Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 444 10
Μασατζίδικα 655285
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Το λοιπόν για να προσπαθήσω να βάλω τα πράγματα σε τάξη μην σας κουράσω μιας και η δεύτερη κριτική μου στο σύνολο και δεύτερη κριτική για Jessica.

Ας αρχίσουμε με την τοποθεσία. Έλευση με taxi για να μην ταλαιπωρηθώ στο παρκάρισμα. Συνάδελφοι μπαίνοντας πέρνετε τον πρώτο ανελκυστήρα, ο δεύτερος δεν φτάνει ως τον 6. Για κλειτσοφοβικούς είναι αρχαίο αλλά ο 6 ος όροφος απαιτεί πνευμόνια εφήβου Ναι!Ναι! για τους Γερο-μύστης δεν υπ´αρχει ενελλακτική. Όσον αφορά διακρητικότητα την ξεχνάτε, σε συγκρουόμενα σε λούνα παρκ λιγότερη κίνηση ´εχει από το ισόγειο αλλα και όταν τελειώσα τη συνεδρία στον 6. Γέλιο όσο περίμενα στο σαλοναρισμα περασε πελατης σφαιρα τον ειχε ξεχασει η Jessica στο δωμάτιο.

Ροστερ σημερινό που ειδα: μια κοκκινομαλα (νικολ νομιζω) νοστιμουλα, μια ξανθουλα με καρρε μαλι ( μου εβγαλε παιχνιδιαρικο πολυ) δυο μπαμπατσικα κοριτσια και οπως πηγαινα στο δωματιο 4 ειδα μια με γυαλια πολυ sexy (οριακα ετοιμος να πω αλλαγη αλλα παρεμεινα σταθερος στο γνωστο αφου το εχω δοκιμασει ξανα). Οταν εφυγα μου συστηθηκε και ητανε η Αλεσια (θα τιμηθει)

Δωματιο 4 λοιπον μια χαρα καθαρο Προσκύνημα με το γνωστο φουσκωτο στρωμα που μου θυμισε το γνωστο στρωμα απο τηλεμαρλετιγκ προ κρισης εποχης και live bate ( επικο το live bate και off topic απλα αναδρομη σε χρυσες εποχες). Επειδη πολλες φορες μιλαμε για; Εξωτερικο κλασεις ανωτερο (5*) απο καλτ μασατζιδικο στο Λονδινο που ειχα ματι κουζινας με κοτοπουλομκαρρυ να ζεχνει την ωρα του μασσαζ!!!!Ναι!

Πάμε τώρα στο προκείμενο

Μασαζ: κατα: λεπτομερειες που μετρανε ειδικα οταν δινεις 120€. Φτυνουμε την τσιχλα. Το τζελ ητανε κρυο και αν δεν ειχε τετοιο φιλοτιμο η Jessica θα εξεφραζα πολλα παραπονα. Στο μασαζ της τζεσικα δεν εχω να προσθεσω πολλα για ελληνικα δεδομενα παρα πολυ καλο!!! Θα το βαθμολογουσα με 8 στην ελλαδα με 6 για νουρου σε σχεση με εξωτερικο.

Αγωνας: θα βαθμολογουσα με 10 δεκτικη σε ολα, στωματικο πολυ καλο δεχεται δαχτυλα παντου δεν ξερω αν οντως φτιαχτηκε αλλα σε καποια φαση ειχε σπασμους. Να τονισω οτιμπερασε η ωρα και με πολυ φιλοτιμο προσπαθησε για δευτερο γρηγορο γυρο. Πολυ εντιμο εκ μερους της ενω εγω ετοιμαζομουν να ντυθω επεμεινε και Προσκύνημα σε αυτο.

Εν ολιγης το νουρου μετριο συνιστω ομως ανεπιφυλακτα Jessica σε απλο μασσαζ που το κατεχει!!!

Ελπιζω να μην σας κουρασα!!!!
Κόστος συνάντησης
120
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Jessica
Muratti_ambassador
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
25 Οκτ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
144
Πόντοι:
286
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού