Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785372
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Την Ελένη την γνωρίζω αρκετό καιρό αλλά δεν είχα περάσει μαζί της ποτέ...Ο λόγος δεν ξέρω τώρα ειλικρινά ποίος είναι αλλά δεν την επέλεγα...Η γυναίκα όχι απλά είναι κορυφή σε θέμα μασάζ υπηρεσιών κτλ. αλλά πρέπει να διδάσκει πιστεύω σε πολλές το τι είναι αυτό χαχαχα!!!

Λοιπόν Τρίτη απόγευμα και η ώρα πλησίαζε 8 απ'όσο γνωρίζουμε όλοι τα μασάζ κλεινουν στις 9.Βρήκα αμέσως να παρκάρω και ανέβηκα στο μαγαζί.Κάθισα στο σαλόνι,βγήκαν οι υπόλοιπες κοπέλες να τις δω αν και είχα πάει αποφασισμένος για την Ελένη την οποία και ζήτησα...Μου είπαν να περιμένω λίγο,έτσι και έγινε.Μετά από λίγα λεπτά η Ελένη τελείωσε με το συναγωνιστή και ήρθε κοντά μου...Παρόλο το περασμένο της ώρας με δέχτηκε και δώσαμε λίγο παράταση στο ωράριο του καταστήματος...Έτσι λοιπόν πέρασα στο δωμάτιο για να με περιποιηθεί...

Έβγαλα τα ρούχα μου και έκανα ένα ντουζάκι να χαλαρώσω.Μετά από λίγα λεπτά μπήκε στο δωμάτιο αρκετά ευδιάθετη.Κάποια πειράγματα στην αρχή και ξεκινήσαμε ένα special μασάζ,πραγματικά πολύ καλό,απ'τα καλύτερα και ίσως το καλύτερο.Μασάζ σε όλο το σώμα,χωρίς να αφήσει κάποιο σημείο παραπονεμένο.Αφού είχα είδη φτιαχτεί γύρισα ανάποδα και ξεκίνησε το στοματικό.Πραγματικά κορυφαίο,με αρκετό καραμέλωμα στα α@@@κια και περιποίηση για ώρα όλης της περιοχής.Μικρή διακοπή για ένα μίνι ισπανικό,πέρασμα του προφυλακτικού και ακόμη λίγη συνέχεια σε στοματικό.

Έναρξη στο σεξ με την Ελένη από πάνω να έχει άριστη συμμετοχή.Αλλαγή για πισωκολλητό όπου το στήσιμο της πραγματικά ήταν τέλειο.Τελευταία στάση το ιεραποστολικό όπου με δυνατούς ρυθμούς και άψογη συμμετοχή από μέρους της μας βρήκε το τέλος βγάζοντας το προφυλακτικό και τελειώνοντας στο στήθος της...

Καθίσαμε λίγο για μερικά λεπτά μίας και ήταν το τελευταίο ραντεβού της ημέρας,κάναμε ένα ντουζάκι μαζί,ντύθηκα και αποχώρησα πάρα πολύ ικανοποιημένος από αυτή τη συνάντηση και στενότερη γνωριμία με την Ελένη!


Αυτά για την εμπειρία μου με την Ελένη,τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη.
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 07, 2014
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Ελένη
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
Εγγραφή:
31 Δεκ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
736
Likes:
51.825
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, John.Greek και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού