Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785533
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Την Τζούλια την γνώρισα δύο εβδομάδες περίπου πριν που πέρασα με τη Σόφη...Μου είχε κάνει το κλικ και ήθελα να περάσω μαζί της...Έτσι και έγινε σε μία γιορτινή "ατμόσφαιρα"...
Παρκάρισμα εύκολο ακριβώς κάτω από το κέντρο φυσικής ευεξίας...Είσοδος και καλωσόρισμα από τα κορίτσια αλλά και ανταλλαγές ευχών...!Επέλεξα τη Τζούλια παρόλο που παρέλασαν καμία δεκαριά,αρκετές αυτή τη φορά...Είχα καιρό να δω τόσες πολλές στο σαλονάρισμα...!Μάλλον λόγω των ημερών...!!!
Πέρασα μαζί της στο δωμάτιο και έκανα ντουζάκι γρήγορα γρήγορα.Μου έφερε κάτι να πιω και αφού είπαμε κανά δυό κουβέντες χαλάρωσα και ξεκίνησε το μασάζ...Χαλαρωτικό,περιποιητικό σε όλα τα σημεία του σώματος,δίνοντας κυρίως προσοχή στον αυχένα.Περιποίηση και στα άκρα αλλά και στα μπούτια προσφέροντας χαλάρωση...
Δίχως βιασύνη γύρισα ανάσκελα για λίγο μασάζ απ'την άλλη πλευρά.Με κάποια χάδια στην ευαίσθητη περιοχή ξεκίνησαν οι πρώτες περιπτύξεις...Έβαλε λαδάκι και ξεκινήσαμε τα τριψίματα σε στυλ body to body...!
Φιλιά αρκετά σε λαιμό και σώμα αλλά και αυτιά!Συνέχεια με δική μου περιποίηση στο λαιμό της το στήθος της αλλά και το υπόλοιπό σώμα...
Γύρισμα και έναρξη του στοματικού.Αρκετά καλό με περιποίηση και καραμέλωμα στην ευρύτερη περιοχή για ώρα.Πέρασμα του προφυλακτικού,λίγες περιπτύξεις ακόμη και τριψίματα και έναρξη στο σεξ!
Πρώτη στάση με τη Τζούλια από πάνω να κινείται σε αργούς ρυθμούς.Αλλαγή για λίγο στα πλάγια,όπως όπως και τελείωμα με τη Τζούλια σε ιεραποστολικό ανταλλάζοντας φιλιά...!

Σε όλη τη διάρκεια και κυρίως στο κομμάτι του σεξ η συμμετοχή της ήταν άψογη με αληθοφανείς αναστεναγμούς αλλά και εκφράσεις.Έκανε ένα σύντομο ντουζάκι,μάζεψε τα σέξυ εσώρουχά της και με περίμενε για να με συνοδέψει στην έξοδο όπου και ανταλλάξαμε ευχές!

Προσωπικά πέρασα πολύ καλά με τη Τζούλια,για να είμαι ειλικρινής απ'την προηγούμενη φορά που πέρασα στο ίδρυμα είχε μπει στο "στόχαστρο" και μέσα μου σαν να ήξερα πως θα ταιριάξουμε και θα περάσω καλά.Έτσι και έγινε!

Αυτά για την γνωριμία μου με τη Τζούλια,τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη.
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
Εγγραφή:
31 Δεκ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
736
Likes:
51.825
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, John.Greek και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού