Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.6 11 10
Μασατζίδικα 35951
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ημερομηνία ενδεικτική κάπου μέσα στο Σεπτέμβριο γιατί συνολικά έχω πραγματοποιήσει άλλες 2 επισκέψεις. Μετά από αποτυχημένο interneto-ραντεβού στο Κings με πιπινοαλβανάκι [είχε αναστολές ασύμετρες με τις καυλοφωτογραφίες από το FB-προφίλ της] εισήλθα στο κοντινότερο στον «ΗΣΑΠ Καλλιθέας» ανακουφιστήριο με χαμηλές προσδοκίες. Ως γνωστό στους παλιότερους, η τεράστια πολυκατοικία στο Θησέως 142 κάποτε φιλοξενούσε ως και 3 μασαζοστούντια σε διαφορετικούς ορόφους, ανάμεικτα με φυσιολογικά γραφεία, ιατρεία και διαμερίσματα. Το μόνο που έχει επιζήσει είναι το Fuego στον 3ο με σημαία του την milf Angelina-Natalie, γνωστή από τόσο από το thread “Call-girls κοπέλες στο Facebook” όσο και από αγγελίες στο love-list με τη φωτό της. Δεύτερη επιλογή η Άννα, έμπειρη 35ρα εξαιρετική στο μασαζ αλλά με κάποια περιττά κιλά. Επiλέγω την τρίτη «Χριστίνα», που μου φάνηκε -και πράγματι ήταν- νέο πρόσωπο στο χώρο (μόλις 3 μήνες) και μάλιστα ελληνίδα από επαρχία. Ωραίο πρόσωπο με μπιρμπιλωτά μάτια, μακρύ μαλί ως τη μέση, καταπληκτικό μεγάλο αχλαδωτό βυζί που καταλήγει σε τουρλωτή ρόγα-μπατονέτα, μαυρισμένη, ύψος 1.65-1.67, ΑΔΥΝΑΤΗ μέση με μικρό λαχταριστό κωλαράκι (δε το δίνει ακόμα δυστυχώς) και λεπτό μυώδες ποδαράκι με μικρά δακτυλάκια για γλύψιμο. Παρουσίες σαν και αυτές λείπουν όχι μόνο από τα στούντιο και τα call-girls [που είναι τίγκα στο photoshop] αλλά ακόμα και τα city-tour. Πραγματικά αν ήταν 10 πόντους ψηλότερη και δεν είχε ελαφρά (!) προτεταγμένη γνάθο/δόντια θα μπορούσε άνετα -βάσει dna- να κατέβει για μόντελινγκ. Από τη συζήτηση που κάναμε προέκυψε ότι έφαγε μια δεκαετία δουλεύοντας ως σερβιτόρα-δόλωμα σε καφετέριες μέχρι που (ευτυχώς για μας) οικονομικά προβλήματα τη ρίξαν στο μασαζο-επάγγελμα. Η ευχάριστη για τους παλιούς απειρία της (σημειωτέον δεν έχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ τατουάζ στην κορμάρα) εκδηλώνεται με άφθονα ζουμιά που ρέουν από το καθαρό μουνάκι της λίγα δευτερόλεπτα αφού το αγγίξει γλώσσσα, τα τριψίματα, το δισταγμό να θέσει θέμα χρόνου και τους βαθείς αναστεναγμούς κατά το δυνατό όρθιο πισωκολλητό σφυροκόπημα που της επιφύλαξα [το μασάζ by-the way 20 λεπτο μέτριας έντασης... who cares?]. Τελειώνει τόσο στη στάση cow-girl όσο και στο όρθιο. Πραγματικά ένα από τα λαχεία που επιβεβαιώνει το «όποιος γυρίζει μυρίζει», το μότο του αυθεντικού μπουρδελιάρη.... και έχει μια δεκαετία γεμάτη μπροστά της καθώς δείχνει να απολαμβάνει το όλο παιχνίδι. Αναπόφευκτα το equilibrium θα αποκατασταθεί σύντομα καθώς περισσότεροι συναγωνιστές θα την ανακαλύπτουν. Στις επόμενες συνευρέσεις μας διαπίστωσα ελαφρά αύξηση κίνησης για τα στάνταρ του μαγαζιού. Κατ’εμε είναι αδιαμφισβήτητα “rookie of the year” στα μασαζοκρέβατα και “best new entry” καλοκαιριού 2015 στην Ελλάδα των capital controls και τη θέτω περήφανα σε ψηφοφορία για όποιον έμπειρο συναγωνιστή την έχει δοκιμάσει.
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 07, 2015
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Μέλος
Εγγραφή:
21 Αυγ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
35
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Masazonomaxos, Ζορό_2, TEGE

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Σεπτεμβρίου, 2015
''κάπου μέσα στο Σεπτέμβριο γιατί συνολικά έχω πραγματοποιήσει άλλες 2 επισκέψεις''

ρε συ είναι 9 Σεπτεμβρίου... και έχεις πάει 3 φορές στο Φουέγκο....????
να φανταστώ ότι και τις τρείς φορές πήρες το στανταράκι σου πλέον...???
δεν υπάρχεις τύπε !!!!
όλοι τώρα στο Φουέγκο!!!!
(Updated: 10 Σεπτεμβρίου, 2015) 10 Σεπτεμβρίου, 2015
Περιγραφη γαματη και κατατοπιστικοτατη Καπέλο Μηπως ομως τα παραλες λιγο ρε μαν?
10 Σεπτεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Λοιπόν επειδή μου κ γεμίσανε το ΙΝΒΟΧ με pm να απαντήσω ότι όπως ο κάθε καλός μπουρδελιάρης ξέρει δεν εξαρτάται η τιμή με την ποιότητα. Μπορεί ξέρω γω μετάξι με 10ευρά να πηδήξεις καμιά θεά που βρέθηκε εκεί για μπάζα του ενός μήνα και δεν έχει δικτυωθεί να κάνει παιχνίδι αλλού. Μπορεί να δώσεις 300ευρώ σε διαφημισμένη βίζιτα, να σου πεί κάνω πίπα μόνο με λάστιχο" και να σε κοροιδεύουν και τα 15χρονα... η παραπάνω κριτική είναι απλά συνειδητοποίηση της πραγματικότητας ότι το equilibrium θα αποκατασταθεί με τη συγκεκριμένη αφού δεν τα παράτησε στις πρώτες βδομάδες (αλλιώς θα συνέχιζα να είμαι μονογαμούλης)
11 Σεπτεμβρίου, 2015
Δεν ξέρω αν θα σου χαλάσω την "εμπειρία" αλλά η Χριστίνα δεν είναι καινούργια...
Έχει θητεύσει στην Καίτη Σ63 αλλά έχει παράσει και από την Φωτεινή Πλ. Βικτωρίας ένα φεγγάρι....
12 Σεπτεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

αααα αυτή η Χριστίνα είναι...
σπουδαία...
στο Σ63 η ίδια η Καίτη μου είπε να μην την πάρω γιατί είναι λέει σπαστικιά και στο δωμάτιο δεν κάνει τίποτα...
σκέψου...
ωραίο μουνί πάντως...
12 Σεπτεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι είναι ωραίο μουνί.
Εαν σε "πάει" πάντως περνάς καλά.....

Η Καίτη για να πει καλή κουβέντα έπρεπε να είναι η κοπέλα από την Georgia....
13 Σεπτεμβρίου, 2015
ωραια η κριτικη σου , αλλα επειδη περασα και ειδα την κοπελα ειναι μια μετρια καθημερινη αδυνατη κοπελα. Αυτα που λες οτι ειναι εφαμιλη κοριτσιων στουντιο και ειδικα city tour ειναι ακρως τραβηγμενα
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7