Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 36 10
Μασατζίδικα 55837
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Πρωτη μου επισκεψη στο μαγαζι,αποφασισμενος να περασω με Ερρικα,ασχετως εμφανισης,λογω της αναγκης πολυ καλου μασαζ.Δυστυχως η Ερρικα ειχε κλεισμενο νραντεβου σε 15 λεπτα κι ετσι περιμεναμε μηπως δε φανει ο συναγωνιστης και περασω εγω.Στο μεταξυ περιμενα στο σαλονι με τα κοριτσια οπου μπορεσα να εχω καλυτερη εικονα γιαυτα.Η Ερρικα δε λεει πολλα εμφανισιακα,ομως ειναι γελαστη ,κανει αστεια και σε κερδιζει με τη συμπεριφορα της.Μια κοντοκουρεμενη ξανθουλα ολη την ωρα με το κινητο στο χερι,πραγμα που με εκνευριζει αφανταστα,το ιδιο και μια ψηλη μαυροκορακομαλλα που εκανε το ιδιο καπνιζοντας στη βεραντα.Αλλα δυο κοριτσια ηταν στο δωματιο και δεν τα ειδα κι επισης ηταν και η Δημητρα μπαμπατσικη,γελαστη που εκανε παιχνιδια με τις βυζαρες της στη Χαρα καθισμενη στο μπαλκονι.Και η Χαρααα....Με το που την ειδα στο σαλονι μου εκανε κλικ και ειπα μεσα μου,δεν περναω καλυτερα με αυτη?? Περιμενοντας τον συναγωνιστη μειναμε αρκετη ωρα στο σαλονι,μιλωντας βλεποντας τηλεοραση και τρωγοντας σοκολατα,ο συναγνιστης ηρθε,κι ετσι περασα με τη Χαρα!!
Η Χαρα ειναι 40+ αλλα με κορμι εικοσαχρονης.Δεν ειναι βεβαια το σφιχτο νεανικο κορμι,ειναι ομως αψογο,με φοβερο δερμα πορνοσταρικα φτιαγμενα βυζια,ΤΕΛΕΙΟ κωλο,μαυρο μακρυ μαλλι και προσωπο σκισε με...
Το μασαζ πολυ καλο,αρχικα στα ποδια,μετα πλατη με δυναμη,με χαδια με φιλια,επειτα γδυθηκε ανεβηκε στην πλατη μου και μου εδσε να καταλαβω.Χρησιμοποιησε χερια,ποδια,στηθος, χειλια,κρουστικο δραπανο,κομπρεσερ και οδοστρωτηρα!!!!
Και τελος το γλυκοοο!!!ΜατάκιΜατάκι Ειχε γινει μουσκεμα στον ιδρωτα και σαν λαδοποντικας!! Ορμηξαμε ο ενας στον αλλο με λυσσα.Το μασαζοκρεβατο κοπαναγε στον τοιχο οι φωνες ακουστηκαν χιλιομετρα μακρια....Ειχα να το ευχαριστηθω τοσο πολυ καιρο.Μου εφτιαξε τα κεφια,μου ανεβασε την ψυχολογια,τη λατρεψα.... ΈρωταςΈρωτας
Μειναμε στο δωματιο 1 ωρα και ζητησε να πληρωσω για 45 λεπτα!!Αψογη σε ολα της.Ενα μεγαλο ευχαριστω ειναι το λιγοτερο που μπορω να της πω!!
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 01, 2015
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Xαρά
alfreewind
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
25 Απρ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
32
Likes:
214
Πόντοι:
616
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 anton55

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Δεκεμβρίου, 2015
Σωστός ο παίχτης.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1