Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785479
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Είχα καιρό να πάω Αθήνα και ειδικά στο συγκεκριμένο ίδρυμα πάνω από δύο χρόνια. Μπαίνω και βλέπω αναβαθμισμένο περιβάλλον. Στην είσοδο ένα μάλλον νοτιοαμερικάνικο άλογο με ανάλογα καπούλια. Και εκεί που περιμένω να δω 5-6 μωρά, περνάει μπροστά μου ολόκληρο κοπάδι αλόγων, αφού με τις τακουνάρες τους όντως προκαλούσαν ποδοβολητό! Μέτρησα τουλάχιστον 12, η μία καλύτερη από την άλλη. Η Αλεξία που πήρα τελικά μου είπε για 17 κοπέλες, άρα είναι σχεδόν όπως τα γερμανικά καταστήματα τύπου FKK. Στις υπηρεσίες η Αλεξία ήταν μέτρια για τα γούστα μου. Η εμφάνισή της άψογη, ψηλό ουκρανικό κορμί, με ελαφρά πιασίματα και στήθος 3άρι, όπως μου αρέσει και όχι κοκκαλιάρικο μοντέλο. Στο...σαξόφωνο έπαιξε πολύ γλυκά, ομολογώ από τις καλύτερες μελωδίες που είχα μέχρι τώρα. Η συμμετοχή της όμως ήταν σχετικά μικρή στο κυρίως πιάτο. Ψιλοβαριόταν να αλλάξει στάσεις, δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες, χωρίς να αρνείται κάτι. Γενικά αδιάφορη συνεδρία. Στο μασάζ τίποτα ιδιαίτερο για μένα. Συμφωνώ στα περισσότερα με το φίλο petergsp παρακάτω. Το ιδρυμα πάντως καθαρό, σχεδον πολυτελές, το δωμάτιο επίσης. Με χαλάνε λίγο τα μασαζοκρέβατα, αλλά τι να κάνουμε. Πάμε γι' άλλα!
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 16, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Αλέξια
ΔΜ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Δεκεμβρίου, 2013
καμία σχέση με Γερμανικό FKK... μάλλον δεν έχεις πάει ποτέ για να το λες αυτό Χμμμ;
20 Δεκεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

kervera χαλάρωσε αγόρι μου που δεν έχω πάει. Είμαι 50 χρονών και πάω από τα 25 μου. Έχω πάει άπειρες φορές και σε όλη τη Γερμανία και Ολλανδία. Απλά αυτό που εννοώ είναι Ο ΑΡΙΘΜΟΣ των κοριτσιών και όχι το μέγεθος του μαγαζιού, οι προσφερόμενες υπηρεσίες SPA και η ατμόσφαιρα, που φυσικά και δεν συγκρίνονται. Τα περισσότερα FKK στη Γερμανια και Ολλανδία δεν ξεπερνάνε τις 15 γυναίκες ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 33661
21 Δεκεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φυσικά και δεν έλεγα για το μέγεθος του μαγαζιού, εννοείτε καμία σχέση με FKK. Eγώ πάλι σε όσα FKK έχω πάει, οι γυναίκες είναι πάνω από 30-40 στον αριθμό ταυτόχρονα, και τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ξεπερνάνε τις 50-60. WORLD, ARTEMIS, GOLDEN TIME, MAINHATTAN, ACCAPULCO, όλα αυτά όσες φορές πήγα έχανα το μέτρημα
23 Δεκεμβρίου, 2013
Και για να ειμαστε απολυτα σοβαροι .... οχι fkk δεν ειναι με τιποτα αλλα νομιζω οτι σημερα εν ελλαδι , ειναι το μοναδικο με τοσο μεγαλο roster ....με αυτη την ποιότητα....
Οπως ειχα γραψει και παλιωτερα.... το οασις και το x bar ....ανεβαζουν τον πυχη στην αγορα...

E
Excalibur
(Updated: 28 Δεκεμβρίου, 2013) 27 Δεκεμβρίου, 2013
Τελικά, για άλλη μία φορά, ψόφιο το άλογο αλλά σε ένα περιβάλλον που αν και δεν είναι FKK ανήκει στα top της κατηγορίας.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5