυνατό και μετά τόσο αισθησιακό με τις άκρες των δαχτύλων που μου σηκώθηκε η τρίχα και όχι μόνο. Γύρισμα και μετά από σύντομο μασάζ καταλήγει στην μικρή περιοχή. Αρχίζει περιποίηση με λάδι και μασάζ σε όλο το σύστημα που έχει γίνει πέτρα. Καταλαβαίνω ότι αν συνεχίσει με το νέο σύστημά της θα τελειώσω οπότε σηκώνομαι την ξαπλώνω και αρχίζω το γλυφομούνι για να ξεπλήρωσω το νέας ευρεσιτεχνίας μασάζ που μου έκανε (με λάδι, με στόμα , με ρουφήγματα, με φτυσίματα, με ...).
Σύντομα, πέρασμα προφυλακτικού, γύρισμά της σε πισωκολλητό και αρχή σφυροκοπήματος που δείχνει να γουστάρει τρελλά. Τραβάω ελαφρά και τα μακριά της μαλλιά που πάντα με κάβλωναν ειδικά όταν της έπεφταν και με χάιδευαν στο σώμα. Αλλαγή σε ξάπλωμα της στο μασαζοκρέβατο και σηκώνοντας τα σφιχτά πόδια της στους ώμους μου. Τυατόχρανα χαιδεύω και την κλειτορίδα της και αντιλαμβάνομαι ότι ερεθίζεται πολύ. Μου λέει μη σταματάς και σε λίγο χύνει. Τουλάχιστον έτσι κατάλαβα από τις συσπάσεις της. Το μουνάκι της είναι τώρα πιο φουσκωμένο και σφιχτό και κάνει πιο δύσκολη και έντονη την είσοδο. Μην αντέχοντας πλέον και την νέα αυξημένη διέγερση, τελειώνω επιτέλους. Δεν με αφήνει να βγώ και με σφίγγει με τα πόδια της ενώ με τραβάει πάνω της και με αρχίζει στα γλωσσόφιλα. Στέρεψα....
Και όλα ξεκίνησαν από τη νέου τύπου περιποίηση της ευρύτερης περιοχής μου.
Ντουσάκι, φιλάκια και αποχώρηση μένοντας με ένα ηλίθιο χαμόγελο για αρκετή ώρα. Η gfe εμπειρία στο maximum.
Σίγουρα θα ξανατιμηθεί και ελπίζω να βοήθησα το forum με τη σύνταξη της παρούσας έκθεσης.
Καλά να περνάμε.
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
nick9x
Μέγας
Εγγραφή:
24 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
3.423
Πόντοι:
4.895
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas, mad_max

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού