Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 45 10
Μασατζίδικα 83733
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Κλασικά πέρναγα από κοντά και μπήκα. Υ

υποδοχή θερμή. 4 αστέρια έχω σήμερα, μου λέει η Γιάννα με έπαρση! Έρχονται οι 2. Μια κλασική ρωσίδα μέτρια – δεν θυμάμαι όνομα- και η Ηλέκτρα, Ελληνίδα μαύρο χάλι. Τι είναι αυτή την ρωτάω? Η παραδουλεύτρα του σπιτιού της κόρης μου, απανταει και με αφήνει παγωτό! Νοικοκυρά με 3 παιδιά που είχε ανάγκες!!!.

Αφού κρατήθηκα να μη πέσω από την καρέκλα από τα γέλια, βλέπω να έρχονται άλλες 2 με πετσέτες, είχαν μόλις τελειώσει από συναγωνιστή που μπήκε τουαλέτα να πλυθεί.

Μια κοντοπούτανη αρμένισα και μια χοντρή αλλά νεαρή Γεωργιανή. Ράστερ για τοπικό πρωτάθλημα καισαριανης! Διαλέγω τις 2 άρτι πηδηχθήσες εκ του συναδέλφου που (εξακολουθούσε) να πλενόταν. Το τηλ της Γιάννας να κτυπάει συνεχεια…..τα γνωστά αυτή! ‘’4 αστεριαααα!!! Ελάτε κοσμε…έλεγε τα ονόματα με περιγραφή και όταν έφτανε στην Ηλέκτρα έλεγε στους πελάτες παντρεμένη νοικοκυρά με 3 παιδιά!!! Στη ερώτηση μου αν θεωρεί πλεονέκτημα που πρέπει να αναφέρεται η ιδιότητα της μου είπε σαφώς!

Τα του αγώνα, μετά από τέτοιο γέλιο, λίγη σημασία έχουν. Πίπες, σφαλιάρες, μπρός - πίσω εναλλαγές, λόγια, αλλαγές προφυλακτικών, τα παντα όλα οκ. Είναι από τις περιπτώσεις που δεν δίνεις σημασία. Το κάνεις απλά. Μετά από 25 λεπτά πάω να πλυθώ. Μέσα ακόμα ο συνάδελφος! Προφανώς θα τράβηξε και κανένα χέσιμο και ξύρισμα. Μισή ώρα στο μπάνιο του μπορδέλου ο τύπος!

Πλήρωσα 60€ και έφυγα γελώντας. Κάθε φορά και μια έκπληξη. Όχι ποιοτική, σαφώς, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα δεις και τι θα ακούσεις εκεί!
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
23 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
25
Πόντοι:
616
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Νοεμβρίου, 2013
Μεγάλε με πέθανες πρωί πρωί. Στο τσάκ είμαι να την κάνς απο το γραφείο και να περάσς απο εκεί να ζήσω και εγω το σκηνικό που περιέγραψες!
25 Νοεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

πηγαινε μεσημερακι. μπορεις να προλαβεις και κανενα φαγητοΓλώσσα
28 Νοεμβρίου, 2013
αυτη η ηλεκτρα τοσο χαλια ηταν; η ρουσλανα και η αμτζολινα εφυγαν;
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3