Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785339
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Για το μασατζίδικο της Ζάνας όλοι γνωρίζουμε πως είναι απ'τα πιο οργανωμένα της Αθήνας ίσως και απ'τα καλύτερα...Άλλα δεν θέλω να γράψω για να μην παρεξηγηθώ πως κάνω και διαφήμιση,αλλά πραγματικά ο χώρος είναι κορυφή.

Καιρό είχα να περάσω και μίας και το Σάββατο ήμουν στη περιοχή πάρκαρα και ανέβηκα να δω τι παίζει...Κοπέλες αρκετές γύρω στις 15 και τις καθημερινές έχει και παραπάνω...Επιλογή της Τζένη μίας και είναι μικρή κοπελίτσα με καστανό μακρύ μαλλί μέχρι τους ώμους,ωραίο σώμα,καλλίγραμμο με κανονικό στήθος και γλυκό πρόσωπο.
Πέρασμα στο δωμάτιο,ντουζάκι και αναμονή της Τζένη...
Δεν άργησε να έρθει και μετά από 5 λεπτάκια μπήκε στο δωμάτιο.Αφού είπαμε κάποιες κουβέντες για να σπάσει ο πάγος και να γνωριστούμε ξεκινήσαμε με μασάζ.
Πολύ καλό μασάζ με καλή τεχνική,πραγματικά δείχνει να το έχει και όχι να θέλει να ξεπετάξει το πελάτη της.Ωραίες κινήσεις των χεριών της στη πλάτη,γύρω από το κεφάλι,στον αυχένα αλλά και τα χέρια.Αρκετή ώρα αφιέρωσε και στο μασάζ στα πόδια ενώ για φινάλε ανέβηκε από πάνω μου,άπλωσε αρκετή ποσότητα κρέμας και ξεκίνησε ένα body to body μασάζ...
Γύρισα απ΄την άλλη πλευρά καθώς ήμουν έτοιμος και ξεκινήσαμε τα τριψίματα.Ισπανικό με το στήθος της για λίγα λεπτά και περιποίηση της ευρύτερης περιοχής...Πέρασμα του προφυλακτικού και έναρξη του στοματικού.Αρκετά καλό με φτυσίματα,πονηρές ματιές,χωρίς χρήση χεριού και με σχετικά καλή διάρκεια.

Έναρξη στο σεξ με τη Τζένη από πάνω να κινείται σε αργούς ρυθμούς,αλλαγή για πισωκολλητό στο καναπέ με πολύ καλή συμμετοχή.Επόμενη στάση ιεραποστολικό στο καναπέ,όπου με αληθοφανείς αναστεναγμούς και βογγητά μας βρήκε το τέλος...
Χωρίς να βιάζεται,κάθισε δίπλα μου και μιλήσαμε για διάφορα θέματα μέχρι να ετοιμαστώ και να με συνοδέψει μέχρι την έξοδο.
Αυτά για την Τζένη,πιστεύω πως σαν επιλογή είναι μία χαρά και όποιος την επιλέξει θα περάσει καλά,άλλωστε το είπα και παραπάνω κάνει και καλό μασάζ...
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 12, 2014
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Τζένη
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
Εγγραφή:
31 Δεκ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
736
Likes:
51.825
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, John.Greek και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού