Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 444 10
Μασατζίδικα 655550
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Σημερινή επίσκεψη στον οίκο.

Στο σαλόνι η υπηρεσία παρουσίασε 2 κοπέλες,την Μεριλιν και άλλη μια αδιάφορη Γωγώ νομίζω..
Ο χώρος όπως τον περιέγραψε πριν ο Ζερο. Μεγάλος διάδρομος με πολλές πόρτες που υπόσχονται μελλοντικά μεγάλες μπίζνες αν γεμίσουν με κορίτσια και συναγωνιστές. Προσφάτως ανακαινισμένο τσαρδί φαντάζομαι με κάποια σημαντικά μείον. Και είναι τα ακόλουθα:

1. Στην υποδοχή η τσατσά με ρώτησε τι θέλω να πιώ. Της είπα νερό. Προς στιγμήν υπήρξε μια σύγχυση καθώς ζήτησα να μπει το νερό στο ποτήρι μπροστά μου. Δεν το έκανε, είπε θα μου το φέρει.. Χμμμ;της το ξαναείπα, θέλω το νερό να μπει μπροστά μου..
Έχει συμφωνηθεί Νουρου στα 120 ευρώ, έχω εκ των προτέρων ρωτήσει για την θερμοκρασία δωματίου..είπε είναι ζεστά.
Στην ερώτηση αν στην 1 ώρα μπορεί να υπάρξουν 2 εκτονώσεις, η τσατσά ξίνισε...θα προλάβεις???ήταν η ερώτησή της..(σαφές το γιατί..η Μέριλιν ξεχνιέται στο δωμάτιο και προσποιείται μασάζ αλλά ουδεμία σχέση έχει με αυτή τη δραστηριότητα..)
Το νερό ήρθε πριν την έναρξη της συνεδρίας, όμως χωρίς να μπορώ να πω το γιατί κάτι δεν μου καθόταν απ την αρχή καλά. Η υποψία μου επιβεβαιώθηκε όταν από συνήθεια μύρισα το περιεχόμενο..ίσως κάνω λάθος, όμως καλοί φίλοι πάντα παίνευαν την μύτη μου...Αυτό που μου μύρισε ήταν ένα υγρό που οι δόσεις καθορίζονται από σταγονόμετρο και δίνουν μια ελαφρά καθυστέρηση στη ολοκλήρωση κατά την συνουσία και ενισχύει την στυση..πωλείται στην Ολλανδία κι έχει απ έξω ένα χρυσό σκαραβαίο σαν ετικέτα..Είναι χαρακτηριστική η μυρωδιά του..Μπορεί να πέφτω έξω με κάποια πάντα επιφύλαξη..

Η Μέριλιν είναι μια νορμάλ κοπέλα από το Ντνιεπρ της Ουκρανίας κατά δήλωσή της.
Προσωπικά αν την έβλεπα έξω δεν θα γύρναγα να την κοιτάξω..Σχετικά καλή σωματοδομή χωρίς όμως να είναι τίποτα το ιδιαίτερο..Αυτό που σε φτιάχνει μαζί της είναι αυτό ακριβώς που είπε ο Ζερο..Πορνοστάρ δεκαετίας 80-90 με αρκετά καλό πίσω σύστημα..Το στήθος αν και ανταποκρίνεται αμέσως έχει μια δυσμορφία, όχι αποκρουστική αλλά κάτι δεν μου έκατσε πάλι καλά...
Αξια αναφοράς η έντονη μελανιά στο αριστερό στήθος της πάνω απ τη θηλή...μου είπε πως το έκανε κάποιος πελάτης και διέκοψε αμέσως τη συνεδρία μαζί του..Δεν την πίστεψα..Στην πορεία κατάλαβα πως είχα δίκιο..Ίσως το σκεύασμα να μην είναι το ίδιο αλλά παρόμοιο.Δεν το ακούμπησα.

2.Το τζελ ήταν κάπως κρυο..Στο 5λεπτο κι αφού είχαμε αρχίσει το τρίψιμο πάνω σ ενα βινύλ υλικό (αραγε ποιος είναι ο τρόπος που το καθαρίζουν αν το καθαρίζουν?Χμμμ;)σταματάει ο κλιματισμός..Στο Νούρου όσο περνάει η ώρα το τζελ αφού έχει απλωθεί στο σώμα αρχίζει να παγώνει αν δεν υπάρχει η κατάλληλη 32-33 βαθμούς θερμοκρασία στο δωμάτιο και σε συνδυασμό με την πόρτα του μπαλκονιού που ήταν ακριβώς στο κεφάλι μου είχαμε περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο..Βγηκε τσίτσιδη απ το δωμάτιο καθώς είχε δαγκώσει τις ωοθήκες της κι άρχισε να φωνάζει στην τσατσά..
Προς στιγμή σκέφτηκα να βγω έξω με τα τζελ και να απαιτήσω τα λεφτά μου όμως από περιέργεια έκατσα να δω πως θα πάει..
Με μαεστρία απέφυγε να μου ζητήσει να γυρίσω, το έκανα όμως προς μεγάλη της έκπληξη από μόνος μου στο 15λέπτο..
Καλή πίπα, βαθιά-υγρή-παιχνιδιάρικη, έντονες ματιές, χαμόγελα και κατάληξη στο στόμα της..
Μπανάκι και ξάπλα πάλι στο βινύλιο που είχαν τοποθετηθεί πετσέτες..το κρεββάτι κοντό για μένα..είμαι 1.88

Στα συν το ότι με δική της πρωτοβουλία ξεκίνησε σχεδόν αμέσως τον 2ο γύρο..Η θερμοκρασία του δωματίου αποκαταστάθηκε λίγο μετά το μισάωρο.
Κάπου εδώ να πω ότι η τύπισσα ανεβάζει στροφές όταν φτιαχτεί ..πολλές στροφές και τα ζουμιά φτάνουν στα γόνατα..
Δεν την συστήνω για μανιακούς Rough Fuckers..επειδή έχω κάποια στοιχεία απ την κατηγορία..ένοιωσα να θολώνω με την ώρα, το ίδιο κι αυτή..Επικίνδυνο..
Η συνεδρία ολοκληρώθηκε τζαστ μια ώρα μετά. Αποχώρηση και μπανάκι..
Ενώ ντυνόμουν ανοίγει ξαφνικά η πόρτα και βλέπω στη σκια των κεριών ένα μελαχρινό πλάσμα, που μου έκανε κλικ..κάτι παραπάνω ίσως από κλικ..φαντάζομαι αυτή ήταν η τζέσικα και αν και αργά, ναι το μετάνοιωσα που πήρα αυτή που πήρα..

Ολοκληρώνοντας..Καλά ήταν μαζί της για μια φορά..Ο χώρος πρέπει να οργανωθεί..δεν είναι κάτι άσχημο, σηκώνει όμως πολλές διορθώσεις..Σε λιγο καιρό μπορεί να καταστεί ένα απ τα μεγαλύτερα και ποιοτικότερα πορνεία αν ασχοληθούν οι υπεύθυνοι..

Η Μεριλιν προτείνεται για δυνατούς παίχτες, χωρίς ιερό και όσιο και πιστεύω όπως έχει ειπωθεί και στο φορουμ, ίσως ιδανική με την σωστή παρτνερ για την απόλυτη παρτούζα..Η βαθμολογία είναι επιεικής σε όλα τα σημεία της..
Δεν τα έκλαψα τα 120, όμως σε καμιά περίπτωση δεν είναι VFΜ όταν για 30λεπτά είσαι τσίτσιδος στο κρυο, και ξαπλωμένος πάνω σ ενα υλικό που δεν ξέρεις πως συντηρείται..Οι σφραγισμένες πετσέτες και παντόφλες δεν είναι αρκετές..
Αν επέστρεφα θα επέστρεφα για το μελαχρινό που έκανε ντου στο τέλος.

