Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 56 10
Μασατζίδικα 98298
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Ενδεικτική ημερομηνία συνάντησης πριν αρκετές ημέρες γι'αυτό και έβαλα Κυριακή που το μαγαζί είναι κλειστό. Γενικότερα άπειρος από μασάζ μιας και ήταν η πρώτη φορά μου σε μασατζιδικο (και ίσως και η τελευταία). Η επίσκεψη έγινε το πρωί γύρω στις 11:30 όπου το ρόστερ δεν ηταν πλήρες από ότι κατάλαβα μιας και διαθέσιμες ήταν μονάχα 4 κοπέλες. Ίσως δεν είχαν μαζευτεί όλες ακόμα. Είχα πάει για 3 στόχους αλλά επειδή είχα διαβάσει πολλά για την Λίζα ήθελα να την τιμήσω. Δυστυχώς ούτε αυτή, ούτε μια Ζωή που διάβασα στις κριτικές του μαγαζιού ήταν εκεί. Πήρα τον αμέσως επόμενο στόχο μου που ήταν η Ντόνα μιας και ο ενθουσιασμός των παιδιών που την πήραν ήταν αρκετός να με κάνουν να την επιλέξω. Η Ντόνα είναι ένα κοντοπούτανο (στην κυριολεξία) εκ Αλβανίας όπως μου είπε, με πετίτ σωματότυπο, λίγο μπουτάκια, και "σκληρή" φάτσα. Μόλις μπήκε στο δωμάτιο έγιναν οι συστάσεις και αφού τα είπαμε λίγο την βοήθησα να ξεντυθεί και να μπει να κάνει ντουζάκι όπως μου είπε πως ήθελε.

Το βυζί ωραίο, μεγαλούτσικο (δεν τα πάω καλά με τα νούμερα) στητό σχετικά και ρώγα στραγάλι! Αφού με πλησίασε και ο "μικρός" είχε ξυπνήσει για τα καλά... αρχίσαν τα χουφτώματα και από τους δύο. Μόλις της ζήτησα να ξαπλώσω να μου κάνει λίγο μασαζάκι, μου απάντησε πως δεν ξέρει αλλά είναι καλή στα υπόλοιπα... Αντε καλά είπα από μέσα μου...

Πίπα χωρίς προφυλακτικό και επειδή είχα διαβάσει για CIM και Μαλακία δεν την σταμάτησα και την άφησα να συνεχίσει μέχρι να τελειώσω στο στόμα της δίχως σεξ μιας και είχα πάει αποφασισμένος για 2 γύρους. Ύστερα από λίγο την ρώτησα αν μπορώ να τελειώσω στο στόμα και εκείνη τραβήχτηκε λες και της ζήτησα να κάνει τίποτα ανώμαλο ή δεν ξέρω εγώ τι... Μιας και η ώρα δεν είχε ολοκληρωθεί αλλά και επειδή ήθελα να την πηδήξω πριν φύγω την ρώτησα αν μπορούμε να πάμε για δεύτερο γύρο. Η απάντηση ήταν θετική φυσικά με το ανάλογο αντίτιμο και με τον χρόνο να πιέζει. Χωρίς να χάσω λεπτό την έβαλα κάτω να της κάνω γλειφομούνι και μετά την έβαλα πάλι για πίπα μέχρι να γίνω ντούρος. Επιχείρησα αρκετές φορές γλωσσόφιλα αλλά τα απεύφευγε και αυτά... Η οσμή τσιγαρίλας πλησιάζοντας στόμα της κάποια στιγμή με σταμάτησε στο να προσπαθώ άλλο.

Μιας και είχε επέλθει η επιθυμητή στήση την έβαλα να κάτσει πάνω μου ενώ εγώ είχα ξαπλώσει στο κρεβάτι και να κάνει εκείνη παιχνίδι. Η δεύτερη φορά άργησε να έρθει αλλά εκείνη ομολογώ πως έδωσε αγώνα μέχρι να τελειώσω... Γενικά δεν μπορώ να καταλάβω τί έγινε με εμένα μιας και νέος σε ηλικία είμαι και γυμνασμένος και μπανιαρισμένος αλλά η κοπέλα δεν έδωσε αυτό που ήθελα να δω από εκείνη ύστερα από όσα είχα διαβάσει από προηγούμενους συναγωνιστές. Κρίμα γιατί εξαιτίας αυτής της επίσκεψης ίσως δεν πάω πάλι σε μασατζίδικο...Αυτά είχα να περιγράψω που ισως να ενοχλήσουν κάποιους υποστηρικτές της.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 26, 2014
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Ντόνα
Toni Skizo
Μέλος
Εγγραφή:
21 Ιαν 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
4
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Ιανουαρίου, 2014
από όσα έγραψες, να πω κι εγώ ότι μου φαίνεται περίεργο που η Ντόνα δεν έκανε όσα έκανε σε μένα και τις δυο φορές που την πήρα. Χμμμ;


28 Ιανουαρίου, 2014
Τόνι, δεν της βάζεις και 5...Γούστα θα μου πεις. ΟΚ. Μην παραβλέπεις όμως το θέμα χημείας και το γεγονός της γενικότερης αναστάτωσης που επικρατεί στο χώρο λόγω των "πεσιμάτων" που δημιουργούν αποσταθεροποίηση στη γενικότερη συμπεριφορά των κορασίδων. Δύσκολοι καιροί για απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2