Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 15 10
Μασατζίδικα 83512
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Στην υποδοχή η μαντάμ φιλική και άνετη, το μαγαζί είναι ξηγημένο. Προγράμματα, ωράρια τα γνωστά. Κοπέλες δύο. Η Άννα από την Μολδαβία, πιπίνι γύρω στα 20 και κάτι, συμπαθητικό πρόσωπο και παρουσία γενικότερα, αλλά με μερικά παραπάνω κιλά, όχι πολλά, εν δυνάμει επιλέξιμη. Η δεύτερη κοπέλα ήταν η Σβετλάνα, Ρωσίδα άρτι αφιχθείσα από Μόσχα. Ψιλή (~1.70) κοκκινομάλλα, λεπτή, τσαχπίνα στην κίνηση. Επέλεξα πρόγραμμα 80€, 1 ώρας και 2 εκτονώσεων με την Σβετλάνα. Ποντάρισα στο ότι οι καινούργιες κοπέλες είναι άμαθες μεν, αλλά πιο εργατικές δε. Μπάνια, νερά, και έναρξη προγράμματος : Χαμούρεμα, Σεξ, Μασάζ, Σεξ, μπάνιο και τέλος.
Συν (υποκειμενικά πάντα):
Ωραία κοπέλα η Σβετλάνα, πρέπει να είναι 22-25. Λεπτή και με ωραία επιδερμίδα. Ωραίο και το κόκκινο (μάλλον χάλκινο) μαλλί που είχε σε κότσο. Μου έκανε επίθεση με το καλημέρα. Γδύσιμο, άπλωμα της γλώσσας της, βαθιά φιλιά, και τρελό σκυλήσιο γλείψιμο στα παπάρια μου. Μου τα μούλιασε κανονικά. Μετά ακά πίπα με τρελό deep throat. Δεν κώλωνε με τίποτα η τύπισσα. Σκουφί, καβαλίκεμα, και δυνατό σεξ. Έχει τρέλα μέσα της η Σβετλάνα. Δαχτυλιάσματα, πιπίλα τα δάχτυλά μου, πιπίλα (μασούλημα) δικό μου στα στηθάκια της. Εναλλαγές στάσεων και ολοκλήρωση μέσα της. Στον δεύτερο γύρο μια από τα ίδια. Δεν κατέβαζε στροφές με τίποτα η Σβετλάνα, στο κόκκινο δούλευε συνεχώς. Πίπα με χέρια αρχικά, αλλά μόλις της τα πήρα στο πλάι, τα πέρασε πίσω σταυρωτά και δώστου με το στόμα να λαρυγγιάζεται. Η όλη φάση ήταν σαν τα τρελά γαμήσια που κάνουν κάτι μαύροι με κάτι ξεμουνιασμένες ρωσίδες στο Legal Porno, κάπως έτσι ήταν η φάση με την Σβετλάνα. Δεύτερη εκτόνωση με δυνατή πίπα στο στοματάκι της, με το σκουφάκι όμως...
Πλην (υποκειμενικά επίσης):
Επικοινωνία 0. Αυτό είναι πολύ κακό στα μασάζ όπου θες να πεις και κάτι στο ενδιάμεσο, να γνωριστείς λιγάκι βρε αδερφέ. Στα μασάζ το γαμίσι είναι φιλικό, θες μια οικειότητα με την κοπέλα πριν βγάλεις τα μάτια σου. Εδώ έχασα. Ούτε ελληνικά, ούτε αγγλικά η κοπέλα, μόνον ρωσικά.
Μικρό στήθος, νούμερο 1, υπαρκτό μεν αλλά μικρό. Κάτω χείλη τεράστια, προτιμώ τα μινιόν. Επίσης κάτω υπήρχε μια ελαφριά μυρωδιά. Όχι κάτι το άμεσα εμφανές και ενοχλητικό, αλλά προσωπικά έχω ευαίσθητη όσφρηση και πιάνω και το παραμικρό, έτσι δεν γευμάτισα κάτω αν και το επιθυμούσα λόγω της γενικότερα καυλωτικής και PSE φάσης.
Μασάζ μέτριο, και ταχύτητα φουλ. Βασικά μου έκανε παντού: πλάτη, χέρια, γλουτούς, πόδια, αλλά με το γκάζι στο πάτωμα. Όταν μου έδειξε ότι τέλος το μασάζ και έναρξη 2ου γύρου, κοίταξα το ρολόι και 10 λεπτά μασάζ γεμάτα δεν πρέπει να μου έκανε. Μείον αυτό, το μασάζ θέλει ρέγουλο, θέλει αισθησιασμό, η κοπέλα δεν το έχει.
Στον δεύτερο γύρο ήταν εμφανές ότι ήθελε να με τελειώσει στα γρήγορα. Ο γερόγατος έχει πάντα τον απόλυτο έλεγχο (λόγω εμπειρίας και ηλικίας) στον δεύτερο γύρο, και κάτι τέτοια τρυφερά ποντικάκια μπορεί τα μασουλάει ώρες με τα γέρικα δόντια του, να μαλακώσουνε πριν τα καταπιεί. Όμως η εμφανής και έντονη επιμονή της να με τελειώσει μέσω δυνατού σεξ και τρελής πίπας με χάλασε ομολογώ. Αν και είχα πάρει το πρόγραμμα της 1 ώρας, της τα ξαναέδωσα στο 40λεπτο να τελειώνω. Μετά την ολοκλήρωση είχαμε λήξη. Συνολικά (με τα δύο μπάνια) ζήτημα να έμεινα 45 λεπτά στο μαγαζί. Από την άλλη με αποζημιώνει (λέω τώρα, με παρηγορώ) το ότι πηδιόμασταν άκοπα για τουλάχιστον 30 λεπτά και το ότι ολοκλήρωσα έντονα 2 φορές σε τόσο μικρό διάστημα. Τα πιπίνια είναι σφηνάκια τελικά βρε παιδιά, όλα στο μυαλό είναι.
Πριν μου πάρει ακά πίπα κάτι άρχισε να λέει (με νάζι όμως) για extra. Φυσικά της το απέκλεισα άμεσα, αλλά εκείνη ξεκίνησε την τρελή ακά πίπα από μόνη της. Για να είμαι ειλικρινής είχα σκοπό να της δώσω κάτι στο τέλος, γιατί με έφτιαξε τρελά στον πρώτο γύρο. Όμως όταν μου σφύριξε λήξη στο 40 άλλαξα γνώμη, βασικά σκέφτηκα ότι και τα 80 πολλά της ήταν. Να πληρώνω και extra όταν δεν πήρα τα βασικά; δεν λέει...
Συμπέρασμα: Η κοπέλα έχει τις παιδικές ασθένειες των νέων κοριτσιών στο χώρο. Φυσικά σε κερδίζει με τα νιάτα και την ομορφιά της, και το δυνατό PSE παιχνίδι της βεβαίως-βεβαίως. Στην έξοδο η υπηρεσία με ρώτησε πως πέρασα. Της είπα την αλήθεια: "Δες το ρολόι, πήρα πρόγραμμα 1 ώρας και στο 45 φεύγω. Καλή μέσα, αλλά κλέβει...". Χαζοχαμογέλασε. Θα την σύστηνα για το πρόγραμμα των 50€ με ένα γκολ, στα παραπάνω απλά δεν κάνει.
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Σβετλάνα
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
209
Likes:
4.458
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas, Gingos

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού