Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785619
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Το μασάζ μου αρέσει σε βαθμό που αν ήμουν πλούσιος θα είχα επαγγελματία στο payroll. Με όλες τις γκόμενες μου στο παρελθόν είχαμε ένα πολύ καλό πάρε-δώσε σε μασάζ σχεδόν κάθε μέρα Τις περισσότερες η κατάληξη ήταν με "δωράκι" από τον μασέρ προς τον μασαζευόμενο. Φουλ σέρβις δλδ.

Αυτά πια είναι στο ντουλάπι μαζί με τα μαλλιά, τους κοιλιακούς, και τους μαραθώνιους σεξ. Άρχισα λοιπόν να γυμνάζομαι λίγο και η πλάτη και τα πόδια ειναι μονίμως πιασμένα. Ε, το σεξ είναι εκεί μόνιμα στο μυαλό. Προσθέτεις λοιπόν αυτα τα δύο και... περνάς στο σαλονάκι-περατζάδα στο θεραπευτήριο περιμένοντας λίγο αμήχανα να περάσουν οι θεραπεύτριες.

Όπως και την πρώτη φορά που πάτησα στα new age στριπτιζάδικα και μου ήρθε εγκεφαλικό από το γεγονός ότι δουλεύουν αυτές μουνάρες ειναι παράλληλα ειναι εκεί για να τριφτούν πάνω σου (αλλα ότι υπάρχουν και κάποιες άλλες που παρακαλάς να μην σου μιλήσουν καν), ετσι ακριβώς μου ήρθε οταν τέλειωσε η πασαρέλα. Ένταξη δεν είναι ακριβώς στο ίδιο επίπεδο με τις στριπτιζούδες, άλλα αυτές θα σου κάνουν πολύ περισσότερα από ότι οι άλλες.

Είδα καμιά δεκαριά. 50-50 η φάση. Ξεχώρισα όπως έβλεπα 3 και στο τέλος θυμόμουν μόνο το όνομα της Βίκυς.

Το σοκ συνεχίστηκε και μέσα στο δωμάτιο όταν μου έλεγε τις υπηρεσίες. Κλασικό, body to body, nuru, με 2 κοπέλες, πρωκτικό(!!!) και πόση ώρα ήθελα. Τι λες ρε φίλε. κυνηγάμε να γαμήσουμε κάνα κωλαράκι και σπάμε το πουτσο μας με τις καριόλες που το παρέχουν και ώσπου να τις βρεις και να της κλείσεις έχεις γεράσει (ναι Αλικάκι για σένα μιλάω), και εδώ είναι μέρος του μενού Ευχαριστώ θα πάρω απ' όλα. Kai body to body και 1 ώρα και θα έκανα και πρωκτικό αν προλάβαινα. Γιατι την πατήσαμε φίλε και δεν πρόλαβα. Και άμα χύσεις φίλε μου έχει νεα διαπραγμάτευση. Και λες εσυ ένα "λίγα μου φύγανε" (γιατί τόσα ήταν ρε κοπελιά, δεν πρόλαβα τα πρώτα) αλλά η Βικύ είχε όρεξη για negotiation οπότε πουλάκια η καύλα. Άλλα θα έρθουμε σε λίγο εκεί.

Πρώτα ήταν το μασάζ. Και ήταν καλό! Δηλαδή με επαγγελματικά κριτήρια της έβαλα 6. Δεν το περίμενα. Καλύτερο απο κάποιες γκόμενές μου. Και χαλάρωσα και με λάδια όπως μου αρέσει και κάποια στιγμή μου λέει γύρνα

Λοιπόν εδώ θέλω να κάνω μια παύση. Υπάρχουμε εμείς οι οποίοι δεν μπορούμε πολύ άνετα να οδηγήσουμε μια γκόμενα και να κρατήσουμε την καύλα στο ίδιο σημείο που είναι. Αν πρέπει να απαιτήσω ή να καθοδηγήσω με λόγια και με χέρια την άλλη, ξεκαβλώνω. Εδώ ρε Βίκυ μου, αφού μας γυρνάς έτσι λαδωμένους, συνέχισε ρε κοπελιά να τρίβεις πέριξ του πούτσου.
Μετά πιάσε τον και παίξτον λίγο. Έτσι με τα λάδια.

Όχι. "Γύρνα". "Προφυλακτικό θα βάλεις". "Οχι και είσαι παντρεμένος;". "Καλά". Και μετά πίπα.

Παίξε λίγο ρε παιδάκι μου. Τι έπιανα το χέρι της να το βάλω πάνω στα αρχίδια μου, τίποτα Μπουρου μπουρου η άλλη. Τες πα, άρχισε το έργο το οποίο ήταν αρκετά καλό. Τόσο που να μην την σταματάω. Ωραία πίπα. Αρχίδια στο στόμα. Ηταν και ψηλή και έπρεπε να τεντώνομαι για να πιάσω βυζί (μεγάλο αλλά όχι όλο δικό της). Κάποια φάση με καβαλάει και αρχίζει την ιππασία και σκέφτομαι εγω που θα την γυρίσω και θα την πάρω απο πίσω (τι το 'θελα) και... ωπ, ωπ, ωπ στάματα... Μου έφυγαν τα μισά.

Σηκώνεται η Βίκυ και μου αρχίζει τα συνδικαλιστικά. Τέλειωσες. Αν θες πάλι είναι άλλα 20. Ρε κοπελιά λίγο αν συνεχίσεις θα ολοκληρώσω σε 5 και όλα μια χαρά, της λέω. Όχι αυτή, εκεί. Συνδικαλισμός! Αφού μου έπεσε τελείως και με κούρασε με τα αιτήματα, δέχτηκα ελπίζοντας να ξυπνήσει ο Γιακουμής και να της τον πάρω το κώλο τουλάχιστον.

Αλλά, φευ. 15 λεπτά πίπα μετά την σταμάτησα. Με έπλυνε, ντύθηκα, πλήρωσα και την "2η φορά" και έφυγα με ένα καημό.

Να επιστρέψω για το κωλαράκι.

Γιατί η Βίκυ είναι καλή.

Μια χαρά είναι

Λίγο συνδικάλα απλά.

Σαν τα αριστερά τα γκομενάκια.

Τώρα που ξέρω θα πάω προετοιμασμένος. Θα καταθέσω επιστολή με τα αιτήματά μου ΠΡΙΝ. Ώστε μετά να συνδικαλίζω εγώ αν δεν τα κάνει όπως τα είπα!
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Μέλος
Εγγραφή:
18 Οκτ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού