Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785658
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ένα αναπάντεχο ημι-ρεπό απο την δουλειά και άμεση απόφαση για πρωινή επίσκεψη στο κατάστημα, μιας και δεν το συζητώ κάν για μεσημεριανο-απογευματινές ώρες που γίνεται λαϊκό προσκύνημα !!!
Λόγω κατακαλόκαιρου δεν ήλπιζα σε αρκετές παρουσίες, αλλά διαψεύτικα διότι τελικά δούλευαν καμία δεκαριά κοπέλες.
Τελευταία στην πασαρέλα ήταν η Σόφι, την οποία είχα ξαναπάρει πριν μερικούς μήνες και αφού ήταν απο τις θετικές εκτονώσεις μου, την ξαναεπέλεξα για ένα μισαωράκι και 60€.
Να θυμίσω ότι η κοπέλα είναι γύρω στο 1.65,μελαχροινή, σφικτό κορμί αδύνατο, κωλαράκι ποιήμα και στήθος μικρό με πολύ σκούρα θηλή.
Η Σόφι είχε επιστρέψει απο διακοπές,το κορμάκι της τέζα μαυρισμένο και η διχρωμία στο κωλαράκι της απο το string-brazil όλα τα λεφτά !!!! Το μόνο αρνητικό που εντόπισα αυτή την φορά,είναι ότι τα βυζάκια της τα είδα λίγο κρεμασμένα (κάτι που δεν θυμόμουν απο την προηγούμενη φορά) και με ραγάδες που τώρα λόγω μαυρίσματος φαίνονταν πιο έντονα.
Από την αρχή της εισόδου της στο δωμάτιο, βγήκε μια πολύ GFE κατάσταση και επειδή μου άρεσε κι εμένα συνεχίσαμε έτσι.
Μασαζάκι στην πλάτη και στα χέρια,μπαλαμούτιασμα τρελό στα μπουτάκια της και το τρελο-κωλαράκι της που περνούσαν μπροστά απο το κεφάλι μου κατά την διάρκεια του μασάζ και φιλιά παντού...
Η Σόφι ανταποκρινόταν θετικότατα σε κάθε επίθεσή μου και έκανε τα πάντα για να καυλώσω όσο δεν πάει !!! Στήσιμο της κωλάρας μπροστά στα μούτρα μου (όσο έβλεπε ότι την χούφτωνα και δεν την χόρταινα), ανέβασμα του ενός ποδιού πάνω στο μασαζοκρέβατο,το φρεσκοξυρισμένο μουνάκι της πάνω στα χείλη μου και με το χέρι της να παιδεύει τον πούτσο μου και μετά ξανά αγκαλίσες, φιλάκια με γλωσσίτσα και πάλι απο την αρχή.
Πέρασμα λάστιχου, καθιστός στο κρεβάτι και εκείνη γονατιστή να ρουφάει αργά και βασανιστικά με τα μάτια της καρφωμένα στα δικά μου.Μερικά λεπτάκια ήταν υπέρ-αρκετά για την κατάστασή μου, οπότε την σήκωσα όρθια,την γύρισα και την έβαλα να κάτσει πάνω μου.Τράβηγμα, αγκαλίτσες-φιλάκια και ξάπλωμα της μικρής πάνω στο κρεβάτι με τα μπούτια της διάπλατα ανοιχτά και το μουνάκι της έτοιμο για ξέσκισμα.Πήδημα μέχρι τέλους, με τα πόδια της μαγκωμένα στην πλάτη μου,σαν να προσπαθούσε να μου πάρει και την τελευταία σταγόνα σπέρματος που είχα !!!
Ήταν μια αρκετά καλή 30λεπτη εκτόνωση με το καβλωκορμάκι της Σόφι και μπορώ να πώ ότι πέρασα καλύτερα απο την προηγούμενη φορά.
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 05, 2014
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Σόφη
Σεβαστός
Εγγραφή:
6 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
156
Πόντοι:
1.510
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού