Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 4 10
Μασατζίδικα 55262
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Είναι η τέταρτη φορά που πηγαίνω στο ευαγές αυτό ίδρυμα (από ότι καταλαβαίνεται για να υπάρχει επανάληψη επίσκεψης σημαίνει ότι έμεινα ευχαριστήμένος).Απλά χρώσταγα κριτική και με αφορμή και μίας νέας άφιξης στο κατάστημα αποφάσισα να γράψω κριτική.Λοιπόν μεσημεράκι για δυνατό μασάζ και ανακούφιση από Μαρίνα.
Εμφανισιακά η Μαρίνα όπως αναφέρει ο ZERO στην κριτική του.Ωραία γυαίκα στα νιάτα της,στα πενήντα τόσα της,τσαχπίνα,ερωτευμένη με αυτό που κάνει.Αρκετά καλό μασάζ,σε ανεβάζει την ώρα που σε περιποιείται μιλώντας σου σαν να είσαι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στον πλανήτη εκείνη τη στιγμή.Φραπές ολκής.
Στην έτερη κορασίδα και νεοεισελθούσα στο ίδρυμα Τζούλη (ψηλή,ξανθιά,45+ ηλικία,ωραίο πρόσωπο,κανονικά κιλά) με μούδιασε το αδιάφορο σαλονάρισμα της και πίστεψα ότι θα ήταν μάπα το καρπούζι.Με τη λογική ότι έχω σίγουρη επιτυχία με τη Μαρίνα αποφάσισα να δοκιμάσω και τη Τζούλη.Dueto 45 επί 2 το κόστος για 45 λεπτά (ο καθαρός αγώνας ήταν λίγο παραπάνω).Τελικά έκανα καλά γιατί η Τζούλη όχι απλώς άλλαξε τελείως στο δωμάτιο αλλά ήταν σα να εμφανίστηκε άλλη γυναίκα.Με ενδιαφέρον για το που θέλω και πως θέλω να μου κάνει μασάζ,πάρα πολύ καλή και με αντοχή στο δυνατό μασάζ (αυτό της ζήτησα και αυτό παρέδωσε) και στο τέλος βέβαια επισκιάστηκε από την παρουσία και το "παιχνίδι" της Μαρίνας στο φραπέ.
Εν ολίγοις για κάποιον που θέλει ΚΑΛΟ ΜΑΣΑΖ με φραπεδιά στο τέλος (και τίποτα παραπάνω,παρόλο που δεν ζήτησα τίποτα έξτρα μου τονίστηκε πολλές φορές αυτό) είναι πολύ καλή επιλογή.

Αυτάααααα......

ΥΓ:Στη βαθμολογία το 6 στο χώρο πηγαίνει στο ότι έχει κοινό μπάνιο.Κατά τα άλλα πεντακάθαροι και οι χώροι και το μπάνιο.Μείον οι σαγιονάρες για ΟΛΟΥΣ (δεν τις χρησιμοποιώ,προτιμώ να περπατάω ξυπόλητος από το να τις φορέσω) όπως επίσης και οι ΟΧΙ σφραγισμένες πετσέτες.
Κόστος συνάντησης
45
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Handjob (μαλακία)
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Τζούλη
CROSSLOVER
Μέλος
Εγγραφή:
8 Αυγ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
3
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fotis1974

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Μαΐου, 2014
Πολύ ευχάριστο νέο η επιστροφή της Μαρίνας Έρωτας Η γυναίκα είναι εγγύηση σε ότι κάνει!!!
19 Μαΐου, 2014
+1Κουλ
19 Μαΐου, 2014
Μόνο εγώ δεν κατάλαβα την τιμολογιακή πολιτική; Έδωσες 45 ευρώ για την Μαρίνα και μετά άλλα 45 για την Τζούλη (δύο διαδοχικά μασάζ από μία θεραπεύτρια κάθε φορά); Έδωσες 2 Χ 45 = 90 ευρώ για ντουέτο ταυτόχρονα; Ή έδωσες 45 ευρώ για ντουέτο ταυτόχρονα; (Αυτό θα παραήταν καλό για να είναι αληθινό). Και φραπεδιά τελικά σου έκανε μόνο η Μαρίνα ενώ η Τζούλη έκανε μόνο μασάζ ή ασχολήθηκαν και οι δύο;
19 Μαΐου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καλημέρα φίλε μου,μάλλον φταίω εγώ ποπυ δεν ήμουν σαφής.Λοιπόν έχουμε και λέμε Dueto στο μασάζ,dueto και στο φραπέ.Η τιμή 45χ2=90 ευρώ.Όχι διαδοχικά αλλά συγχρόνως.
22 Ιουνίου, 2014
σωστος για τζουλη.επιβεβαιωνω και εγω.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5