Αυτά παίκτες μου, καλή συνέχεια και καλές γιορτές σε όλους
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 02, 2014
Κόστος συνάντησης
120
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Πρωκτικό σεξ
Όνομα κοπέλας
Mέρλιν
Moscowita
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
30 Απρ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
1.244
Πόντοι:
386
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 blizardeye

Σχόλια

12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Δεκεμβρίου, 2014
Σου έδωσε και κώλο με τα 120???Σπασίκλας
02 Δεκεμβρίου, 2014
ωραια και αντικειμενικη κριτικη!
03 Δεκεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν πρόλαβα φίλε.40 είμαι και τέλειωσα 2 φορές σε μια ώρα και κάτω απο αντίξοες συνθήκες.
03 Δεκεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν έχω λόγο να γράψω κάτι άλλο.
03 Δεκεμβρίου, 2014
Αγαπητέ ωραία κριτική. Το σχόλιο για το πρωκτικό πιστεύω πως έγινε γιατί στις παρεχόμενες υπηρεσίες στο τέλος έχει "Πρωκτικό σεξ"
03 Δεκεμβρίου, 2014
"Αυτό που μου μύρισε ήταν ένα υγρό που οι δόσεις καθορίζονται από σταγονόμετρο και δίνουν μια ελαφρά καθυστέρηση στη ολοκλήρωση κατά την συνουσία και ενισχύει την στυση..πωλείται στην Ολλανδία κι έχει απ έξω ένα χρυσό σκαραβαίο σαν ετικέτα..Είναι χαρακτηριστική η μυρωδιά του..Μπορεί να πέφτω έξω με κάποια πάντα επιφύλαξη.. "

Δηλαδή ????
03 Δεκεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Παρεχόμενες υπηρεσίες το εκλαμβάνω για τις υπηρεσίες που γενικά παρέχει. Όχι αυτές που μου παρείχε.
03 Δεκεμβρίου, 2014
Πολυ καλή κριτικη ρωσε μου, για πιο λόγο να χρησιμοποιούν αυτο το υγρό εκει.
Πολυ σοβαρή καταγγελία αν ισχύει .
(Updated: 03 Δεκεμβρίου, 2014) 03 Δεκεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

τι δηλαδή? θες να σου πω πως είναι αυτή η μυρωδιά?να βρω το σκεύασμα στο ιντερνετ και να σου δείξω γιατί μιλάω?
περιέγραψα ένα σκηνικό που έγινε, όπως αυτό έγινε. το τι διαπιστωσα μετά όπως γράφω είναι κάτι που μπορεί, λέω άνθρωποι είμαστε, μπορεί και να κάνω λάθος..αν η κοπέλα σε έχει στο μασαζ 45 λεπτά, σίγουρα δεν έχεις περιθώρια για 2ο- γύρο-εκτόνωση στην ώρα που έκλεισες.
Πίνοντας κάτι ανάλογο με αυτό που υποπτεύομαι οτι υπήρχε στο νερό μου, οι χρόνοι πάλι στενεύουν και δεν έχεις περιθώριο για 2ο στην ώρα..
Αν θες αποφάσισε που θα σου λύσω τις απορίες, εδώ ή σε μνμ στο ινμποξ? γιατί με μπέρδεψες μ αυτό που έγραψες εκει.
Τέλος επειδή ίσως έχει σχολιαστεί αρκετά αυτό που ανέφερα να επισημάνω πως παρέθεσα αυτό που ακριβώς ένιωσα και τπτ αλλο. Δεν είμαι χημικός. Δεν μου άρεσε ο τρόπος που αντιμετώπισε το αίτημά μου για νερό, αφού διψούσα, στην υποδοχή και ψυγεία και σερβιτσια έχει κι απ ολα..όμως δύσκολα πέφτω έξω σε κάτι που έχει να κάνει με όσφρηση και ακοή. Νομίζω πάντως αρκετά το συζητάμε και δεν χρειάζεται..όλα παίζουν..Το μήνυμα πάει στον κοσταςμ
03 Δεκεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Νικ ότι και να ναι το χουνε ηδη σφυρίξει. Η ενημέρωση εδώ είναι συνεχής, το ίδιο και όσοι παρακολουθούν τα δρώμενα.Δεν δυσφημώ. Ισα ισα.
Το ξαναλέω, μου δόθηκε αυτή η εντύπωση. Το γράφω και στην κριτική, ίσως κάνω λάθος.
12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2