Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 784943
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Καλημέρα και καλό μήνα.
Προχθές το μεσημεράκι, κατηφόρισα προς το γνωστό ίδρυμα της Ζάνας. Για να πω την αμαρτία μου, ήμουν κάπως επιφυλακτικός.
Στην υποδοχή μια νεαρά, ονόματι Βίκυ. Κάθισα στο σαλονάκι και περίμενα να δω τι υπάρχει στο ρόστερ.... Δυστυχώς, με δεδομένο ότι εκείνη την ώρα οι Μελίνα και Λία ήταν σε δωμάτια με συναγωνιστές, οι υπόλοιπες κυρίες ήταν πολύ κάτω του αναμενομένου. Παρούσα και η Ελένη, γνωστή και μη εξαιρετέα, την οποία και τελικά επέλεξα, με την προοπτική της ώρας.
Το δωμάτιο άψογο, οι πετσέτες και οι παντόφλρες σφραγισμένες,σε αυτά δεν έχει αλλάξρει κάτι προς το χειρότερο. Όμως, εμένα κάτι με χάλασε. Απροσδιόριστο μεν, αλλά με χάλασε.
Ήρθε η Ελένη, εντυπωσιακή και πολυφτιαγμένη, 53 αισίως, πάντα γελαστή και πρόθυμη. Ξεκινήσαμε τα προκαταρκτικά με μπαλαμούτι και γλωσσόφιλα, αλλά διαρκώς κάτι με είχε στην τσίτα. Ξεκίνησε στοματικό, στο οποίο είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ, όπου και επήλθε το τέλος. Με το που τελείωσα, με έπιασε μια διάθεση να εξαφανιστώ! Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό και επιβεβαιώθηκαν οι ανησυχίες μου. Η Ελένη κατι κατάλαβε και προς τιμήν της μόνη της με χρέωσε μισή ώρα. Έκανα γρήγορα ένα ντους και συζητήσαμε για κάποια θέματα αδιάφορα. Ντύθηκα και έφυγα και δεν ξέρω αν θα ξαναπάω. Πλέον η σχέση τιμής υπηρεσιών είναι εξαιρετική κακή, αν σκεφτώ και το ότι υπάρχουν ιδρύματα με αρκετά βελτιωμένο ρόστερ.
ΥΓ. Για να μην παρασύρω με τη γνώμη μου, τα παραπάνω αφορούν αποκλειστικά και μόνο εμένα, άρα δε σημαίνει ότι και άλλοι σύντροφοι και συναγωνιστές θα έχουν ανάλογη διάθεση.
ΥΓ2. Η Ζάνα αναχωρεί για Μολδαβία στις 3/4 και προχθές δεν ήταν στο ίδρυμα γιατί είχε πάει για beaute....
ΥΓ3. Πλην Λίας και Μελίνας, χρειάζεται ανανέωση το ρόστερ....
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Ελένη
HONDACRV
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Αυγ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
137
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 jimy.m., amjik, Pussy Doctor και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Απριλίου, 2016
Γλυφοκωλάδα πριν την πιπα επεσε?Γλώσσα
Γιατί αν δεν επεσε ουτε το 30% των υπηρεσιών δεν αποκομισες
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1