Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785684
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Κατ' αρχάς να πω ότι την κοπέλα από την επαναστατημένη Κριμαία τη διάλεξα, δεν μου τη δώσαν με το ζόρι, επομένως ό,τι αρνητικό πω δεν σημαίνει ότι φταίει η κοπέλα, αφού είδα (ή έπρεπε να δω) τι θα έχω στο δωμάτιο. Η κοπέλα με τα σχιστά (και ελαφρώς αλλοίθωρα) μάτια είναι μάλλον μεγαλοκοπέλα, πρόκειται για μιλφόνι στα σαρανταφεύγα. Δεν της φαίνεται η ηλικία λόγω του ότι έχει κιλάκια και η επιδερμίδα είναι τεζαρισμένη. Γεροδεμένη γυναίκα κι εννοώ απ' αυτές που τις ζεύεις στο αλέτρι και...οργώνουν το χωράφι για πλάκα! Εμφανισισιακά δεν με χάλασε στο σαλόνι, επειδή γενικά μ' αρέσουν τα πιασίματα. Την υποτίμησα όμως στα κιλά και αυτό με ζόρισε αρκετά στο δωμάτιο, επειδή δεν την ελέγχεις εύκολα πάνω στο μασαζοκρέβατο. Γι' αυτό κινηθήκαμε κυρίως στα όρθια ή στην πολυθρόνα. Μπουτάρες και βυζάρες έχει δυνατές, κολάρα ελαφρώς πεσμένη και με κυταριτιδα. Γενικά πολύ καθαρή και περιποιημένη, όπως κάθε ρωσίδα ή ουκρανέζα που σέβεται τον εαυτό της.
Στα πνευστά μάλλον έλλειπε στα μαθήματα της Ζάννας και εφαρμόζει αερόπιπα. Για λόγους υγιεινής (μάλλον), προσπαθεί να αγγίζει όσο το δυνατόν λιγότερο το όργανο. Αυτό που σώζει την κατάσταση είναι το show που δίνει με έναν πλαστικό χαλασμένο δονητή 25 πόντους! Τον εμφανίζει ξαφνικά και τον χώνει στην κολάρα της και παίζει μ' αυτόν με μανία, τον βάζει στο στόμα της αμέσως μετά και τον γλύφει λέγοντας διάφορα ξεσηκωτικά. Ομολογώ μετά την κριτική του προηγούμενου συναγωνιστή το ψιλοπερίμενα, αλλά δεν κατάλαβα για πότε το εμφάνισε. Αλλάξαμε αρκετές στάσεις, την πήρα από μπρος κι από πίσω τρύπα (τι να καταλάβει από μένα μετά το πλαστικό των 25...), προσπάθησε με την πίπα αρκετά, παρότι δεν το έχει πολύ και περίπου στο 20λεπτο έδωσα τέλος πάνω στους βύζους της με ισπανική και πίπα ταυτόχρονα. Προσπαθεί να περάσεις καλά. Εγώ δεν θα θυμάμαι τη συνάντηση για πολύ, αλλά η ευθύνη βαρύνει κυρίως εμένα για τη μάλλον λάθος επιλογή μου. Υπάρχει κι ένα καλό από το γεροδεμένο κορμί της: Το δυνατό μασάζ που μου έκανε για ένα 20λεπτο. Μιλάμε με έλιωσε και με ξεκούρασε αφάνταστα. Ευτυχώς δεν ανεβαίνει πάνω στην πλάτη με τα γόνατα όπως η Ζάννα κι άλλες εκεί μέσα. Το αποφεύγει μου είπε, γιατί φοβάται τα κιλά της! Αυτά από το Ζαννόσπιτο, στο οποίο παρέλασαν μπροστά μου δεκαπέντε όμορφες κορασίδες και διάλεξα τη βαρύτερηΚεφάλι σε τοίχο!! Υγιαίνετε παλικάρια!
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
  • Πρωκτικό σεξ
Όνομα κοπέλας
Καλίνκα
ΔΜ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιουλίου, 2014
Χμμμ; Φιλε μιλαμε για την πρωην Ανδριαννα μαλλον,... αυτη καταρχαs ηταν απο Μολδαβια και κατα δευτερον ηταν πολυ καλο μωρο την ειχα παρει παλια 3-4 φορεs και περασα σουπερ ...τοσο πολυ αλλαξε , με εβαλεs στην πριζα και θα παω να την τσεκαρω απο κοντα ......να εισαι καλα !!!!!
20 Ιουλίου, 2014
και εμενα οι δυο κρτικες που διαβασα για την συγκεκριμενη κοπελα στην αντριαννα πηγε το μυαλο μου.........
Εγω προ καιρου ειχα περασει super μαζι της.
20 Ιουλίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Για την προέλευση λέω ότι μου είπε, δεν έχω άποψη.
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 33661
21 Ιουλίου, 2014
Ειλικρινης Κριτικη! +1
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4