Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785691
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Μετά την πρώτη απόπειρα σε ελαιοτριβείο η οποία με άφησε με κάτι ανεκπλήρωτο* είπα να κάνω μια δεύτερη επίσκεψη στο στούντιο. Με έτρωγε κάμποσο καιρό και με το που μου έσκασε υποχρέωση βραδινή στο κέντρο δεν άφησα την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Την προηγούμενη φορά βγαίνοντας από το δωμάτιο για φύγω είχα δει ενα πολύ όμορφο (πραγματικά τώρα) μωρό, μελαχρινό, με βυζάρες (ψεύτικες 99%, άλλα τρε καβλωτίκ) που δεν ήταν στο σαλονάρισμα, προφανώς γιατί είχε πελάτη. Με στόχο λοιπόν αυτή και την Βίκυ που μου χρωστούσε κάτι* περιμένω να δω τις κοπέλες στο (πιο ηλίθιο στον κόσμο) σαλονάκι. Δεν ήταν εκεί. Ήταν η Βίκυ όμως. Αλλά για κάποιο λόγω μου έκανε κλικ η Ιζαμπέλα. Είχε κάτι βλάχικο πάνω της. Μεγάλα βυζιά, νατουρέλ, λίγο μπαμπάτσικη αλλά είχα όρεξη για βρομιά Και έτσι ξέχασα το χρωστούμενο της Βίκυς και πήρα την Ιζαμπέλα. Τα τυπικά στην αρχή και ξαπλώνω για το μασαζάκι το οποίο και παίρνω πολύ στα σοβαρά. Αλλά η Ιζαμπέλα δεν το έχει καθόλου. Αλλά τίποτα. Μαζάζ-παραζάλη. Λίγο από εδώ, λίγο από εκεί, χωρίς τεχνική, επανερχόταν σε ίδια μέρη, άφηνε άλλα τελείως, γενικά μαλακία άοσμο μασάζ. Ουδέτερο.

Γυρίζω. Μου περνάει προφυλακτικό. Κανονικά δεν θέλω. Άλλα εκείνη την στιγμή λέω καλύτερα. Πίπα με προφυλακτικό λοιπόν. Μέτρια. Επαναλαμβανόμενη. Περνάει λίγος χρόνος, μου λέει "Τέλεις σεξ;".
(Όχι για χόρτα ήρθα) Ναι της λέω. Ρίχνει την κοιλιά και τα βυζά (μικρότερα από ότι φαίνονταν στο σαλονάρισμα, άλλα 2.5 προς 3) πάνω στο μασαζοκρέβατο και την αρχίζω από πίσω. Και εκεί την τέλειωσα με συνοπτικές. Φχαριστήθηκα χούφτωμα βυζιών και γαμήσι παλιό.

Καλό παιδί μου φάνηκε από όσα μου είπε. Παντρεμένη απο τα 14, παιδί στα 15, και τώρα ξενιτιά. Δεν την ρώτησα. Έτσι μου τα 'παι.

Την επόμενη για το χρωστούμενο της Βίκυς.

*Δεν πρόλαβα να πάρω τη Βίκυ από τον κώλο την πρώτη φορά που πήγα. Την προηγούμενη δηλαδή. Έχω γράψει κριτική.
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
Μέλος
Εγγραφή:
18 Οκτ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού