Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 46 10
Μασατζίδικα 142132
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Καλημέρα σε όλους.
Χθεσινή μου επίσκεψη στον εν λόγω ίδρυμα, ώρα 6.15 απόγευμα. Στην πόρτα η Τζένη, η οποία με καλοδέχτηκε. Κάθισα στο σαλόνι, με ρώτησε αν ήθελα να πιω κάτι και ζήτησα ένα ποτήρι νερό. Με την παραγγελία μου, ξεκίνησε και η πασαρέλα. Πρωτη εμφανίστηκε η Όλγα και ακολούθησε μια άλλη κοπέλα, μικρότερη της Όλγας, που δε συγκράτησα το όνομά της, αλλά μου έφερε το νεράκι μου. Παρουσίαση του προγράμματος και η επιλογή δική μου!
Επέλεξα την Όλγα, γιατι πέρα από τις όποιες κριτικές (στις οποίες ΠΑΝΤΑ δίνω ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα), μου έκανε κλικ ο τρόπος που με κυττούσε.
Πριν συνεχίσω, να επισημάνω ότι και οι τρεις ήταν ομοιόμορφα ντυμένες με κάτι σαν κομπινεζόν μαύρο, αρκετά κοντό, αλλά όχι αποκαλυπτικό, που τόνιζε τις λεπτομέρεις των κυριών.
Περνώ στο δωμάτιο, το οποίο ναι μεν δεν είχε ντους μέσα, αλλά ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ από όλες τις άλλες απόψεις. Πεντακάθαρο, φροντισμένο μεχρι την τελευταία του λεπτομέρεια.
Η ΌΛγα μου έδωσε πετσέτα και παντφλες μιας χρήσης για το φρεσκάρισμά μου. Πριν φύγει, για να πάω στο μπάνιο, είχαμε ένα εξαιρετικό προκαταρκτικό μπαλαμούτι με ένα δυνατό γλωσσόφιλο.
Επιστρέφω από το μπάνιο και σε ελάχιστο χρόνο έρχεται στο δωμάτιο η Όλγα. Το προκαταρκτικό μπαλαμούτι, που ανέφερα, ήταν όντως σκηνή από το αμέσως προσεχώς!
Δεκτική σε ΟΛΑ, πλην πρωκτικού. Ελεύθερο στοματικό και αμέσως ξεκινά ο πρώτος γύρος. Οτιδήποτε και να πω, θα είναι λίγο, σε ότι έγινε!
Μετά το τέλος του πρώτου γύρου, ακολούθησε μασάζ, αρκετά καλό. Δεν το περίμενα, ομολογώ! Ο δεύτερος γύρος εξίσου καλός και απολαυστικός, με ελεύθερο στοματικό και πήδημα στον πάγκο, με τα πόδια της στους ώμους μου!
Ακολούθησε συζήτηση, μπάνιο και πάλι συζήτηση και πολύκοντά ήταν να υπάρξει και .... τρίτος γύρος, αλλά κάτι τα τηλεφωνήματα, κάτι η κούραση, με υποχρέωσαν να φύγω.
Σημαντικό στοιχείο είναι η άνεση χρόνου. ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΒΙΑΣΥΝΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΦΑΣΗ και αυτό είναι ιδιαίτερα εκτιμητέο.
Κλέινω επισημαίνοντας πως ιδιαίτερη σημασία έχει η χημεία που αναπτύσσεται μεταξύ ημών και των κυριών, άρα καλό είναι κάποιοι φίλοι-συναγωνιστές, να μη θεωρούν τα πάντα δεδομένα! Καλώς ή κακώς, όπως σε μάς κάνει κλικ μια κυρία, το ίδιο συμβαίνει και σε αυτές, οπότε δίνουν κάτι παραπάνω εκεί που το αισθάνονται! Καλή συνέχεια σε όλους.
Κόστος συνάντησης
70
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Όλγα
HONDACRV
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Αυγ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
137
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Οκτωβρίου, 2015
φιλε επειδη δεν εχω παει ποτε σε μασαζ οταν μπηκες τι σου ειπαν για τα μασαζ και τι επελεξες γιατι με ενδιαφερει. Απο που ηταν η Ολγα; και τι χρωμα μαλλια ειχε μακρυα ή κοντα
P
partouzalatris
31 Οκτωβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Η Όλγα έχει σχετικά κοντό μαλλί ξανθό, που το πιάνει πίσω. Μου έκαναν αναφορά των προγραμμάτων, επέλεξα την κοπέλα και πέρασα. Η Όλγα είναι από Ρωσία.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2