Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 7 10
Μασατζίδικα 25956
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Το κατάστημα είναι καινούργιο. Διάβαζα στο site διάφορα αλλά άκρη δεν έβγαζα. Οπότε είπα να δω με τα μάτια μου τι παίζει. Το συγκεκριμένο είναι κεντρικό σε πολύ βολική/εύκολη θέση. Πέρασα λοιπόν χτες Κυριακή απόγευμα.
Το κτίριο είναι μια παμπάλαια πολυκατοικία του 30-40. Αυλωνίτης-Βασιλειάδου και βάλε... Τώρα μάλλον "Basse Classe" αντί για "Class" είναι ως κτήριο. Ακριβώς απέξω στην είσοδο έχει στάση αστικών, λίγο ενοχλητικό αυτό γιατί έχει συνέχεια κόσμο. Πήρα το παμπάλαιο ασανσέρ να ανέβω στον 1ο. Βασικά πας άνετα και από τις σκάλες. Το διαμέρισμα παμπάλαιο και αυτό. Νορμάλ άνετα δωμάτια με κρεβάτι, καναπέ. Μπάνιο κοινόχρηστο, παμπάλαιο επίσης. Στην υποδοχή η Κατερίνα, γνωστή από παλαιά που εργαζόταν στην Ιουλιανού. Κοπέλες δύο (λόγω Κυριακής). Η Κατερίνα είναι 28, κοντό ξανθό μαλλί, λεπτή, κανονικό ανάστημα (1.65+), ομιλητική και συμπαθητική, Αλβανίδα. Η δεύτερη κοπέλα ήταν η Ιωάννα, Σέρβα, νεαρή μάλλον (25-30), ξανθιά, αλλά με αρκετά κιλά και... μπουκάλες. Όχι του τύπου μου. Μιλά και ελάχιστα ελληνικά. Η Κατερίνα μου εξήγησε τα προγράμματα: "60 για 45 λεπτά και 80 για 1 ώρα, μασάζ και τα υπόλοιπα". Έκρινα τίμια/ικανοποιητική την απάντηση και προχώρησα με την Κατερίνα χωρίς άλλες ερωτήσεις. Πετσέτα σφραγισμένη, κοινόχρηστες παντόφλες, ντους και έναρξη. Η Κατερίνα με τα ρούχα της, μαύρο κολάν και μαύρη μπλούζα. Δεν είναι μοντέλο αλλά είναι ωραία κοπέλα ντυμένη και σαφώς πάνω από το μέσο όρο της κατηγορίας. Μασάζ αρκετά καλό/δυνατό και άνετη κουβεντούλα να γνωριστούμε. Στο εικοσάλεπτο άρχισαν τα γνωστά αργά νυχοχάδια... Το έπιασα το υπονοούμενο και γύρισα ανάσκελα.
Συνεχίσαμε με περισσότερα χάδια και περιποίηση της κάτω περιοχής. Στην συνέχεια ακά πίπα αρκετά καλή. Στην συνέχεια εν μέσω βογγητών γδύθηκε η Κατερίνα και προχωρήσαμε στην ολοκληρωμένη πράξη. Απλά να αναφέρω πως η κοπέλα έχει αρκετά χαλαρό κορμί/στήθος/ποπό αλλά όχι σε ενοχλητικό βαθμό. Ολοκλήρωση στο στήθος της. Συνολικά αξιόλογη και τίμια κοπέλα με καλή συμμετοχή η Κατερίνα.
Έμεινα περί τα 40 λεπτά. Με ενημέρωσαν ότι το κατάστημα είναι ανοικτό κάθε μέρα 11 πρωί με 9 το βράδυ, με 4-5 κοπέλες πλην Κυριακής που είναι λιγότερες. Όσον αφορά τα όσα διάβαζα πριν πάω καμιά σχέση τελικά. Παιδιά καλό είναι να γράφουμε μόνον όταν κάτι το γνωρίζουμε προσωπικά και να μην αναπαράγουμε διαδόσεις άσκοπα. Το μαγαζί είναι νορμάλ. Αυτά και καλές μαλάξεις, και πάντα με happy end, σε όλους!
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 08, 2015
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
209
Likes:
4.456
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Φεβρουαρίου, 2015
Όταν στα 100μ παρακάτω έχεις χώρο μακράν καλύτερο τότε το ρόστερ πρέπει να βγάζει μάτια για να υπάρχει ελπίς!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1