Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785692
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Καλησπέρα σε όλους...κατ'αρχήν να πω ότι είμαι μέλος και παρακολουθώ το site αρκετό καιρό αλλά σπάνια γράφω το οτιδήποτε. Μέχρι τώρα γύριζα στα studio με καλές εμπειρίες (πήγαινα διαβασμένος από τις κριτικές σας Κουλ), μέχρι που είπα να δοκιμάσω και το μασαζάκι.

Ψάχνοντας λοιπόν και διαβάζοντας, είχα βάλει στο μάτι τη Ζάνα αφού όλο θετικά σχόλια έβλεπα. Φτάνω στο μαγαζί γύρω στις 3 το μεσημέρι και ανεβαίνω στον όροφο όπου με υποδέχεται η Ράνια. Ο χώρος ήταν καθαρός και το ένα σαλονάκι είχε χώρισμα με το άλλο για να μην βλέπεις και να μην σε βλέπει κανείς, πράγμα που μου άρεσε. Μου προσφέρει αναψυκτικό και αρχίζει η παρέλαση. Πουθενά η Ζάνα (είχε πελάτη μου είπαν). Από αυτές που περάσανε μόνο 2 μου άρεσαν εμφανισιακά, η Ράνια και άλλη μία της οποίας το όνομα δεν θυμάμαι. Μόνο και μόνο για το μεγαλύτερο στήθος διάλεξα τη Ράνια. Δεν ξέρω αν ήταν το γούστο μου αλλά με όση αντικειμενικότητα μπορώ να έχω...κάποιες απλά ΔΕΝ βλέπονταν!

Πάμε στο δωμάτιο και με ρωτάει η Ράνια αν ήταν η πρώτη μου φορά σε μαζάζ...ναι απαντάω (τι το θελα? θα είπε ας τον δουλέψουμε τότε Κεφάλι σε τοίχο!).
Με ενημερώνει για τα προγράμματα και εδώ είναι που θέλω τα σχόλιά σας γιατί μάλλον με βρήκε νέο στα του μασάζ και με δούλευε...εγώ άλλα δίαβαζα εδώ. Συγκεκριμένα μου είπε:

- πρόγραμμα μισής ώρας με μασάζ και ερωτικά παιχνίδια (έτσι τα έλεγε) - 60 Ευρώ
- πρόγραμμα 45 λεπτών - 80 ευρώ
- μετά κάτι προγράμματα με ονομασίες που δεν ήξερα αλλά ήταν πάνω στο μασάζ όχι στο σεξ οπότε δεν έδωσα σημασία.

Είχα διαβάσει ότι με 80 ή 100 παίρνεις πρόγραμμα με 2 εκτονώσεις οπότε αφού δεν το ανέφερε την ρώτησα εγώ. "Μήπως εννοείς με 2 κοπέλες μου λέει γιατί πρόγραμμα με 2 εκτονώσεις δεν υπάρχει"
Τώρα λεω με δουλεύει αλλά δεν το τράβηξα και διαλέγω το πρόγραμμα των 45 λεπτών. Με αφήνει να κάνω μπάνιο και βγαίνει απ το δωμάτιο.

Κάνω μπάνιο και έρχεται η Ράνια μετά από κανά 10λεπτο. Βγάζει τη ρόμπα και αρχίζει το μασάζ...γενικά μιλούσε αλλά είχε ένα τόνο στη φωνή της σε φάση χέστηκα τι λες τώρα απλά σου μιλάω για να μην τη βγάλουμε στη μούγκα...οπότε θα προτιμούσα να μην έλεγε τίποτα.

Το μασάζ πολύ καλό και χαλαρωτικό...ήταν όπως μου αρέσει δεν έχω να παραπονεθώ για τίποτα σε ότι αφορά το μασαζ...τις είπα να δώσει λίγο παραπάνω προσοχή στους ώμους μια και ήμουν πιασμένος, πράγμα που έκανε. Συνέχεια με b2b και τη Ράνια να τρίβει τις βυζάρες της σε όλο μου το κορμί - καυλώνω εγώ.

Μην τα πολυλογώ τελειώνει το μασάζ, έχω γίνει turbo και λέω ώραια έρχεται το σεξάκι τώρα...έλα όμως που το σεξακι δεν ήρθε ποτέ....προφυλακτικό κατευθείαν και αρχίζει μιά πίπα με μπολικο χεράκι σε σημείο να με πονάει. Για δάχτυλο και φιλιά ούτε συζήτηση και γενικά στο σεξ αρνητική σε όλα με ψεύτικα βογκητά. Μόνο 69 που κάναμε και αφού έβλεπα ότι για σεξ ούτε λόγος τελείωσα εκεί ξενερωμένος.

Όπως λέει και κάποιος φίλος παρακάτω η όλη συμπεριφορά της μου φάνηκε πολύ κοροϊδία αρχίζοντας από το όταν μου έλεγε για τα προγράμματα μέχρι και το τέλος. Μόνο το μασάζ ήταν καλό αλλα για σεξ...πού σέξ? Μάπα το καρπούζι και το 4 μόνο και μόνο για το καλό μασάζ.
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 06, 2014
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Ράνια
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
24 Ιουν 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Οκτωβρίου, 2014
Μαγκα μου εσυ έπαθες μεγαλη ζημιά ενα γλυφομούνι το πλέρωσες 80 ΕΥΡΑΚεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
M
moras123
19 Οκτωβρίου, 2014
η κοροιδια συνεχιζει να παει με χιλια στο μαγαζι. μαυρο ρε,μαυρο.
19 Οκτωβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εχοντας παει πολλες φορες για 2εκτονωσεις πρωτη φορα ακουω τωρα για σεξ ειναι παντα στο μενου αρα δεν σου φερθηκαν σωστα
26 Οκτωβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ετσί ωμά όπως το λες πονάει περισσότερο...αλλα έτσι είναι...πήγα και εγώ full για Ζάνα χωρίς να έχω μια καβάτζα για ενναλακτική
26 Οκτωβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μέχρι και που τη ρώτησα δηλαδή μου έκανε τον κινέζο...τι να πω αυτή αν δουλεύει έτσι ούτε για μπουρδέλο δεν κάνει!
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5