Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785336
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Παλιός πελάτης στο εν λόγω μαγαζί, έχω για στάνταρ τώρα το Μαράκι. Αντίθετα με τα όσα έχουν γράψει παλιότερα ορισμένοι, η Μαρία είναι εξαιρετική στο μασάζ και καυλιάρα στα υπόλοιπα (βλ. κριτική μου). Επειδή όμως είναι μικροκαμωμένη, είπα χτες να διαλέξω κάτι πιο μπαμπάτσικο. Κι έτσι πήρα τη Τζένη, που μάλλον δεν έχει σχέση με αυτήν για την οποία έχουν γραφτεί οι παλιότερες κριτικές εδώ (ένα όνομα διαλέγουν τα κορίτσια, πάνε, έρχονται, πώς θα τις λέμε δηλ. Τζένη1, Τζένη2 ;;Μεγάλο χαμόγελο)

Η (σημερινή, λοιπόν) ΤΖένη είναι 1,75μ ύψος, με λίγο χωριάτικο προσωπάκι (ανατολικό, σίγουρα, ίσως αλβανικό) αλλά ωραία νεαρά βυζάκια στο 2,5 και κωλάρα σφιχτή λόγω ηλικίας. Το Μαράκι μου είχε πει ότι κάνει καλό μασάζ. Πράγματι, μετά το ντουζάκι μου, ξάπλωσα, ήρθε, τσιτσιδώθηκε τελείως και άρχισε τη δουλειά. Είναι δυνατή και πιέζει καλά πόδια και πλάτη, αλλά είναι λίγο άγαρμπή (και με τα νύχια της, έχω σημάδι στο δεξιό τραπεζοειδή..Θυμός) Καλή η δύναμη, αυτό μου αρέσει στο μασάζ, αλλά πρέπει να πηγαίνει πιο σταδιακά, με ισορροπία στο νάζι και στο φόρτσα !

Όταν τελείωσε το μασάζ, μου ζήτησε να γυρίσω: ξενέρωμα εδώ, γιατί η όλη φάση στο μασατζίδικο είναι να υπάρχει συνέχεια. Εκεί που είσαι χαλαρός, να σε αρχίσει στο χάδι, στο πιπίλισμα από μπρούμυτα, κ.λπ. Άμα ακολουθούμε στρατιωτικό πρόγραμμα (τώρα γύρνα, κάτσε, σήκω, γάμα) άστο καλύτερα...Κεφάλι σε τοίχο! Ρώτησε αν θέλω ακάποτο και στη θετική μου απάντηση, σκούπισε 1-2 φορές σχολαστικά τον Οράτιο, αν και τον είχε πνίξει στο λάδι πριν... Χμμμ; Μετριότατη πίπα, το χέρι στη βάση και ανεβοκατέβασμα το κεφάλι σα νευρόσπαστο. Μετά "τι στάση θες αγάπη μου (Μαλακία)" και cowgirl. Αξίζει γιατί τα βυζάκια της κουνιούνται ρυθμικά και το νιμού της είναι υγρό και σφιχτό, αλλά πολύ ψεύτικο βρε παιδί μου ! Αλλαγή στάσης, πισωκολλητό με το ένα πόδι της στο τραπέζι για καλύτερη διείσδυση, και λόγω νιάτων και κωλάρας που γέμιζε το οπτικό μου πεδίο, κατάθεση εντός 3λέπτου.

Δεν θα την ξαναπάρω γιατί, ενώ έχει τα φυσικά προσόντα, δεν τα εξασκεί σωστά: χρειάζεται πιο θηλυκό μασάζ με δύναμη αλλά και χάρη (όχι χάιδεμα όμως) και σίγουρα λιγότερη ψύχρα στον μπουλκουμέ, γιατί τελικά, γι' αυτό πάμε, όλοι οι συναγωνιστές !
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Σεβαστός
Εγγραφή:
18 Ιαν 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
97
Likes:
850
Πόντοι:
1.061
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 vladblendi, xprncseeker, Invisible Man

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού