Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 9 10
Μασατζίδικα 19085
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Έχοντας παρακινηθεί από έναν κολλητό μου που η περιγραφή της Στεφανίας (στην πρώτη επίσκεψη μου) του είχε "ανάψει τα αίματα" (λόγω σωματότυπου κυρίως), και από την υπόσχεση στον εαυτό μου να επισκευθώ την Σιμόνα (και όχι Σιμόν-δεν το είχα ακούσει σωστά) και αφού προηγήθηκε το γνωστό σύστημα με τα τηλέφωνα (ούτε το όνομα στο κουδούνι δεν μου έλεγαν από το τηλέφωνο!) βρεθήκαμε με τον φίλο στο εν λόγω θεραπευτήριο. Να αναφέρω το πρώτο "φάουλ": Ενώ είχα ρωτήσει τηλεφωνικά αν εργάζεται η Στεφανία, που ήταν και ο λόγος της επίσκεψης μας βασικά, και μου το είχαν επιβεβαιώσει, όταν φτάσαμε η Στεφανία "έλαμπε δια της απουσίας της"! Παρούσες η γνωστή μου Σιμόνα, η Χριστίνα (gilfόνι εκ Ρωσίας με πλούσια τα ελέη) που ήταν και επί της υποδοχής και η καινούργια κοπελλιά, η Βίκυ, Μολδαυή, (1,60~1,65 max χωρίς τακούνια), με ωραίο 3άρι βυζάκι όσο μου αρέσει κρεμασμένο με ρόγα που ανταποκρίνεται εύκολα! (ή εγώ έχω μεγάλη εμπειρία, χαχαχα!)
Φόραγε ένα ωραίο κόκκινο αέρινο φορεματάκι και είχε ένα χαμόγελο μόνιμα ζωγραφισμένο! Έτσι πήρα εγώ την Βίκυ και ο φίλος μου, ελλείψει Στεφανίας την Σιμόνα. Παρένθεση: Αρχικά διάλεξε την Βίκυ αλλά η "διεύθυνση" τα μπέρδεψε και τις έστειλε ανάποδα. Λοιπόν "to cut a long story short" που λέμε στο χωριό μου κριτική από τον κολλητό μου μη περιμένετε, να πω μόνο ότι το πρόγραμμα είχε μασάζ με πλήρη εξάρτυση (δεν έβγαλε ούτε το μπλουζάκι!) και τελείωμα με Μαλακία ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ!!! Τώρα δεν ξέρω αν και τι ζήτησε ο φίλος μου πάντως αυτό ήταν! Στα δικά μας τώρα:
Μετά το ντουζάκι (αυτήν την φορά είχε χλιαρό νερό, έκανε και ζέστη, λέω καλά ξεκινάμε) ξαπλώνω στο (στενό, δεν μεγάλωσε καθόλου από την προηγούμενη βδομάδα Γλώσσα)μασαζοκρέββατο περιμένοντας την Βίκυ. Η κορασίς ήρθε και προσπάθησε να ξεκινήσει μασάζ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ! Μάλλον είναι το σύστημα μέχρι να σε μάθουν! Εννοείται ότι ξεκαθάρισα τις προθέσεις μου με κάτι σαν ... νοηματική γιατί η κορασίς ΔΕΝ μιλούσε ούτε γρυ Ελληνικά και ακόμη λιγότερα Αγγλικά!Κεφάλι σε τοίχο! Αφού γύρισε και μου ζήτησε (με...νοηματική!) να της ξεκουμπώσω το φερμουάρ του φορέματος και της έβγαλα και το σουτιέν (Παρένθεση: Μέχρι εδώ καλά, μου αρέσει το GFE!) ξεκινήσαμε το πρώτο μέρος όπου το κορίτσι μου έκανε ένα κανονικό μασάζ (και όχι απλό χάϊδεμα που κάνουν συνήθως) με πατήματα στους σπονδύλους κλπ. Εδώ ήρθε η επόμενη έκπληξη: ΔΕΝ έβγαλε το κολλάν και φυσικά ούτε το στρινγκάκι από μέσα! Στις δε προσπάθειες μου να ανταποδώσω τα χάδια (είχαμε πια περάσει στην επίμαχη περιοχή) άκουγα συνεχώς την μόνη ίσως ελληνική λέξη που ήξερε: ΟΧΙ! και ξανά προσπάθεια να βάλω το χέρι μου μέσα από το κολλάν: ΟΧΙ! Τόσα "ΟΧΙ" ούτε στην 28η Οκτωβρίου δεν έχω ακούσει!
Τεσπα, το όμορφο προσωπάκι της, το μόνιμο χαμόγελο και τα γλυκά βυζάκια με τις ρόγες που ανταποκρίνονταν με κράτησαν στο παιχνίδι (και τα 25 που τα είχε ζητήσει προκαταβολικά!). Η κορύφωση ήρθε με μια μέτρια προς καλή πίπα, με χέρι και φυσικά με προφυλακτικό! (Αυτό νομίζω το έχουμε εμπεδώσει πλέον!). Κλείσαμε με λίγα φιλάκια (τι είπατε? γλωσσόφιλα? πλάκα μου κάνετε!) και έξω στο σαλόνι όπου ο φίλος μου είχε κιόλας βγει και εκείνος δεν είχε χαμόγελο ζωγραφισμένο!
Συμπέρασμα: Για τα 25 ευρώ είναι ακριβώς στο όριο. Πρέπει να δοκιμάσω βέβαια την πολύ όμορφη Σιμόνα να δω αν ο φίλος μου την πάτησε ή είναι το σύστημα της. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι η συμφωνία πρέπει να γίνει εκ των προτέρων. Αρνητικότατη εντύπωση μου έκανε που δεν μας ενημέρωσε για την απουσία της Στεφανίας, αλλά σκέφτομαι μήπως στο τηλέφωνο απαντάει κάποιος που είναι σε άλλο διαμέρισμα στην πολυκατοικία (γι αυτό και δεν λένε το όνομα στο κουδούνι αλλά τηλεφωνείς να σου ανοίξουν). Όταν ντυνόμουν ήταν και 2 άλλοι πελάτες σε αναμονή, μάλλον χτυπάει πιέννες το μαγαζί!
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 16, 2016
Κόστος συνάντησης
25
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
10 Απρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
521
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ThE, Gingos

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού