Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 7 10
Μασατζίδικα 25956
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πέρασμα ξανά και όντως υπάρχει μια σχετική βελτίωση στους χώρους. Το 1ο δωμάτιο όπως μπαίνεις έχει ατομική ντουζιέρα, 2 καναπέδες, μασαζοκρέβατο κρεμάστρες κλπ. Αρκετά βελτιωμένο σε σχέση με την 1η φορά που είχα περάσει. Μου είπαν επίσης ότι οι βελτιώσεις συνεχίζονται. Από εργαζόμενες την ώρα που πέρασα η Πάολα, η Αφροδίτη και η καινούργια Χριστίνα.

Επέλεξα Αφροδίτη (ο λόγος που ξαναπήγα). Γυναικάρα με βραζιλιάνική κορμαστασιά και κώλο ποίημα. Φόραγε ένα παντελόνι τύπου κολάν που τόνιζε ιδιάιτερα το πίσω σύστημα. Από εκεί παθαίνεις πλάκα. Θέλεις να του ορμήξεις!!!
Είναι ευχάριστη, ευγενική, και αρκετά ομηλιτική. Αφού έκανα το ντουζακι ξεκίνησε με μασάζ (35 λεπτά γεμάτα) το οποίο κατέχει πολύ καλά. Δεν βιάζεται καθόλου και μπορώ να πω με έλιωσε!! Δίνει ιδαίτερο βάρος στα πόδια και στον αυχένα ενώ χρησιμοποιεί μόνο τα χέρια και τους αγκώνες της.
Από πρόγραμμα η γυναίκα είναι φωτιά (βοηθάει και το κορμί της)όλα όμως με προφύλαξη. Ξεκινάει με μασάζ στην ευαίσθητη περιοχή και σε dt έγινα τούρμπο!! Η αίσθηση της κολάρας της είναι άλλο πράγμα. Πέρασμα ελαστικού, καλή πίπα με περιποίηση στα @@ και γύρισμα σε 69 όπου η θέα της πίσω όψη της είναι απολαυστική.
Συνέχεια και 1η στάση reverse cow, κατόπιν ιεραποστολικό και τελευταία doggy όπου δεν άργησε να έρθει το τέλος.

Συστήνεται και σίγουρα θα ξανατιμηθεί.


Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 02, 2015
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Αφροδίτη
Butts
Σπουδαίος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
1.684
Πόντοι:
3.137
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 anestis_38

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού