Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785360
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά από πολύ καιρό αποφάσισα να γράψω μια κριτική όχι γιατί βαριέμαι αλλά επειδή εδώ και 1,5 – 2 χρόνια δεν ασκώ το άθλημα, οπότε δεν έχω καμία άποψη για το παίζεται ,αλλά με αφορμή την επίσκεψη μου στην Αθήνα πιστεύω ότι αξίζει να γράψω για την περιπέτεια μου στο οίκημα της κ. Ζάννας.
Πρώτη μου φορά στον εν λόγω οίκο ψυχικής – πνευματικής εκτόνωσης. Ύστερα από καλές κριτικές από πολλούς έμπειρους μαχητές της ερωτικής πρωτεύουσας σκέφτηκα στο πρόσφατο ταξίδι που έκανα για επαγγελματικούς λόγους στην Αθήνα να επισκεφτώ και εγώ το συγκεκριμένο ίδρυμα για το οποίο έχουν γραφτεί τόσα πολλά.
Θα περιγράψω την δεύτερη φορά που πήγα, γιατί την προηγούμενη μέρα, που ήταν και η παρθενική μου στο οίκημα συνευρέθηκα σε ένα τετ α τετ με την Μελίνα με την οποία είχαμε ένα εκπληκτικό μισάωρο έντονης δράσης και έκστασης. Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα για την κοπέλα μιας και πολλοί από εσάς θα την γνωρίζετε πολύ καλά.
Ωραίο προσωπάκι για μένα, συνδυασμός πρόστυχου – γλυκού, με πλούσια δίδυμα μπαλκόνια μπροστά τα οποία τα αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο και ωραίο σώμα. Επίσης να πούμε ότι σε μένα τουλάχιστον έβγαλε και ένα λυσσαλέο χαρακτήρα με αρκετά βρομόλογα και παροτρύνσεις για χτύπημα στα καπούλια της και άλλα τέτοια (σκίσε με ποιο δυνατά , δώστα όλα σε μένα καυλιάρη κ.τ.λ.)
Την επόμενη μέρα που πήγα για να αποδώσω ένα τελικό φόρο τιμής στο ίδρυμα ήθελα να πάρω την Μελίνα και πάλι, με την φίλη της τη Ζωή, με την οποία όπως μου είπε κάνει τρομερό δίδυμο με πολλά κόλπα και φαντασία. Αλλά επειδή ήταν σε κάποιο δωμάτιο με πελάτη μου πρότεινε να διαλέξω κάποια άλλη και τελικά διάλεξα Μόνικα.
Ωραίο και αυτό προσωπάκι, χαμογελαστό , οπότε πάω στο δωμάτιο για να ετοιμαστώ , κάνω ένα ντους και περιμένω τις δυο ιέρειες της ηδονής να έρθουν σε μένα. Ύστερα από 10 λεπτά μπαίνουν η ξανθιά και η μελαχρινή αμαρτία. Αφού για ένα τέταρτο ασχολούνται με το βασανισμένο μου κορμί η Μελίνα δίνει το σύνθημα για να αρχίσει ο αγώνας.
Δεν έχω κάνει πολλά ντουέτα, 2 - 3 συνολικά στην ερωτική μου καριέρα , αυτό το κατατάσσω στην πρώτη θέση με διαφορά. Στοματικό εναλλάξ με την μια να παίρνει τον κορμό του πεοκρούστη και την άλλη να παίρνει τις μπάλες και τούμπαλιν.
Η Μόνικα όρθια και εγώ με την Μελίνα να έχουμε πάρει από ένα βυζάκι της και να το ρουφάμε. Τα γλειψίματα έδιναν και έπαιρναν σε όλες τις κατευθύνσεις με πάθος. Ξαπλώνουν επάνω στο μασαζοκρέβατο και τις κάνω ένα πέρασμα από τα γατάκια τους εναλλάξ για κανένα 5λέπτο. Στο διάστημα αυτό η Μελίνα έδινε το παράδειγμα με τα γνωστά της βρομόλογα και ακολουθούσε και το Μονικάκι. Παίρνω πρώτα τη Μόνικα για περίπου 5 - 6 λεπτά εν μέσω πειραγμάτων και δαχτυλιάσματος από την Μελίνα και ύστερα αλλάζω λάστιχο , πίπα και πάλι και από τις δυο και βουρ για την ξανθιά αμαρτία. Με τις δυνάμεις που μου έμειναν – 41 έτη δεν είναι και λίγα – μετά από 4 -5 λεπτά παραδίδω τους χυμούς μου στα στηθάκια των δυο αγγέλων.
Αφού κάθισα για κανένα 10λέπτο για να συνέλθω, με κέρασαν και ένα ποτό , αποχαιρέτησα με ένα φιλί στο μάγουλο, είπα χρόνια πολλά σε όλες τις κυρίες του ιδρύματος , - ημέρα της γυναίκας βλέπετε – και αποχώρησα για το τρένο της επιστροφής στην αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη.
Ευτυχώς που τέτοια ιδρύματα (σε ποιότητα, κοπέλες, ευγένεια κ.τ.λ.) δεν υπάρχουν επάνω σε εμάς γιατί θα είχα ήδη πτωχεύσει ηθικά και οικονομικά. Όλα τα παραπάνω βέβαια είναι αρκετά υποκειμενικά, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες αν θα περάσεις καλά, αλλά σε γενικές γραμμές αν είσαι ευγενικός , οι επιθυμίες σου δεν ξεπερνάν κάποια ακραία όρια και κάποια κοπέλα δεν είναι σε μια ιδιαίτερη προσωπική δύσκολη φάση (όπως όλοι είμαστε ) , δεν βλέπω το λόγο που κάποιος στο εν λόγω ίδρυμα δεν θα περάσει καλά.
Καλούς αγώνες σε όλα τα επίπεδα σε όλους , συνεχίστε να γράφετε κριτικές βοηθούν πολύ και ιδίως αυτούς που έρχονται από άλλες περιοχές και πόλεις της Ελλάδος.
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 08, 2014
Κόστος συνάντησης
120
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Μελίνα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Μόνικα
gatakias
Μέλος
Εγγραφή:
25 Ιουν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
38
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού