Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 36 10
Μασατζίδικα 55837
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο καθώς πέρασα απ΄τη περιοχή...Αρχικά ήθελα την Ελένη αλλά ήταν απασχολημένη και είπα να γνωρίσω κάτι καινούργιο...Η Ιωάννα λοιπόν έχει καλό σχετικά σώμα με ωραίο κώλο και μικρό στήθος,το πρόσωπό της είναι καθημερινό και έχει και ωραία επιδερμίδα...Θυμίζει κάτι φοιτήτριες που έχουν κάτι που σε τραβάει και θέλεις να τις ξεσκίσεις...Συντηρητικά πάντα βέβαια...!
Πέρασα στο μισάωρο πρόγραμμα μίας και δεν την ήξερα να πάρω παραπάνω χρόνο...
Μπανάκι για ανανέωση και είσοδος της Ιωάννας στο δωμάτιο...Ήταν κάπως βαριεστημένη ή κουρασμένη όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια...Ξεκίνησε με μασάζ ενώ συγχρόνως μιλούσαμε για διάφορα θέματα...Το μασάζ της είναι απλό, μη φανταστείτε ότι κάνει κάτι σαν της Ελένης.Είναι απλά ένα χαλαρωτικό μασάζ πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα...!
Στα του προγράμματος τώρα αφού γύρισα ανάσκελα ξεκίνησα εγώ να την χαιδέυω σε σώμα βυζιά και λαιμό...Εκείνη μετά άρχισε να παίζει με την ευαίσθητη μου περιοχή...Πέρασμα προφυλακτικού και έναρξη του στοματικού σεξ...Μέτριο στοματικό με κάποια χάδια στα α@@@κια και αρκετή χρήση χεριού...
Σεξ σε αρκετές στάσεις...Πρώτη στάση ιεραποστολικό όπου συμμετείχε σχετικά καλά.Αλλαγή για πισωκολλητό όπου το στήσιμο της ήταν καλό...Συνέχεια ξανά με ιεραποστολικό όπου με πιο δυνατούς ρυθμούς μας βρήκε το τέλος...
Κάθισε λίγο και μιλήσαμε καθώς έκανα ντουζ μετά ντύθηκα και με συνόδεψε μέχρι την εξώπορτα...

Συμπερασματικά η Ιωάννα πρέπει να βελτιώσει κάποια "κομμάτια" στις υπηρεσίες της όπως το μασάζ αλλά και η συμμετοχή να είναι με πιο πολύ ενέργεια...!

Αυτά για την Ιωάννα και την γνωριμία μου μαζί της, τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη.
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Ιωάννα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
Εγγραφή:
31 Δεκ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
736
Likes:
51.825
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, xilnik, n.smirni76 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού