Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 24 10
Μασατζίδικα
28100
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Ποιότητα μασάζ
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πρώτη επίσκεψη μετά την αλλαγή της Ελλης με Νατάσσα και αφού είχα διαβάσει κριτικές και για την Αγάπη εφασα κατά τις 5.15 μμ.Αποφάσησα να περάσω με την Αγάπη η οποία μου έκανε κλικ το πρόσωπο της...Είχε μία γλυκύτητα και μία ηρεμία που με βοήθησε να την διαλέξω την συγκεκριμένη επίσκεψη(και με την βοήθεια της κριτικής από αλλο φίλο).Οπως αναφέρω και στην σελίδα η αμφίεση δεν σου δίνει πλήρη εικόνα της κοπέλας.Αφού συνενοηθήκαμε ότι δεν είναι πρόβλημα η ώρα για συνεδρία 1ας ώρας(ΕΠΕΙΔΉ ΚΛΕΊΝΟΥΝ 6),πέρασα στο δωμάτιο για να ετοιμαστώ.Μετα από λίγο ήρθε η Αγάπη,έβγαλε το λεπτό μακρύ σακκάκι,και έμεινε με το κολάν και την μπλούζα.Αρχισε το μασάζ στο οποίο προσπαθεί αλλά ακόμα δεν είναι τέλειο(σίγουρα έχει περιθώριο να γίνει καλύτερη και πιστεύω ότι έτσι θα γίνει)και σιγά-σιγά έγινε αλλαγή από μπρούμητα σε ανασκελα.Εβγαλε την μπλούζα και το κολάν και εμφάνησε ένα πολύ καλό σώμα εκτός από το πρόσωπο που για μένα ήταν αυτό που μου είχε κάνει την καλύτερη εντύπωση και γιαυτο την διάλεξα(ωραίο,γλυκό πρόσωπο με ήρεμη έκφραση).Με την αφαίρεση του σουτιέν παρουσιάστηκαν δύο πολύ ωραίες και μεγάλες ρόγες,οπώς ακριβώς τις περιέγραψε ο προηγούμενος φίλος!Αρχίσαμε το παιχνίδι με ανταλλαγή ρόλων,της έκανα και εγώ μασάζ και περιποίηση το οποίο και απόλαυσε και καταλήξαμε σε μία πολύ καλή διείσδηση και τελέιωμα...Πολύ καλό!
Στην κουβέντα γνωριμίας(για να σπάσει ο πάγος)και στην ερώτηση μουη απάντηση της ήταν ,Πολύ σωστό,το ζούμε σε κάθε χώρο των 80 ευρώ που κάνουμε επίσκεψη και γίνεται ΧΑΜΟΣ με την κίνηση και τα γεμάτα δωμάτια...Ευχαριστώ Αγάπη,θα τα ξαναπούμε σύντομα!
Στην κουβέντα γνωριμίας(για να σπάσει ο πάγος)και στην ερώτηση μουη απάντηση της ήταν ,Πολύ σωστό,το ζούμε σε κάθε χώρο των 80 ευρώ που κάνουμε επίσκεψη και γίνεται ΧΑΜΟΣ με την κίνηση και τα γεμάτα δωμάτια...Ευχαριστώ Αγάπη,θα τα ξαναπούμε σύντομα!
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 18, 2014
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Αγάπη
Σχόλια