Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 444 10
Μασατζίδικα 655240
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Χθεσινη βολτα στο λαδαδικο καθως διαφασα επανοδο Τζεσικας!!!Φευ,η νεαρα απουσα εκ νεου και η Αλισια(αλλο στανταρ)σε δωματιο με συναγωνιστη.Παρελαση πολλων κορασιδων,ειπα μερες που ναι(Σαρακοστη γαρ)να παρω τη σοκολατιτσα υγειας,ονοματι Σαρα εξ Αιθιοπιας.Περιξ των 35+,φατσουλα καλουτσικη,βυζαρου(3αρι φυσικο-αν και λιγο πεσμενο),ωραια ποδια μετριος κωλος(πλακε και με κυτταριτιδα) τσιμπουκοχειλαρες.Στο μασαζ καλη,με δυνατα χερια και το ψιλοκατεχει.Οσο μ ετριβε σκεφτομουν την πιπα της και φτιαγνομουν,αλλα αδικα ως αποδειχθηκε.Γυρναω,παω για γλωσσοφιλα....δεν -ευγενικα μεν αλλα δεν!Αντε λεω να σε γλυψω λιγακι μηπως και φτιαξουμε ατμοσφαιρα.Γουσταρε τρελλα,ετρεμε,φωναζε,ολα καλα σκεφτομαι.Ηρθε ηη σειρα μου της λεω κι οντως γονατιζει κι αρχιζει μια Ισπανικη σουπερ και μετα γλωσσιτσα και ρουφηγμα-καραμελωμα αρχιδιων.Μολις παω να τη μπουκωσω ομως μου λεει καποτα!Μα...Ουτε μα ουτε μου,καποτα.Απο κει και κατω η πιπσ της καλη βαθεια σαλιαρικη,αλλα ειχα ξενερωσει.Το τελευταιο 7λεπτο γαμησακι ορθιο που φανηκε να το κανει κεφι και να συμμετεχει.Τι να το κανεις,αμα δεν τα παιρνει στο στομα,που λεει κι ο τρισμεγιστος Ζαντ!!!!Αυτα απο μενα φιλτατοι,καλα νε περνατε!
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Σάρα
Μέγας
Εγγραφή:
19 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
33
Likes:
5.212
Πόντοι:
4.096
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kostakis27, STAVROS6969, satyrus και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Μαρτίου, 2016
Φιλε δεν θελω να σε πικράνω αλλα τη συγκεκριμενη την έχω πάρει με καλες εντυπώσεις βεβαιως αλλα με 10 ευρω λιγοτερα και ενα 15λεπτο περισσοτερο!
10 Μαρτίου, 2016
Ναι - ετσι ητανε στο ΡΕΙΚΙ. Αλλά στο 40- 42 πληρώνεις τον καλυτερο χώρο ,, Παντως η περιγραφη του ΒΛΑΣΣΗΣ13 ειναι ακριβέστατη. δηλ. Ξερω την Σαρα απο το 2007- και θαγραφα τα ιδια γενικώς..
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2