Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785339
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Γενικά, λόγω ηλικίας μου αρέσουν τα πιπίνια αν και τις περισσότερες φορές απογοητεύομαι από την απόδοση Αυτήν την φορά, αποφάσισα να ακολουθήσω τις κριτικές και να αφεθώ στην περιποίηση ώριμης και πεπειραμένης γυναίκας. Έχοντας διαβάσει τόσες καλές κριτικές για την Μελίνα, είχα αποφασίσει, αν μου αρέσει, να πάρω αυτήν η την Τζούλια. Μου άνοιξε την πόρτα η Τζούλια, η οποία είναι μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα. Κατόπιν έγινε η παρέλαση των κορασίδων, καμμία δεν μου έκανε κλικ μέχρι που εμφανίστηκε η Μελίνα. Είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα με εντυπωσιακό πρόσωπο και σώμα γύρω στα 35-40. Μια και ήμουνα προετοιμασμένος για αυτήν προχώρησα στα ενδότερα για 1 ώρα με αντίτιμο 80Ε. Το δωμάτιο περιποιημένο και καθαρό. Μου εδόθησαν παντόφλες και καθαρή πετσέτα για το ντούζ. Μετά από λίγο ήρθε και η Μελίνα.
Καταρχήν άρχισα το χαμούρεμα με βαθειά γλωσσόφιλα, γλυφομούνι στο μοσχομυριστό μου..κι της κλπ. Επειδή ήθελα πρώτα να χαλαρώσω, την άφησα να προχωρήσει στο μασάζ.
Την κατέχει την τέχνη και πραγματικά με χαλάρωσε. Η συνέχεια είναι η γνωστή. Γλωσσόφιλα, εκατέρωθεν γλυψίματα και ελεύθερα ρουφήγματα και τελική κατάθεση στό στόμα της. Όλα αυτά με χαλαρή κουβέντα και με φιλική διάθεση όχι του τύπου άντε να τελειώνουμε. Εν κατακλείδι μία υπέροχη εμπειρία την οποία και θα επαναλάβω σε πρώτη ευκαιρία.
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Μελίνα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
31 Ιαν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
134
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού