Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 784518
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Πέρασμα αρχές εβδομάδας μεσημεράκι με σχετική ησυχία. Ζάνα απούσα για λίγες ημέρες. Όπως έγραψα και στο αντίστοιχο threat χαμός. Καμιά 20αριά λαδοκόρες παρούσες!!! Μιά και μπήκε νέος μήνας είπα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο (συνήθως τιμώ το στανταράκι μου την Μόνικα Έρωταςεκεί)και επέλεξα την Λίζα που έχουν γραφτεί και καλά σχόλια εδώ.
Η Λίζα είναι ένα μικρόσωμο πλάσμα περίπου στα 25 αν και δείχνει μικρότερη, κοντούλα, μελαχρινή, με τσαχπίνκο βλέμμα, σφριγυλό σώμα, καλές αναλογίες και καμπύλες για το ύψος της. Δεν έχει πολύ καιρό στην Ελλάδα και τα Ελληνικά της είναι κάπως αλλά δεν υπήρχε προβλημα συνεννόησης.
Ξεκινήσαμε με μασαζάκι απαλό στο οποίο προσπαθεί αλλά έχει ακόμη δρόμο μπροστά της για να μάθει καλύτερα. Πάντως να σχολιάσω ότι δεν έδειξε να το βαριέται και έκανε φιλότιμες προσπάθειες να βάλει παραπάνω δύναμη εκεί που θα έπρεπε. Μετά από κάνα 20λεπτο άρχισε να μου χαιδεύει τα @@ που με έκανε να γυρίσω για το δεύτερο μέρος της συνεδρίας.
Ξεκινήσαμε σε ρυθμούς Gfe με γλωσσόφιλα περιποίηση στο στήθος μου και σιγά σιγά κατέβηκε χαμηλά όπου ξεκινάει πίπα (ακα) βαθιά, υγρή και με σωστό ρυθμό ενώ περιποιήθηκε δεόντος και τα @@!!! Πέρασμα ελαστικού αρχική στάση cow με συνεχή γλωσσόφυλλα, αλλαγή σε πισωκολητό (ωραίο κολαράκι!!) δεν ζήτησα πίσω πόρτα (δεν ταίριαζε και στο gfe της υπόθεσης), και τελευταία ιεραποστολικά όπου ήρθε και το τέλος.
Συμπερασματικά μια καλή συνεδρία 45 λεπτών με μια κοπέλα παθιάρα και δύναμη στο πρόγραμμα!!!ΓλώσσαΓλώσσα
Συστήνεται και θα ξαναδοκιμαστεί!!
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 31, 2014
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Λίζα
Butts
Σπουδαίος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
1.684
Πόντοι:
3.137
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 anestis_38

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού