Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 45 10
Μασατζίδικα 83642
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Ποιότητα μασάζ
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Έχοντας ρεπό από την δουλειά, είπα να κάνω καμιά βόλτα από το κατάστημα μιας και είχα περάσει πολύ καλά την προηγούμενη φορά.

Τηλεφωνάκι στη κυραΓιάννα και άφιξη στο μαγαζί.
Παρούσες οι Αντζελίνα (πολύ καλό μελαχρινό πιπινάκι με μεγάλα φουσκούνια για τον σωματότυπο της), Λίντα (κατά δήλωση της Σέρβα, μελαχρινό προγκιλφ δεν μου άρεσε), Εμμανουέλα (σχετικά ψηλή κοπέλα αρκετά εμφανίσιμη) και η Πάολα μελαχρινό κοντό πιπίνι. Έχοντας και κόλλημα με τις κοντές μελαχρινές διάλεξα την τελευταία.

Πέρασμα στο δωμάτιο, ντουσάκι στα γρήγορα και αναμονή του μωρού. Έρχεται και όπως με βλέπει όρθιο με την πετσέτα αρχίζει να με φιλάει. Χαλαρά στην αρχή, πάει για πίπα ακάποτη, την σταματάω και την βάζω να ξαπλώσει. Πολύ δεκτική στο γλυφομουνί και στα δακτυλιάσματα, έμοιαζε να το απολαμβάνει (στο τέλος δε πέταξε και την τρελή φιδιά ότι πρώτη φορά τελειώνει με πελάτη). Εν συνεχεία πίπα όπου επικεντρώθηκε μόνο στο πούτσο μου. Στη συνέχεια cowgirl όπου αρχίσαμε να βρίσκουμε ρυθμό, μετά την ξάπλωσα στην ντιβανοκασέλα και εγώ συνέχισα να γαμώ στο όρθιο ενώ αυτή έπαιζε με το μουνάκι τηςΣπασίκλας. Η ολοκλήρωση επήλθε σε όρθιο πισοκολλητό.

Σε γενικές γραμμές ήταν μία πολύ ευχάριστη εμπειρία...Αν συνδυάσουμε δε το ότι μετά πέρασα και με την Αντζελίνα για ένα δεύτερο γύρο ήταν ένα εξαιρετικό εναμισάωρο.

ΥΓ στο μασάζ βάζω 1 γιατί δεν κάναμε...
Κόστος συνάντησης
40
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Μέλος
Εγγραφή:
9 Απρ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
43
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού