Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 444 10
Μασατζίδικα 655334
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Εβρισκόμενος εν Αθήναις για κάποιες υποχρεώσεις αποφάσισα-μετά από ενδελεχή μελέτη του forum-να επισκευθώ το εν λόγω τριβείον. Πανεύκολη η πρόσβαση με ΜΜΜ (στ.Ακρόπολη μετρό και λίγο περπάτημα 5'), σαλονάκι και παρέλαση κορασίδων. Μη ακούγοντας όμως κάποιο απ'τα αναμενόμενα, στοχευμένα ονόματα (Jessica, Alicia) έρχεται μια απογοήτευση στο πρόσωπο μου, η οποία όμως αποκαθίσταται μετά την πληροφόρηση οτι στα επόμενα 20' η Jessica θα είναι διαθέσιμη. Η chief μου αραδιάζει τα προγράμματα (60 μισάωρο, 80 1ώρα, 100 b2b 60', 120 nuru 60', όλα με κανονικές εκτονώσεις εννοείται κι όχι φραπέδες και freddo espresso) και μου λέει οτι μπορώ να κάτσω στο δωμάτιο να την περιμένω κερνώντας και αναψυκτικό. Όταν αναφέρθηκα στο πότε πληρώνω, μου λέει.."δες πρώτα την κοπέλα κι αν το αποφασίσεις, πλερώνεις μετά".Λογικόν..Έρχεται η κοπέλα μετά απο κανα 20λεπτο και παθαίνω πλάκα με το κορμίΠροσκύνημα..ΛΑΜΠΑΔΑ.Βυζάκι προς το πολυυυ μικρό, αλλά κατα τα λοιπά, αψεγάδιαστο, μαυρισμένο (τεχνητώς..) και γυμνασμένο. Το πρόσωπο δεν μπορώ να πώ οτι θα κατέβαινε και στα καλλιστεία, ΑΛΛΑ ήταν τόσο ευχάριστη και χαμογελαστή απ'την πρώτη στιγμή που πραγματικά το προσπερνούσες. Να αναφέρω οτι επέλεξα το body2body στα 100. Μετά το ντούς (σφραγισμένη πετσέτα, σφραγισμένες παντόφλες μιας χρήσεως) επανέρχεται. Ξεκίνημα με ζεστό λάδι και ένα απίστευτο "γλιστρημα" πάνω στο σώμα μου κυριολεκτικά σαν χέλι. Σημειώνεται οτι η καθαριότητα και η υγιεινή της κοπέλας ήταν η υψηλότερη που έχω συναντήσει ποτέ μου σε κοπέλα του επαγγέλματος..Στη συνέχεια ακάπωτη πίπα χωρίς καθόλου χέρι και πολύ δαχτύλιασμα απο μέρους μου (αποφεύγω το γλυφομούνι γενικώς), εναλλαγή σε καβάλημα από μέρους της (μετά το πέρασμα του σκούφου βεβαίως..) κι επανάληψη της πίπας (χωρίς σκουφί) με ένα πολύ δυνατό cim που μάλλον κόντεψα να την πνίξω, αφού υπήρχε φορτίο-καραβιάΓλώσσα..Τα φτύνει σε χαρτί και μετά από ενδελεχή πλύση στόματος με listerine και όχι jumboνεροπλύματα με χρώμα (βλέπε βίλλες..), καθαρίζει λίγο και την περιοχή πέριξ του στόματος με οινόπνευμα. Συνέχεια με μασάζ χαλαρωτικό, το οποίο εγώ ζήτησα για τη ώρα που απόμενε και το οποίο ολοκληρώθηκε με ένα συνδυασμό πίπας και μαλακίας (πάλι κατόπιν δικης μου επιθυμίας αφού αισθανόμουν υπέροχα με τη χαλάρωση για να Κατσικογάμης . Μετά και την ολοκλήρωση, ντούς μαζί, αποχαιρετισμός και αναχώρηση με τα πόδια..τρεμάμενα Γλώσσα Χωρίς πολλά λόγια, εξαιρετική εμπειρία, κάπως ακριβή για την εποχή και φυσικά άψογη η συγκεκριμένη δεσποινίς. Μακάρι να με ξαναβγάλει ο δρόμος μου στας Αθήνας κι αν υπάρχουν τα φράγκα..επανάληψη!

ΥΓ. Η κριτική αφιερώνεται στους mpouxo, azazel, ΦΑΚΙΡΗ και humax για την ωραία κουβέντα που είχαμε μετα του μπυροσωλήνα Ναι! την προηγούμενη εβδομάδα, προ της αναχωρήσεως μου Καπέλο
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 19, 2015
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Jessica
TheRatPack
Μέλος
Εγγραφή:
31 Δεκ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
21
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 goldeneye

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Νοεμβρίου, 2015
Τι κανεις εκει ρε θηριο???

ΕμμμμΕμμμμΕμμμμΕμμμμΕμμμμΕμμμμ
20 Νοεμβρίου, 2015
" φορτιο-καραβια" λέει...χαχχαχΜεγάλο χαμόγελο
21 Νοεμβρίου, 2015
Ο επομενος μπυροσωληνας ειναι συντομα,κανονισε να επιστρεψεις...Γλώσσα
21 Νοεμβρίου, 2015
Συναγωνιστή,το μασαζοκρέβατο είναι μεγάλο αρκετά για περιπτύξεις ή γαμάμε στο όρθιο?Ο χώρος καλός?
21 Νοεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Επέστρεψα..Κουλ
21 Νοεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Υπάρχει ένα φουσκωτό στρώμα-κρεβάτι που φουσκώνει με μοτοράκι..Το'βαλε για κανα 10λεπτο να φουσκώνει και με πήρε τ'αυτιά Κεφάλι σε τοίχο! Σ'αυτό γαμάς.. Στο μασαζοκρέβατο μόνο μασάζ γιατί είναι ατομικό..άσε που δεν ξέρω κατα πόσο θα ήταν σταθερό με 2άτομα πάνω του.. Ο χώρος πολύ καλός και καθαρός, με όλα τα σουξου μούξου μανταλάκια (μπατονέτες, listerine, παντόφλες, πετσέτες κτλ.)
21 Νοεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

"Φυσιοθεραπεία" να χαλαρώσουν οι σφιγμένοι μύεςΓλώσσα
21 Νοεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μαζί με γρέζια, σκουριές και όλα τα σχετικά μπακαγιόκο μουΓλώσσα
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8