Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 445 10
Μασατζίδικα 660044
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ο τίτλος κλεμμένος από τον φίλο Blizardeye. Μεγάλο χαμόγελο
Μετά από αρκετό καιρό απραξίας, λόγω προσωπικών θεμάτων και πολλής δουλειάς παράλληλα, υπέκυψα στις πιέσεις του kostasm2005. Μια ακόμη μέρα περνούσε χωρίς από το μυαλό μου να περνά συνεύρεση με κορασίδα. Τα επίμονα τηλεφωνήματά του και η απαίτηση να πάω να τον συναντήσω στο μασάζ της λεωφόρου, απέδωσαν.

Έτσι βρισκόμαστε στην είσοδο και ανεβαίνουμε. Δεν ήταν η πρώτη φορά. Είχε προηγηθεί επίσκεψη μαζί του πάλι στο εν λόγω κατάστημα, αλλά δούλευαν μόνο δύο κορίτσια τότε και ήταν ρεζερβέ και με αναμονή. Η Δανάη μας είχε δώσει καρτούλες για κλείσιμο ραντεβού. Δεν της χρησιμοποιήσαμε ούτε και σήμερα. Επίσκεψη κομάντο και ότι προκύψει.

Ησυχία στο μαγαζί για καλή μας τύχη και όλα τα κορίτσια ελεύθερα. Παρέλασαν από μπροστά μας η Γκαμπριέλα, η Έρρικα, η Χριστίνα, η Στεφανία και η Τζέσικα. Ο συναθλητής μου άφησε τη Τζέσικα που έχει ήδη δει 3 φορές στο παρελθόν σε άλλα μαγαζιά.

Πληρωμή για πρόγραμμα μιας ώρας και πέρασμα στο δωμάτιο. Η Τζέσικα μου έδειξε τα κατατόπια και εξήλθε του δωματίου.
Μπανάκι και ξάπλωμα στο μασαζοκρέβατο. Έρχεται βγάζει τη ρόμπα και μένει με το ροζ στρινγκάκι της. Σχετικά κοντή με όχι πάρα πολύ όμορφο πρόσωπο αλλά ιδιαίτερο που το χαμόγελό της την κάνει ελκυστική. Μαύρο μαλί με αφέλειες που τα έκανε κότσο με ένα λαστιχάκι. Μικρό στήθος αλλά πολύ καλό σώμα με πεταχτό κωλαράκι. Της λέω, αφήνομαι στα χέρια σου, ξέρω για σένα, έχω διαβάσει πολλά, σου έχω εμπιστοσύνη.

Ξεκίνημα με μασάζ. Χωρίς άγχος έχοντας εμπιστοσύνη ότι θα διαχειριστεί το χρόνο σωστά με την εμπειρία της, χαλαρώνω να το απολαύσω. Είχα χρόνια να απολαύσω μασάζ, από τις χρυσές εποχές από το 2004-2008 που μεσουρανούσαν αυτού του είδους τα μαγαζιά και ήμουν εβδομαδιαίος επισκέπτης. Η παρακμή σε τέτοιου είδους μαγαζιά με είχαν κάνει να αλλάξω κατηγορία και ένα αποτυχημένο πέρασμα πριν λίγους μήνες από Στουρνάρη 29 μου είχε υπενθυμίσει ότι καλώς είχα ξεκόψει.

Η Τζέσικα όμως με έκανε να αλλάξω γνώμη. Ακόμη και σήμερα κάποια και κάποιες αξίζουν, απλά τότε ήταν η πλειοψηφία.
Ο τρόπος που σε αγγίζει το κορίτσι, το δήθεν τυχαίο πέσιμο του σώματός της πάνω σου, το πάλι τυχαίο ακούμπημα του εφηβαίου της πάνω στον αγκώνα ή τα ακροδάκτυλάσου που εξέχουν του κρεβατιού, δίνουν έναν ξεχωριστό αισθησιασμό και σε κάνουν να προσμένεις τι θα επακολουθήσει.

Αφού περιποιήθηκε όλο το σώμα μου από άκρη σε άκρη, ανέβηκε πάνω μου όπως ήμουν μπρούμητα και άρχισε να μου γλύφει το αυτί. Για πολλή ώρα μέσα ,έξω, τριγύρω και παράλληλα να βαριανασαίνει μέσα στο αυτί μου φτιάχνοντας ατμόσφαιρα.
Κατεβαίνει στην πλάτη και γυρνώντας αρχίσει να γλύφει την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τον πρωκτό. Με γυρίζει και ανεβαίνει σε στάση 69. Υπέροχο μουνάκι με τριχούλες που σχημάτιζαν μια γραμμή ευθεία πάνω από την κλειτορίδα. Είχα καιρό να δω μουνάκι που δεν ήταν γουλί, ίσως από το προηγούμενο καλοκαίρι που η Βαλέρια είχε για ένα φεγγάρι αφήσει ένα πολύ μικρό τετραγωνάκι. Γλώσσα

Η πίπα της αρκετά καλή και με βάθος ενώ παράλληλα απολάμβανε τη δική μου περιποίηση και δαχτυλοσκόπηση. Αρκετή ώρα μετά σηκωνόμαστε από το κρεβάτι για πίπα στα όρθια δίπλα στον καθρέπτη με την κοπέλα στα γόνατα. Κοντεύα να τελειώσω και τη σταματώ για πέρασμα προφυλακτικού. Ακολουθούν διάφορες στάσεις στα 4 κ.λ.π. με τελευταία ιεραποστολικά, το κεφάλι της να κρέμεται, να της κρατώ τα πόδια ανοιχτά και να σφυροκοπώ με δύναμη. Η ίδια με το ένα χέρι έπαιζε την κλειτορίδα και με το άλλο έτριβε τα βυζιά της. Η θέα με έκανε να αργήσω να τραβηχτώ και παρόλο που πετάχτηκε να τα πάρει στο στόμα, έφυγαν στο σώμα της. Μου είπε ότι τα ήθελε στο στόμα, αλλά της απάντησα την επόμενη φορά μωρό, άλλωστε πρέπει να δοκιμάσω και το κωλαράκι σου που σήμερα δεν πρόλαβα και ποιος ακούει τον Χόρχε χαχχαχαχαχαχαχ.

Απλά Προσκύνημα Τζέσικα, κάτι τέτοια κορίτσια τιμούν τη μνήμη των μασατζίδικων.

Κάτι τελευταίο. Όσοι νομίζετε ότι η αποχή σε κάνει να έχεις και καλύτερη απόδοση κάνετε λάθος. Ο NICK TRIVE με την όση εμπειρία έχει είναι σίγουρος ότι όσο πιο πολύ ασχολείσαι τόσο πιο καλά αποδίδεις. Γι' αυτό αύριο ο φίλος busterd να ξέρει ότι το σημερινό ήταν προθέρμανση για τα μεγαλύτερα που ετοιμάζει για αύριο. Ματάκι

Καλησπέρα σας. Κουλ
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 03, 2015
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Jessica
NICK TRIVE
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Μαρ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
9.254
Πόντοι:
25.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 rodriguez65, PSAXTIRI, wired77 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Φεβρουαρίου, 2015
Η επιστροφη ενος μεγαλου στους στιβους!!! Ευσημα ομως και στον αθορυβο αλλα πολυ εργατικο συναγωνιστη, κ. Kostasm2005!
04 Φεβρουαρίου, 2015
Σαλιαρη !!!!!!!
04 Φεβρουαρίου, 2015
ΠροσκύνημαΠροσκύνημαΚαπέλο
05 Φεβρουαρίου, 2015
Γι' αυτό αύριο ο φίλος busterd να ξέρει ότι το σημερινό ήταν προθέρμανση για τα μεγαλύτερα που ετοιμάζει για αύριο = Τι έγινε τελικά άνοιξαν οι πόρτες ??
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4