Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 486 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 790749
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Συνήθως στο συγκεκριμένο ίδρυμα ψηφίζω δαγκωτό Ελένη,αλλά λόγω του ότι πήγα με φιλαράκι και ήθελα να του δείξω τι σημαίνει συνεδρία με Ελενάρα,αποφάσισα να επιλέξω για μένα Λία.Γενικά το ρόστερ εχθές το απόγευμα ήταν αρκετά φτωχό (αυτά που είδα,μπορεί να είχε άλλα καλά σε υπηρεσία την ώρα εκείνη) και η επιλογή της επιβεβλημένη.Εμφανισιακά χαρακτηριστικά τα έχουν αναφέρει οι υπόλοιποι συναγωνιστές.Για τα του μασάζ όπως και τα του αγώνα επίσης.Αλλά λόγω του ότι είνα πολύ καλή έως άριστη στο κομμάτι του μασάζ και τα ΣΠΑΕΙ πραγματικά στον αγώνα έπρεπε να κάνω κριτική.
Για όποιον θέλει καλό μασάζ,για ξεκούραση χαλάρωση και καύλωμα στο τέλος είναι φοβερή περίπτωση.Στην αρχή σε ξεκουράζει και σε χαλαρώνει και στη συνέχεια σε απογειώνει.Με τυχαία αγγίγματα,με καθόλου τυχαία πίεση σε συγκεκριμένα σημεία σε κάνει αεροπλάνο.
Στα του αγώνα τώρα βρίζει,φτύνει,καταπίνει καυλιά,σου κάνει το καυλί και τα αρχίδια το τέλειο γλυφειτζούρι.Μεγάλη δύναμη το κορίτσι,πάντα χαμογελαστή,με τέτοια διάθεση που σου φτιάχνει τη δική σου.

Υ.Γ.1 :Αυτήν τη κριτική τη χρώσταγα γιατί την υποσχέθηκα στην ίδια.
Υ.Γ.2 :Οι παπάδες που έκανε στο δωμάτιο δεν ήταν λόγω του ότι της είπα ότι θα της κάνω κριτική εδώ.Την ενημέρωσα για αυτό μετά το τέλος της συνεδρίας.
Υ.Γ.3 :Φοβερή η Λία αλλά λόγω του έχουμε αδυναμίες και εμείς ως άνθρωποι,την Ελενάρα δεν την αλλάζω.Μετά από Ελένη για μένα το the next best thing εκεί μέσα.

Καλά να περνάτε
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 12, 2015
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Λία
CROSSLOVER
Μέλος
Εγγραφή:
8 Αυγ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
3
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού