Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785514
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Κατ' αρχήν να πω ότι η Ζωή που πήγα εγώ δεν ειναι αυτή που γράφετε στις κριτικές. Ειμαι 100% βεβαιως ότι την λένε Ζωη. Ειναι ξανθιά, απο τον Πειραιά, μιλάει Ελληνικά και λογω παραμονης στο εξωτερικό λέει αρκετές αγγλικές εκφράσεις με αμερικάνικη προφορά.

Εχει μεγάλα πλαστικά βυζια τύπου αμερικάνα πορνοσταρ, αρκετά σκληρά για να ασχοληθείς πολύ ωρα μαζί τους. Αλλά δεν χρειάζεται να κάνεις σχεδόν τίποτα εσυ.

Πολύ φιλική, σπάει τον πάγο και σε βάζει απο την αρχή στο παιχνίδι, κάνοντάς σε να χαλαρώσεις και να αισθανθείς ότι παιζεις με ωραίο, ξύπνιο γκομενάκι. Ουτε οικονομικά, ούτε διαδικαστικά, ουτε τίποτα που να σε βγάλει απο το mood.

Ολα προκύπτουν στην πορεία και στο χρόνο που τους αρμόζει. Εκτός φαντάζομαι αν δεν έχεις ξαναπάει στο μέρος όποτε μάλλον θα ακούσεις τον τιμοκατάλογο.

Αραξα λοιπόν στο μασαζοκρέβατο και αρχισε το μασάζ (με δικά της λάδια λιγότερο "λαδερά") χαλαρό αλλά και όσο δυνατά έπρεπε. Όλη την πλάτη, το κώλο, τα πόδια, τα δάχτυλα των ποδιών και καθώς ανέβηκε ασχολήθηκε με την περιοχή πέριξ των αρχιδιών, αργά και αισθησιακά.

Εδώ ήταν το σημείο καμπής! Εδώ ήταν η διαφορά από τις άλλες φορές που πήγα για μασαζ. Χωρίς να πω κουβέντα κατάλαβε ότι αυτό μου αρέσει και το συνέχισε σηκώνοντάς μου τη λεκάνη για να πιάσει και τον πούτσο μου και άρχισε να τον χαϊδεύει, να περνάει τα χέρια της απο τον κώλο μου χωρις να κάνει κάτι που να με ξενερώσεις (βάζοντας ας πούμε δάχτυλο που θα με εκανε να φυγω), με πολύ λάδι. Μου το έπαιζε για ώρα και εγώ είχα πάθει πλάκα με την όλη φάση λες και ήμουν με γκομενα στα πρώτα μας γαμήσια. Μετά από ώρα με γύρισε, συνέχισε το παίξιμο, το πήρε στο στόμα και αφού μου πέρσαε προφυλακτικό ανέβηκε πάνω μου λέγοντάς μου ότι ειναι η σειρά της.
Ημουν τόσο λιώμα που δεν έκανα τίποτα πάρα μονο ακολουθούσα τον ρυθμό της.

Όταν ικανοποιήθηκε κατέβηκε και άρχισε να μου το παίζει, γλύφοντας αρχίδια ώσπου έχυσα όπως δεν εχω χύσει εδω και πολύ καιρο, πάνω σε ολο της το πρόσωπο. Μέχρι στα μάτια της μπήκε.

Η Ζωή ειναι παρα πολύ καλή σε αυτο που κάνει. Ημουν ικανοποιημένος 100%. Αργότερα μου είπε ότι αυτο που έκανε ηταν ταντρικό μασάζ.

Με τον ίδιο χαλαρό τρόπο που ξεκίνησε η συνάντηση, τέλειωσε.

Ελπίζω την επόμενη φορά, γιατι σίγουρα θα υπάρξει, να ειναι τουλάχιστον το ίδιο.

Αν έχω κάνει λάθος το όνομα και ξέρει καποιος άλλος παίκτης το σωστό, ας το γράψει στα σχόλια.
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
Όνομα κοπέλας
Ζωή
Μέλος
Εγγραφή:
18 Οκτ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Φεβρουαρίου, 2015
Η Ζωή είναι εγγύηση. Από τις καλύτερες εκεί μέσα.
26 Φεβρουαρίου, 2015
το μασάζ tantra φιλος ειναι μασαζ του προστατη και του πεους απλα λιγικα σου εδωσε μικρη δοση...
27 Φεβρουαρίου, 2015
Κατι βιντεάκια του Hegre που ειδα δεν έχουν μασάζ προστάτη.

Οτι και να ήταν πάντως ηταν πολύ καλο! Χαμόγελο
04 Δεκεμβρίου, 2015
Η Ζωη σταματησε απο εκει ή και γενικα μετα απο σημερινη πληροφορηση...Κεφάλι σε τοίχο!ξερει μηπως κανεις πού μπορουμε να την βρουμε;
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4