Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 15 10
Μασατζίδικα 83557
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Απογευματινή επίσκεψη στο κατάστημα. Η Βίκυ μέσα στην χαρά. Τρεις κοπέλες παρούσες στο σαλόνι, η Άννα 20άρα ξανθιά βουλγάρα Miss Piggy, μια άλλη Άννα μελαχρινή 25-30 μέτρια, και μια νέα κοπέλα η Ελένη, 20άρα, σχετικά ψηλή πιπίνα, μελαχρινή. Ήταν και μια τέταρτη κοπέλα στο δωμάτιο που όμως δεν την είδα. Επέλεξα την ωραία Ελένη και ωριαίο πρόγραμμα με τις δύο εκτονώσεις, να γνωριστούμε με την άνεσή μας με την κοπέλα.
Η Ελένη είναι ωραία κοπέλα, με εξαιρετικό νεανικό στήθος (Νο2), παιδικό νινάκι, και ωραία κορμοστασιά (αν και όχι απόλυτα αρμονική). Υπάρχει και ένα (και 2, και 3) θεματάκι με την οδοντοστοιχία. Η Ελένη δήλωσε Τσέχα από Πράγα, μερικών ημερών στο χώρο, και μόλις ένα μήνα στην Ελλάδα. Τα ελληνικά της ήταν όμως αρκετά καλά, και αυτό και μόνο με έβαλε σε υποψίες. Της δήλωσα πως με τέτοια έφεση στις γλώσσες χαραμίζεται στο χώρο. Σύντομα κατάλαβα πως πρέπει να είναι κοντινή ξαδέρφη του Τσίπρα γιατί το ψέμα πήγαινε σύννεφο και μάλιστα με απίστευτη άνεση. Μάλλον από την συνοικία "Η μικρή Πράγα", στα περίχωρα των Τιράνων, πρέπει να είναι η καταγωγή της. Με εξέπληξαν και οι λογοτεχνικές της ικανότητες. Όλα τα ελληνικά κοσμητικά επίθετα των γηπέδων τα ξεφούρνιζε άπταιστα.
Στα ουσιαστικά τώρα: Μασάζ κάτω του μετρίου, βασικά δεν γνωρίζει τίποτα και απλά προσπαθεί. Λόγω της εμφάνισης και των νιάτων της αυτό το προσπερνάμε χωρίς αναστολές προς χάριν του δεύτερου γύρου. Απλά το αναφέρω για όσους ενδιαφέρονται και για μασάζ, η κοπέλα δεν το έχει... Στον αγώνα η κοπέλα είναι εμφανώς άπειρη, πραγματικά amateur φάση. Δεν έχει διδαχθεί πως να ανεβάζει τον άνδρα, χωρίς πρωτοβουλίες από πλευράς της η συνεύρεση θα ήταν μάλλον αποτυχημένη. Όμως δεν το έβαλα κάτω, έπαιρνα θάρρος χαϊδεύοντας τα υπέροχα στηθάκια της και την καθοδηγούσα. Η κοπέλα ήταν υπάκουη και καλή μαθήτρια. Τα δύο γκολ μπήκαν εύκολα και η συνεδρία είχε την προβλεπόμενη διάρκεια. Εξτρά δεν υπήρχαν, αν και μου έκανε στην έναρξη μερικές κρούσεις για έξτρα χρήματα. Βρε παιδιά τι ντεκαβλέ αυτό με τα χρήματα σε αυτό το μαγαζί, εκεί που είσαι turbo να σου λένε "αααα για αυτό θέλω + πχ 20Ε". Έχω μάθει να συγκρατούμαι πλέον, δεν υπέκυψα μεταφορικά στον πειρασμό να φανώ μαλακός (-άκας δηλαδή), αν και υπέκυψε κυριολεκτικά ο μικρός με όσα ακούγονταν, αλλά ευτυχώς ανέκαμψε γρήγορα.
Αυτά για την Ελένη, με τρεις λέξεις: νέα, ωραία, άπειρη.
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
209
Likes:
4.510
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas, Gingos, ZeroTolerance και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Απριλίου, 2016
Η ξαδέλφη του Τσίπρα στα λαδάδικα? Έλεος ρεεεεε... ΓλώσσαΜεγάλο χαμόγελο
19 Απριλίου, 2016
Η Φωτεινή-Σβέτα απούσα από το ίδρυμα?
19 Απριλίου, 2016
πρέπει να είναι κοντινή ξαδέρφη του Τσίπρα γιατί το ψέμα πήγαινε σύννεφο χαχα πολυ καλοΝαι!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3