Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 56 10
Μασατζίδικα 98300
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μετά από πρόσφατα σχετικό πέρασμα με Ντόνα, είδα καθώς έβγαινα τη Ναταλί, παλιά γνώριμη από Diamond Spa Δάφνης. Ο στόχος κλειδώθηκε για επόμενη επίσκεψη, η οποία και πραγματοποιήθηκε μετά 2 μέρες.
Όσον αφορά τη Ναταλί οι κριτικές είναι θετικές από το προηγούμενο ίδρυμα ....
http://www.bourdela.com/sex/massaz-girl-reviews/girlname:%CE%9D%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%AF/listingid:7722/
έτσι θεώρησα ότι θα γίνει άλλη μία επανάληψη. Όμως η κατάσταση ήταν σαφώς ανώτερη ειδικά στο τομέα του μασάζ. Η Ναταλί είναι με κοντό ξανθό μαλλί, λεπτό σώμα,, 2άρι στήθος, σφιχτό κορμί και απαλή επιδερμίδα.
Στα του αγώνα, τώρα...
Μασάζ δυνατό , κατόπιν προτροπής μου, με επιμονή στα πόδια και στη μέση. Χωρίς μεγάλη ποσότητα λαδιού , όσο χρειάζεται για να απορροφηθεί και να διευκολύνει τις κυκλικές κινήσεις της. Αφού τελείωσε με όλο το σώμα, άρχισε με body 2 body όπου ένιωθα το μικρό αλλά σφιχτό στήθος της και την ευαίσθητη της περιοχή να γλυστράει παντού , ώσπου η θέση μου στο μπρούμητα ήταν δυσχερέστατη. Το αντιλήφθηκε γελώντας και μου είπε να γυρίσω.
Και ξεκίνησε ο αγώνας με γλωσσόφιλα που σιγά σιγά κατέληξαν σε ένα πολύ καλό 69. Καθαρή και μυρωδάτη, έτυχε ιδαίτερης περιποίησης από μέρους μου, όπως και εγώ από αυτήν. Αλλαγή σε ιεραποστολικό και μετά έφερα τα πόδια της στους ώμους μου όπου συνεχίστηκε το διαρκές σφυροκόπημα.
Ακολούθησε, κατόπιν απαίτησης της, πισωκολλητό με την δικαιολογία ότι ήθελε να τελειώσει. ... Δεν ξέρω αν τελείωσε εκείνη αλλά σίγουρα τελείωσα εγώ πάνω στο μικρό σφιχτό πισινό της αφού πέταξα γρήγορα το προφυλακτικό.
Με ακολούθησε στο ντούς όπου και με σαπούνησε. Ξεπλύθηκα και με σκούπισε δίνοντας μου την εντύπωση ότι είμαι με την κοπέλλα μου. Ντύθηκα, τελείωσα το ποτάκι μου και αφού κατέβαλα το 60άρι, έφυγα σκεφτόμενος ότι πραγματικά άξιζε και με το παραπάνω τα λεφτά της τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο μέρος όπου είχε βελτιωθεί σημαντικά.
Ναί λοιπόν... το καλό μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο και στην περίπτωση της Ναταλί αυτό αποδείχτηκε.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 21, 2014
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
nick9x
Μέγας
Εγγραφή:
24 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
3.417
Πόντοι:
4.895
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas, mad_max

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού