Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 494 10
Στουρνάρη 29
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
837926
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Ποιότητα μασάζ
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
παραμονη χριστουγενων κ ειπα να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου
δευτερη φορα στο ιδρυμα για να συναντησω την ελενη που τοσο καιρο διαβαζω τα καλυτερα.
επειδη παντα ειναι φουλ στη δουλεια 11 νταν ημουν στην πορτα του μαγαζιου!!
για το μαγαζι τα χουμε πει το καλυτερο στην αθηνα απο πλευρας χωρου.
μετα απο κανα πενταλεπτο ηρθε κ η ελενη(γαμω την γιορτινη κινιση)
με περασε στο δωματιο να πλυθω μεχρι να ετοιμΑστη κ αυτη.
μπανακι κ περιμενα
σε λιγο ερχεται φοροντας την sexy ρομπα της.
γδυνεται κ βλεπω ενα πολυ καλο σωμα που νεες κοπελες θα θελαν.
Αρχιζει αμεσως τα χαδια κ τα φιλια με καθιζει στον μικρο καναπε(θελω να σαι πασας μου λεει!!)
ισπανικο κ ενα πολυ καλο στοματικο με περιποιηση ολης της περιοχης(κ οταν λεμε ολης λεμε ολης
αφου με κανει πυραυλο ωρα για μασαζ μου λεει!
για το επομενο μισαωρο απολαυση.δυνατο χαλαρο σε καθε ακρη του σωματος.μου κανε κ ενα μινι body 2 body πριν ξαναρχισει η μαχη.
ξανα πιπα ρουφαγε εγλειφε πιπιλαγε ενω ξανα κ τα μπαλακια ετυχαν special μεταχειρισεις.
αφου της ζητησα να την περιποιηθω κ γω οπου απολαυσα το υγρο καθαρο μουνακι της.
περασμα σκουφιου κ ξεκιναμε στα 4 που της αρεσει οπως μου ειπε.στη συνεχεια καβαλα(οχι την πολη!!)κ τα βυζια να κινουντε στο ρυθμο.
την ξαπλωνω στο κρεβατι κ αρχιζω νεο σφυροκοπημα ενω οι γλωσσες μας ειχαν γινει πλεξουδα!!
το τελος ηρθε στην κοιλια της κ αφου απλωσε το GEL μου στις βυζαρες.
μπηκαμε μαζι για μπανακι κ μαλιστα με επλυνε παντου
φιλακι δωρακι κ γεια.
συμπερασμα.
μια ωριμη κυρια που ξερει τι να κανει σε εναν αντρα κ το κυριο σεβεται τα χρηματα που δινει ο καθε πελατης οχι σαν κατι πιτσιρικες μουναρες ντιβες κομοδινα που δινεις 70 για 20 λεπτα κ νομιζουν οτι σου κανουν κ χαρη.
καλα τα λεει κ ο top συναγωνιστης zero lemmy tolerance που την εμπιστευται τοσα χρονια
θα ξαναπαω για να την παρω duo κ να περασω σουπερ οπως μου υποσχεθηκε
αυτα
Υ.Γ θα θελα να πω κ ενα γεια στον φιλο βαγγο που παντα περνει τηλεφωνο οταν ειμαι σε studio massage call girl.
δευτερη φορα στο ιδρυμα για να συναντησω την ελενη που τοσο καιρο διαβαζω τα καλυτερα.
επειδη παντα ειναι φουλ στη δουλεια 11 νταν ημουν στην πορτα του μαγαζιου!!
για το μαγαζι τα χουμε πει το καλυτερο στην αθηνα απο πλευρας χωρου.
μετα απο κανα πενταλεπτο ηρθε κ η ελενη(γαμω την γιορτινη κινιση)
με περασε στο δωματιο να πλυθω μεχρι να ετοιμΑστη κ αυτη.
μπανακι κ περιμενα
σε λιγο ερχεται φοροντας την sexy ρομπα της.
γδυνεται κ βλεπω ενα πολυ καλο σωμα που νεες κοπελες θα θελαν.
Αρχιζει αμεσως τα χαδια κ τα φιλια με καθιζει στον μικρο καναπε(θελω να σαι πασας μου λεει!!)
ισπανικο κ ενα πολυ καλο στοματικο με περιποιηση ολης της περιοχης(κ οταν λεμε ολης λεμε ολης
αφου με κανει πυραυλο ωρα για μασαζ μου λεει!
για το επομενο μισαωρο απολαυση.δυνατο χαλαρο σε καθε ακρη του σωματος.μου κανε κ ενα μινι body 2 body πριν ξαναρχισει η μαχη.
ξανα πιπα ρουφαγε εγλειφε πιπιλαγε ενω ξανα κ τα μπαλακια ετυχαν special μεταχειρισεις.
αφου της ζητησα να την περιποιηθω κ γω οπου απολαυσα το υγρο καθαρο μουνακι της.
περασμα σκουφιου κ ξεκιναμε στα 4 που της αρεσει οπως μου ειπε.στη συνεχεια καβαλα(οχι την πολη!!)κ τα βυζια να κινουντε στο ρυθμο.
την ξαπλωνω στο κρεβατι κ αρχιζω νεο σφυροκοπημα ενω οι γλωσσες μας ειχαν γινει πλεξουδα!!
το τελος ηρθε στην κοιλια της κ αφου απλωσε το GEL μου στις βυζαρες.
μπηκαμε μαζι για μπανακι κ μαλιστα με επλυνε παντου
φιλακι δωρακι κ γεια.
συμπερασμα.
μια ωριμη κυρια που ξερει τι να κανει σε εναν αντρα κ το κυριο σεβεται τα χρηματα που δινει ο καθε πελατης οχι σαν κατι πιτσιρικες μουναρες ντιβες κομοδινα που δινεις 70 για 20 λεπτα κ νομιζουν οτι σου κανουν κ χαρη.
καλα τα λεει κ ο top συναγωνιστης zero lemmy tolerance που την εμπιστευται τοσα χρονια
θα ξαναπαω για να την παρω duo κ να περασω σουπερ οπως μου υποσχεθηκε
αυτα
Υ.Γ θα θελα να πω κ ενα γεια στον φιλο βαγγο που παντα περνει τηλεφωνο οταν ειμαι σε studio massage call girl.
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 24, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Σεξ
- Handjob (μαλακία)
- Γλωσσόφιλα
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Δεκεμβρίου, 2013
Ρε φίλε μπορείς να μου την περιγράψεις εξωτερικά γιατί έχω ακούσει πολλά από πολλούς...
F
f458
24 Δεκεμβρίου, 2013
Η Ελενάρα θα μπορούσε να το αλλάξει κ να την φωνάζουμε Gillette.
kavliaris
25 Δεκεμβρίου, 2013
παρα πολυ καλη και αντιπροσωπευτικη κριτικη για την Ελενάρα
ZeroTolerance
26 Δεκεμβρίου, 2013
Αψογη παντα και σεβεταιτον πελατη πανω απ΄ολα.
D
dim55
28 Δεκεμβρίου, 2013
Δικαιολογημένα είναι στη dream team του μαγαζιού
nick9x
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5