Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 12 10
Μασατζίδικα 33346
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Καλημέρα συναγωνιστές. Προσπαθώ να βρω πώς περιγράφεται η ανάγκη του ανθρώπου να ζήσει κάποιες φορές στιγμές παρακμής και δε μπορώ να το βρω. Πάντως, προσωπικά, αρκετές φορές μου έρχεται η επιθυμία να βιώσω κάτι τέτοιο. Με αφορμή αυτό, βρέθηκα να χτυπάω το κουδούνι στο ΡΟΥΒΑ! Άνοιξαν σχεδόν αμέσως. Ανέβηκα στον 3ο, και πάλι κουδούνι και ανοίγει η πόρτα.
Μπροστά μου εμφανίστηκε η Χριστίνα. Milf-gilf κατάσταση, με γυαλάκια! Με περνάει στο σαλόνι κι εκεί μου την έπεσε κανονικά! Μια χαρά, λούσια τα ελέη, αλλά προτίμησα να δω και το υπόλοιπο προσωπικό. Ήρθαν μια μια, ονόματα δε θυμάμαι, απλά θα σταθλώ στη Χρυσούλα, που δε μου έκανε εντύπωση και στη Μαρία, μια ιδιαίτερα τροφαντή ξανθιά που δούλευε και παλαιότερα εκεί, με τεράστιο στήθος, όπως φαινόταν από το σουτιέν, που έκανε και τη δουλειά του ανορθωτή. Αποφάσισα να περάσω με την πορτιέρισσα Χριστίνα. Με οδήγησε στο δωμάτιο στο βάθος. Μεγάλο δωμάτιο, καθαρό, με αίσθηση φρεσκάδας. Μου φέρνει πετσέτα και απέρχεται για να επανέλθει δριμύτερη. Γδύνομαι και με την πετσέτα στη μέση πηγαίνω προς το μπανιο για ένα φρεσκάρισμα. Την πετυχαίνω να βγαίνειαπό την πόρτα του μπάνιου, οπότε δεν έχαα την ευκαιρία! Τη βάζω στο μπάνιο και αρχίζει το ματς! Μιλάμε για αποθέωση! Πίπα ακά, μεγάλο στήθος κάπου στο 3,5 και απίστευτη διάθεση από την πλευρά της. Όπως είμαστε μου βάζει προφυλακτικό και γίνεται το 1-0. Κάνω μπανάκι και της είχα ξεκαθαρίσει ότι θέλω και μασάζ. Πάμε στο δωμάτιο και αφού ασχολήθηκε με μασάζ κάπου 10 λεπτά, περάσαμε στο 2ο γύρο, με μεγαλύτερη λύσσα! Κώλο δε δίνει, αλλά και ο δεύτερος γύρος σούπερ! Τελείωμα στο στήθος της! Το όλο πακέτο στα 50 ευρώ, για χρόνοα πάνω από 45 λεπτά.
Ξεκαθαρίζω, πως η κάθε κυρία-κοπέλλα-γυναίκα που εργάζεται σε αυτούς τους χώρους, δε συπεριφέρεται ίδια σε όλους μας. Το ότι συνέβη αυτό με μένα ή κάτι άλλο με κάπιον άλλον συναγωνιστή, δε σημαίνει πως είναι και πάγια προσφορά υπηρεσιών! Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
HONDACRV
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Αυγ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
137
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Masazonomaxos

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Μαΐου, 2016
Τυπε αυτο το τρελογκιλφο με ειχε γλωσοφιλησει στο σαλονι αλλα δεν πέρασα μαζι της στο δωματιο ειχα πάρει την Ελένη Κουλ

κριμα που εκλεισε ο Ρουβας ηταν γκιλφάδικο για ειδικα γουστα Κουλ
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1