Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 45 10
Μασατζίδικα 83505
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Ποιότητα μασάζ
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Κυριακή μεσημέρι , αφού έκανα ένα πέρασμα απο Κωνσταντινουπόλεως 132 να πω ένα “γεια” στην Εμμανουέλα τηλεφώνησα στην κα.Γιάννα , πρώτον για να ρωτήσω αν έχει πάει η Σαμπρίνα και δεύτερον για να ρωτήσω αν υπήρχε περίπτωση να δουλεύει η Χριστίνα , η πιτσιρίκα φίλη της Εμμανουέλας που πηγαίνει στην χάση και στην φέξη και δεν έχω καταφέρει να την δώ ακόμη. Η κα.Γιάννα με ενημέρωσε ότι δουλεύει κλασσικά η Ελένη και ότι η Σαμπρίνα έχει έρθει.

Χτύπημα κουδουνιού άνοιγμα πόρτας και αφού ανέβηκα τα σκαλιά με υποδέχτηκε η Ασπρούλα.... η γάτα του μαγαζιού , ήρθε και η Γιάννα φιλιά και κουβεντούλα στα όρθια , χαιρέτησα ηια την Ελένη που έχει αρχίσει να παχαίνει και πέρασμα κατευθείαν στην “σουίτα” για να έρθει η Σαμπρίνα.

Έκανα το μπανάκι μου και μετά απο μερικά λεπτά ήρθε η Σαμπρίνα στο δωμάτιο. Έπαθα ένα μικρό σοκ , είδα μια κοπέλα απίστευτα ταλαιπωρημένη που τρόμαξα να την γνωρίσω...αφού γύρισα για να δώ τα τατού της για να επιβεβαιώσω ότι είναι η ίδια που είχα πάρει πριν μήνες , ήταν τόσο ταλαιπωρημένη που φαινόταν δέκα χρόνια μεγαλύτερη...

Την ρώτησα αν είναι καλά και απάντησε ότι είναι ξενυχτισμένη και δεν ήταν να έρθει για δουλειά , προφανώς ξενύχτησε στην κανονική δουλειά που κάνει για να ζήσει. Την έφερα κοντά μου και άρχισα να γλύφω τα στητά βυζάκια της και να χουφτώνω τα κωλομέρια της , ανταλλάξαμε και αρκετά φιλιά αλλά έκανε μπάμ ότι δεν έχει όρεξη. Της είπα να ξαπλώσω να με τρίψει λίγο και είπε ναι αμέ , της έπεσε πολύ λάδι και ένιωθα σαν γάυρος στο τηγάνι...Μασάζ μετριότατο αλλά χωρίς να βιαστεί καθόλου , κυρίως απο μέση μέχρι ώμους και λίγο στα πόδια.

Μετά απο κάποια ώρα της είπα να με σκουπίσει λίγο και να γυρίσω . Σήμερα δεν είχε καθόλου προκαταρκτικά , κατευθείαν έβαλε τον πούτσο μου στο στόμα της , η πίπα της καμία σχέση με την πρώτη φορά με πάρα πολύ χέρι και ρηχή , ήταν σίγουρο ότι τα πράγματα δεν θα βελτιωνόντουσαν μίας και απο την αρχή φαινόταν ότι δεν ήταν καλά. Την σταμάτησα και της είπα να στηθεί στα τέσσερα , έγλυψα λίγο το μουνάκι της και την κωλοτρυπίδα της μπας και χαλαρώσει... Πέρασμα προφυλακτικού , αρχικά την πήρα απο μουνί στήνοντας την ανάσκελα στην άκρη του ντιβανιού , στην συνέχεια στα τέσσερα και τέλος της τον έβαλα στην υπέροχη σούφρα της ,αφού την έσκισα για κάνα 4λέπτο βγήκα από μέσα της έβγαλα το προφυλακτικό και την έχυσα στην κωλοτρυπίδα με τα χύσια να κυλάνε προς όλες τις κατευθύνσεις.

Πήρα μωρομάντιλα και της σκούπισα τα πολλά πολλά μέχρι να πάει για μπάνιο . Με χαιρέτησε , μιλήσαμε λίγο και έφυγε. Μπήκα με την ησυχία μου για μπανάκι . Στο δωμάτιο έκατσα 20-25 λεπτά.

Σήμερα δεν είχε καμία σχέση με την πρώτη φορά αλλά της δίνω άλλοθι μίας και ήταν φανερά ταλαιπωρημένη. Κάποια στιγμή στις επόμενες εβδομάδες θα την ξαναπάρω για να δώ πια είναι η αληθινή Σαμπρίνα , της πρώτης ή της δεύτερης φοράς η μόνη σταθερά και στις δύο συνευρέσεις μας το πόσο ωραία τον παίρνει στην κωλοτρυπίδα της.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 31, 2016
Κόστος συνάντησης
40
Διάρκεια συνάντησης
λιγότερο από μισή ώρα
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
190.156
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, Alen_Kavlon και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού