Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785653
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Την πουλέυω απο δουλειά , και πάω στο γνωστό μαγαζί.

Σημερα λέω , θα πάρω 2 κοπέλες , να γουστάρω τρελά. Πάω στο μαγαζί , και διαλέγω την Ράνια , επειδή είχα περάσει σχετικά καλά την προηγούμενη φορά.
Της λέω φέρε και μια φίλη. Φέρνει την Πάολα.

Παιδιά τι να σας πω. Κάνανε σαν ηλίθιες. Εκτός ότι το μασαζ δεν ήτανε αυτό που περίμενα , βαριόντουσαν ελεεινά και προσπαθούσανε να με ξεπετάξουνε.Κεφάλι σε τοίχο!

Κάνανε κάτι χαζά του στυλ γλυφόντουσαν , αλλά μέχρι εκεί , και μου φενότανε πιο πολύ ηλίθιο παρά καυλωτικό.Εμμμμ

Στο μασάζ μέτρια πράγματα , βιαζόντουσαν να με γυρίσουνε. Να επισημάνω ότι λέγανε κάτι μαλακίες στα ρουμάνικα και γελάγανε , και αυτό με ξενέρωσε.Θυμός

Στα του αγώνα , μετά , αντι να είναι λιγάκι αισθησιακές , για να με καυλώσουνε , κάνανε σαν ηλίθιες , και υποτίθεται ότι με γλύφανε αλλά την έβλεπες την βιασύνεη απο τις κινήσεις τους!
Χαχανίζανε σαν ηλίθιες και βογγάγανε σε σημείο που μου ήρθε να τους πω :" Για πόσο μαλάκα με περνάτε?" ΘυμόςΘυμός

Η πίπα τους και τα γλυψίματά τους πιο πολύ με πονάγανε παρα με κάνανε να γουστάρω.Χμμμ;Χμμμ;


Στο τέλος , αφου είδε η Πάολα ότι έχω ξενερώσει , μου τον αλείφει λάδι , και μου τον παιζει με το χέρι.ΜαλακίαΜαλακία

Έχυσα , ΟΚ , αλλά κλαίω τα 120 Ευρώ που έδωσα. Γενικά , ειδικά η Ράνια , είναι λίγο ...... πως να το πω......διπρόσωπη? Δηλαδή βλέπεις την κοροιδία στο βλέμμα της , βλέπεις ότι σε βλέπει σαν ξεπέτα για να τελειώνει , και μετά σε κοροδέυει , του στυλ "Μωρό μου πέρασα τέλεια , να μου ξανάρθεις".

Εγώ όταν σκεφτόμουνα περιποίηση απο 2 κοπέλες , είχα στο μυαλό μου πολύ όμορφο και χαλαρό μασάζ , με γλωσσίτσα αισθησιακά , και μετα 2 way πιπα και ότι προκύψει.

Η Πάολα μου φάνηκε πιο ευγενική , αλλά μέτρια πράγματα , δεν τρελάθηκα κιολας ούτε απο την συμπεριφορά ούτε απο την επιδοση.

Η Ράνια όμως , πραγματικά μου την έσπασε. Δεν γουστάρει αυτό που κάνει , κοροιδέυει , και πιστέβει ότι θα την δεις και θα χύσεις.

Κοπέλα μου τόσα χρόνια στο κουρμπετι , τι πας να μας κάνεις? Το μασάζ θελει αγώνα , θέλει ιδρώτα , δεν είναι παίξε γέλασε. Αν δεν το έχεις , πήγαινε δούλεψε σε κανα στούντιο , οπου θα μπαίνει ο άλλος και στο τρίλεπτο θα χύνει.


Σου χρειάζονται ιδιαίτερα απο Ζάνα και Λία για το τί θα πει περιποίηση!!!

Ο άντρας τον οποίον βάζεις στο κρεβάτι , πρέπει να είναι ο πασας σου , και η δική σου δουλειά είναι να τον χαλαρώσεις , και μετά να τον κάνεις πύραυλο.

Για να το πετύχεις αυτό , πρέπει την ώρα που έχεις τον άντρα στο κρεβάτι , να χτίσεις χημεία , για να νιώσει ο άντρας όμορφα και να χαλαρώσει , και να διευκολυνθεί στο μετέπειτα. Εσύ πιστέυεις ότι θα μου δέιξεις τα βυζιά σου και εγώ θα χύσω.

Προσωπικά , όσοι απλά σας ακουμπάνε και χύνετε , πάρτε την. Όσοι θέλετε τα παιχνίδια σας και να περνάτε καλά , και όχι απλά να το χώσετε σε μια τρύπα ,
μακριά και αλλάργα.


ΥΓ : Γενικά μάγκες να μην συγχωρνάτε ξεπέτες και κοροιδίες. Δεν ήμαστε 15 χρονών που θα μας ακουμπήσουμε και θα χύσουμε. Πλερώνουμε για μια περιποίηση. Κράχτε όποια κοπέλα προσπαθεί να κοροιδέψει , και κάντε της μπουκοτάζ , για να καταλάβει ότι το επάγγελμα που κάνει ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ !
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 01, 1970
Κόστος συνάντησης
120
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Ράνια
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Πάολα
Μέλος
Εγγραφή:
24 Οκτ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
63
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Αυγούστου, 2014
Kαλα τα λες συναδερφε.. ΚΡΑΞΙΜΟ θελουν ολες αυτες...
Αληθεια..εσυ τους τα 'εχωσες'...? ή ειπες στην Ζανα για τις πατσαβουρες..? να το ξερει..
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1