Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 494 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 838044
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Πολλές κριτικές για τη Μόνικα,οι περισσότερες θετικές...Όποιος γυρίζει τα μασάζ θα γνωρίζει πως η Μόνικα είναι μία πολύ καλη επιλογή στο χώρο και στο συγκεκριμένο ίδρυμα...!

Ήθελα καιρό να βρεθώ μαζί της και όποτε πήγαινα στο μαγαζί ήταν απασχολημένη.Να που δόθηκε η ευκαιρία και την βρήκε την παραπάνω ημερομηνία...
Παρέλαση στο σαλόνι αλλά επιλογή στη Μόνικα.Δωμάτιο όπως γνωρίζετε όσοι έχετε επισκεφτεί το Στουρνάρη.Καθαρό περιποιημένο και με όλα τα κομφορτ...
Έκανα μπάνιο και μετά από λίγο ήρθε η Μόνικα για να ξεκινήσουμε.Κουβέντα στην αρχή και έναρξη μασάζ.Πολύ καλό όπως πάντα χαλαρωτικό με καλές κινήσεις των χεριών σε όλο το σώμα.Μετά μου έκανε και λίγο body to body...!
Φιλάκια πεταχτά σε όλο το σώμα και έναρξη στοματικού.Πολύ καλό με περιποίηση της ευρύτερης περιοχής και καραμέλωμα στα α@@@κια!
Σεξ σε ποικιλία στάσεων από πάνω στα πλάγια ιεραποστολικό και τελείωμα σε πισωκολλητό...Η συμμετοχή της άψογη καθ'όλη τη διάρκεια με αληθοφανείς αναστεναγμούς και βογγητά κάπου κάπου....

Πραγματικά πέρασα πολύ καλά και θα την επιλέξω ξανά καθώς κινείται σταθερά και κρατάει επίπεδο στις υπηρεσίες της...

Αυτά για την πρόσφατη εμπειρία μου με τη Μόνικα,τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη!
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, Jim25jim και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Απριλίου, 2015
σας πληρωνει η κοπελα για να γραφετε καλες κριτικες; Την εχω παρει την συγκεκριμενη και στο sex ειναι πολυ κατω απο Βικυ , Αννα , Ελενη ,Λια κλπ.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1