Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 12 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 7422
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Εχω ξαναπαει στο συγκεκριμενο. Χωρος αρκετα ικανοποιητικος και ωραιο ξανθουλικο γαμευσιμο στην υποδοχη. Ησυχια λογω της ωρας Σαββατου απογευμα και ευκολο παρκαρισμα. Σαλοναρισμα απο τεσσερα κοριτσια Λαουρα (με οικοπεδα κυταριτιδας) Σαμπρινα (ΑΑΑ αγευστη αχρωμη αοσμη)μιας που δεν θυμαμαι ονομα και Αφροδιτη με ωραια εμφανιση κοντο φορεματακι με καλτσες. Περασμα μαζι της μεσα και πρωτο ξενερωμα η εμφανιση της γυμνη. Καμια σχεση με το σαλονι. Κοιλια αδυνατη μεν αλλα πολυ χαλαρη με ανυπαρκτο βυζι αλλα ωραια κωλαρα. Ικανοποιητικο μασαζ. Δευτερο ημιχρονο παρωδια. Μονο κωλο σε αφηνει να πιανεις. Δαχτυλα απαγορευονται.Σκουφο σε πεσμενο τσουτσο και πιπα κατω του μετριου διεκπαιρεωτικη. Γυρισμα για πηδουλο ακομα με πεσμενο τσουτσο. Αναστεναγμοι που και μικρο παιδι καταλαβαινε οτι ηταν ψευτικοι. Ξενερωσα απιστευτα και της λεω οκ τελος. Κριμα μου λεει. Μου συνεβη σημερα και με αλλον πριν. Εμενα της λεω πρωτη φορα μου συνεβη. Ψαξου της λεω. Θες να πεις οτι φταιω εγω? μου λεει. Οτι καταλαβες καταλαβες της λεω. Υ.Γ. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ορισμενες θελουν να λενε ανοητα ψεματα οτι ειναι ελληνιδες. Λες και μας νοιαζει απο που κραταει η σκουφια τους. Το μουνι και το χρημα δεν εχουν πατριδα. Κρητικια οπως δηλωνει (μετα απο ωρα σκεψης στο να απαντησει) δεν ειναι
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 08, 2014
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας