Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 12 10
Μασατζίδικα 33350
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Τρίτη νωρίς το απόγευμα. Κλασσικά με υποδέχτηκε το ξανθό γκιλφ με τα γυαλιά η Χριστίνα , άρχισε τι ωραίο αγόρι είσαι εσύ και έτριβε τα βυζιά της στο πρόσωπο μου. Δούλευαν ακόμα η Μόνικα μι α ξανθιά χοντρή μιλφ και η Σουζάνα την οποία επέλεξα για δοκιμή.
Είναι η πρώτη φορά που περνάω στο μαγαζί. Η Σουζάνα με οδήγησε στο δωμάτιο. Μεγάλο και λυτό. Μασαζοκρέβατο , δύο καναπέδες , μια πολυθρόνα και ένας καλόγερος. Μπάνιο δεν έχει στο δωμάτιο. Υπάρχει ένα μπάνιο για τις κοπέλες και ένα μπάνιο για τους πελάτες.
Η Σουζάνα είναι μια ξανθιά μίλφ με κανονικό σώμα 2άρι βυζί , κοιλίτσα και έχει πίρσινγκ στον αφαλό. Είπε ότι είναι απο την χώρα του Πούτιν και ότι είναι 37 χρονών. Προϋπηρεσία έχει στον χώρο τον μασάζ(κ όχι μονο) , εγώ την θυμόμουν απο της Νατάσσας στο Ερμού & Βουλιαγμένης 102 , ενώ έχει δουλέψει και Σόλωνος 59.
Έκανα το μπανάκι μου και την περίμενα στο μασαζοκρέβατο. Αν και δεν είχε κόσμο έκανε πάνω απο δεκάλεπτο να έρθει απο την στιγμή που βγήκα απο το μπάνιο. Έβγαλε την άσπρη ρόμπα που φορούσε και έμεινε μόνο με το στρίνγκ. Ξεκίνησε το μασάζ απο τα πόδια όπου ασχολήθηκε για πάνω απο το 50% του συνολικού χρόνου που αφιέρωσε στο μασάζ. Συνέχισε μέση , πλάτη , ώμους , χέρια και τέλος αυχένα και κεφάλι.
Μετά απο 30 λεπτά χαλαρωτικού αρκετά καλού μασάζ με σκούπισε με οινόπνευμα και μου είπε να γυρίσω. Προσπάθησε ανεπιτυχώς να σηκώσει την πλάτη του κρεβατιού αλλά της είπα να μην αγχώνεται. Άρχισε να με φιλάει στην κοιλιά στο στήθος πριν καταλήξουμε στα γλωσσόφιλα. Μου χάιδευε τον πούτσο και εγώ το μουνάκι της. Κατέβηκε πιο κάτω , άρχισε να μου γλύφει τα αρχίδια και ξεκίνησε και πίπα σχετικά μέτρια.
Σηκώθηκε να φέρει το προφυλακτικό , σηκώθηκα και εγώ , την έστησα στην άκρη του κρεβατιού όρθια με ανοιχτά τα πόδια με το σώμα της να ακουμπάει στο μασαζοκρέβατο και για λίγη ώρα έγλυψα το μουνάκι της. Πέρασμα προφυλακτικού και άρχισα να την γαμάω πισωκολλητά. Μεταφερθήκαμε στην πολυθρόνα όπου την έστησα γονατιστή στα τέσσερα , την γάμαγα ενώ χούφτωνα τα βυζιά της , για αρκετή ώρα την πήδαγα με ένταση , ώσπου κουράστηκα λίγο , αυτή δεν χαμπάριαζε τίποτα. Την έβαλα να καθίσει ανάσκελα στην πολυθρόνα τραβώντας την άκρη άκρη , εγώ γονατιστός μπήκα μέσα της και άρχισα να γαμώ το μουνάκι της το όποιο στην κυριολεξία είχε γίνει μούσκεμα , μετά απο λίγη ώρα τελείωσα.
Μιλήσαμε λίγο πριν πάω για μπάνιο και όσο αυτή συγήριζε λίγο το μασαζοκρέβατο. Στο δωμάτιο έκατσα χωρίς τα μπάνια , περίπου 45 λεπτά. Το κόστος της συνεδρίας 50 ευρώ όπου είναι για μία ώρα, αλλά εγώ δεν τον εξήντλησα τον χρόνο. Καλό μασάζ χωρίς κάτι το ιδιαίτερο αλλά χαλαρώνεις στα όρια του ύπνου(τουλάχιστον αυτό πήγα να πάθω) , πίπα μέτρια αν και δεν την άφησα για πολύ ώρα μίας και είχα καύλες και ήθελα να την γαμήσω, στο γαμήσι δεκτική και ανθεκτική.
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 09, 2014
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Σουζάνα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
192.672
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Δεκεμβρίου, 2014
αυτη Σμυρνη ειναι πολυ παλια καραβανα και καλτ περιπτωση. Εχει δουλεψει επισης Στουρναρη 29, Καλλιροης 38, 3ης Σεπτ 54, ΙΟυλιανου 39, και σε πολλά ακομα μαγαζια. Δεν στεριωνει πουθενα ομως
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1